Pages:
Author

Topic: "Waves Platform" Hakkında Herşey - page 25. (Read 30176 times)

newbie
Activity: 28
Merit: 0
June 15, 2017, 01:28:16 AM
Waves'in sıçrama yapamamasının tek nedeni şu an piyasadaki kötü durumdur. Buna rağmen değerini koruyor olması, iyi bir beklenti.
sr. member
Activity: 294
Merit: 250
June 14, 2017, 11:45:08 PM
Artık tırmanma zamanı geldi diye düşünüyorum çok bile bekledi bu noktalarda tabi genel piyasadaki durumun etkisi yadsınamaz.
ikm
sr. member
Activity: 420
Merit: 250
June 14, 2017, 06:01:53 PM
Artık 20k altına inmiyor waves, yeni hedef bence 25k satoşhi civarı olacaktır diye düşünüyorum.

evet bu seferki düşüşe çok direndi yükseliş trendine girdiğinde 25k atabilir kendi
sr. member
Activity: 406
Merit: 265
June 14, 2017, 05:26:47 PM
Artık 20k altına inmiyor waves, yeni hedef bence 25k satoşhi civarı olacaktır diye düşünüyorum.
Zz
legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
June 14, 2017, 04:25:47 PM
waves cüzdanında sadece waves mi lease edilebiliyor?
primalbase in ico tanıtımlarında elinde PBT olanların bunu kiralayabileceği yazıyor ama waves cüzdanında böyle bir şey göremedim.
Konu hakkında bilgisi olan biri bizi aydınlatabilir mi?
sr. member
Activity: 308
Merit: 253
June 14, 2017, 09:28:07 AM
web sitenizde anlattığınız üzere waveslerimi wavesgo mining havuzuna kiraya verdim ancak havuzun sahipleriyle herhangi bir iletişime geçmedim adreslerini kopyalayarak direk kiraladım. İşlem sorunsuz tamamlanmış oldu mu Smiley

Leasing yapmak istediğinizde yalnızca Leasing adresini girmeniz yeterlidir.

Başkaca bir işlem yapmaya gerek yoktur, diğer işlemler otomatik olarak gerçekleşir.
sr. member
Activity: 364
June 14, 2017, 09:24:47 AM
web sitenizde anlattığınız üzere waveslerimi wavesgo mining havuzuna kiraya verdim ancak havuzun sahipleriyle herhangi bir iletişime geçmedim adreslerini kopyalayarak direk kiraladım. İşlem sorunsuz tamamlanmış oldu mu Smiley

sadece adresi kopyalamanız yeterli diye biliyor, diğer türlü zannetmiyorum insanların iletişime geçtiğine.
newbie
Activity: 46
June 14, 2017, 09:19:59 AM
sr. member
June 12, 2017, 02:54:26 PM
ben 1-2 hafta önce waves lite cilent ile chrome eklentisi olarak bir cüzdan kurdum ve ilgili seed dosyası falan elimde var ama şifremi unuttum. bugün cüzdanı açmak istedim ama şifre olmadığı için giriş yapamadım. bu şifreyi sıfırlama gibi bir durum var mı acaba? cüzdanıma nasıl erişebilirim?

Giriş için SEED keyleri lazım, şifre Cookie ile açık kalan sayfadaki güvenlik için.

Yani şifre önemli değil, unutulduğunda veya değiştirilmek istendiğinde SEED key girilip yeni şifre üretilerek Cüzdana/DEX girilebilir.
full member
Activity: 163
Merit: 100
June 12, 2017, 02:07:11 PM
ben 1-2 hafta önce waves lite cilent ile chrome eklentisi olarak bir cüzdan kurdum ve ilgili seed dosyası falan elimde var ama şifremi unuttum. bugün cüzdanı açmak istedim ama şifre olmadığı için giriş yapamadım. bu şifreyi sıfırlama gibi bir durum var mı acaba? cüzdanıma nasıl erişebilirim?

import account tıkla, sonra seed leri gir devam et.

teşekkürler hocam. dediğiniz gibi yaptım ve sorun çözüldü.
sr. member
Activity: 784
Merit: 268
Helena Helena!
June 12, 2017, 01:58:39 PM

import account tıkla, sonra seed leri gir devam et.
full member
Activity: 163
June 12, 2017, 01:43:59 PM
sr. member
June 12, 2017, 06:48:27 AM
WavesDex üzerinden yapılan WAVES/BTC işlemlerinde 0.003WAVES fee olarak kesiliyor. Dolayısıyla trade yapabilmek için cüzdanda kullanılabilir (fee ödemek için gerekli olan) miktarda WAVES olması gerekiyor.

0.003WAVES dışarıdan başka bir kullanıcıdan veya borsadan alınıp gönderilebileceği gibi WAVES musluklarından da sağlanabilir(muslukların hepsi çalışıyorsa 2-3 dk içinde, değilse 1 saat civarı bir zaman sonra).

Borsadan Waves aldık diyelim, Waves deposit yaptığınızda sadece kredi kartı ile alım açılıyor. Burada alıcı adres olarak üst kısımda yer alan adrese mi göndermemiz gerekir? Waves muslukları ne demek biraz açıklar mısınız?

WAVES cüzdana dışarıdan,

BTC göndermek için;
BTC, DEPOSIT butonuna tıklanır, çıkan adrese enaz 0.001BTC olacak şekilde BTC gönderilir.

WAVES göndemek için,
Cüzdanın girişinde veya giriş yapılınca en üstünde bulanan adrese doğrudan WAVES gönderilir.

>>>>>>>

WAVES muslukları/faucet;

https://wavesdrop.com/

>>>>>>>

FaucetBox nedir, Nasıl faucet sitesi oluşturulur, En iyi faucet siteleri

https://bitcointalksearch.org/topic/faucetbox-nedir-nasl-faucet-sitesi-oluturulur-en-iyi-faucet-siteleri-1173516
newbie
Activity: 28
June 10, 2017, 09:17:36 PM
Arkadaşlar waves cüzdana btc attım biraz(chrome eklentisi kurdum) waves dex üzerine gelip oradan alacağım waves miktarını giriyorum yeterli btcde var almak için ama buy tıkladığım zaman "error! order has not been created!" uyarısı alıyorum. Yapmam gereken başka bir şey mi var gözden kaçırdığım?

Cüzdanınızda miktar waves olması gerekiyor. 0,1 gibi bişey sanırım tam hatırlamıyorum. Forumu okursanız bulabilirsiniz. Borsadan 1 waves alıp cüzdana atsanız, hatayla karşılaşmazsınız.

Cüzdanımda var hocam da kiradalar, kirada olanlar sayılmıyor mu acaba? Kirayı hemen iptal etsem olur mu?

Edit: Kira iptal edince halloldu.

WavesDex üzerinden yapılan WAVES/BTC işlemlerinde 0.003WAVES fee olarak kesiliyor. Dolayısıyla trade yapabilmek için cüzdanda kullanılabilir (fee ödemek için gerekli olan) miktarda WAVES olması gerekiyor.

0.003WAVES dışarıdan başka bir kullanıcıdan veya borsadan alınıp gönderilebileceği gibi WAVES musluklarından da sağlanabilir(muslukların hepsi çalışıyorsa 2-3 dk içinde, değilse 1 saat civarı bir zaman sonra).

Borsadan Waves aldık diyelim, Waves deposit yaptığınızda sadece kredi kartı ile alım açılıyor. Burada alıcı adres olarak üst kısımda yer alan adrese mi göndermemiz gerekir? Waves muslukları ne demek biraz açıklar mısınız?
sr. member
June 10, 2017, 11:03:25 AM
Arkadaşlar waves cüzdana btc attım biraz(chrome eklentisi kurdum) waves dex üzerine gelip oradan alacağım waves miktarını giriyorum yeterli btcde var almak için ama buy tıkladığım zaman "error! order has not been created!" uyarısı alıyorum. Yapmam gereken başka bir şey mi var gözden kaçırdığım?

Cüzdanınızda miktar waves olması gerekiyor. 0,1 gibi bişey sanırım tam hatırlamıyorum. Forumu okursanız bulabilirsiniz. Borsadan 1 waves alıp cüzdana atsanız, hatayla karşılaşmazsınız.

Cüzdanımda var hocam da kiradalar, kirada olanlar sayılmıyor mu acaba? Kirayı hemen iptal etsem olur mu?

hero member
Activity: 1288
Merit: 645
June 09, 2017, 01:41:49 PM
waves wallet bir türlü güven vermiyor bana. Şifre yok bir şey yok. İşlem yaptığımda onay isteyen yok. 2fa özelliği gelmeden cüzdan kullanmayı düşünmüyorum.

her turlu guvenlık onlemını getırselerde sen bılgılerını kaptırırsan yapacak bırsey yok ona. tek sıfre yeterlı aslında 2fa fılanda sıkıntı. gelse ıyı olur tabıkı. gelecekte zaten.

ama waves guven vermıyor fılan.

waves dex ın ne oldugu az once mobılgo ıle bellı oldu. bıtrex 2 temmuza kadar anca hazırlayacak tradıng olaylarını ama dexte tokenler cuzdana gelır gelmez tradıng basladı. müthiş hız. borsaya gırıs acısından. borsadakı ıslemlerın hızları ıcınde calısmalar yapılıyor. sanıyede 1000lerce translactıondan bahsedılıyor. yenı gelecek guncellemeler ile.
full member
Activity: 336
June 09, 2017, 12:45:14 PM

sr. member
Activity: 406
Merit: 259
June 09, 2017, 12:36:37 PM

full member
Activity: 336
June 09, 2017, 12:28:02 PM
hero member
Activity: 630
Merit: 503
June 09, 2017, 12:15:45 PM
tokenler gelecekte işimize yarayacak gibi görünüyor. Waves orjinal tokenlardan bahsediyorum.
daha fazla token kazanmak için ne yapmak lazım sizce?

ayın 15 inde wct dağıtılıyor diye, 14ün akşamı waves lite client a waves mi gönderelim?

Dagıtım 15. yapılıyor ama verilen miktar cüzdanda bulundurdugun zamanı göre belirleniyor. Yani WAVES leri sürekli cüzdandı tutman gerekiyor maksimum  miktarı alabilmen için. 14. koyarsan WAVES sayına gore orantılı olarak sadece 1 günlük değerinde  WCT alırsın dağıtımda.

Bittrex te tuttuğum waveslar için wct alacak mıyım peki ? eğer alamayacaksam cüzdana nasıl atacağım ?

Hayır alamazsın. http://wavesturkiye.com/ Buradan cüzdan kurmayı öğrenip bittrex ten atarsın.
Pages:
Jump to: