Pages:
Author

Topic: 🎯 WINk (WIN) 🎲 / 🔊 Fiyat Takibi, Spekülasyon ve Tartışma 🚀 - page 17. (Read 4290 times)

full member
Activity: 266
Merit: 214
Analist - Trader - Yazar
Arkadaşlar an itibari ile yeni İEO kuralları geldi. Saniyeler oldu paylaşalı

https://www.binance.com/en/support/articles/360030730292

Sonraki mesajımda tercüme ve yorumunu yazıcam.
Kurallarda ciddi değişiklikler var.
member
Activity: 756
Merit: 16
Piyasa düşüşte ve ieo'lara girmek şuanda bayağı şaçma geliyor ama bayağı çekici geliyor ieo ya girmekte binance'nin yaptığı ieo'larda genelde güzel kazanç sağlanabiliyor. Ayrıca sık sık yeni projlerin ortaya çıkması haberide bayağı güzel duruyor
full member
Analist - Trader - Yazar
Geçen gün ieo'ların hepsi artırılırken ertesi gün yeni ieo patlatacaklardı. Ancak bnb gece yine inanılmaz bir short yedi. Bu durumda beklemek en makul hareket. Böyle tam zamanı beklemeleri çok iyi.
full member
Analist - Trader - Yazar
Tüm ieolar artıyor. Buda demektir ki yeni ieo başlamasına çok az kaldı
full member
Analist - Trader - Yazar
*Bu arada margin hesabınızda tuttuğunuz bnb'ler snapshoota dahil edilmez. Bilginiz olsun.

Bu bilgiyi de konuyu güncelleyip ekledim genel bilgiler bölümüne. Umarım faydalı olur.
Gerçi böyle handikaplar sayesinde bizim bilet çıkma şansımız artıyordu ama olsun Türkçe forum kaybetsin istemeyiz Smiley
member
Activity: 602
Merit: 11
Onumuzdeki 3 ay icon oetalama 5 proje cok iyi bir rakam fakat bu ieolarin sonu nereye kadar gidecek cok merak ediyorum doger taraftandan da binanceye guveniyorum bnb ye bisi olmaz bence
full member
Analist - Trader - Yazar
artık demekki geçmişe doğruda snapshoot alınacak

Bu çok mantıklı aklıma gelmedi hiç. Olabilir aslında. O zaman tüm dengeler değişir. Sırada bekleyen bu kadar proje varsa çok uzatmadan gelir yeni launcpad projesi.
full member
Activity: 1358
Merit: 193
elinize sağlık. bnb hodl sürelerinin artması şarttı. ayrıca artık demekki geçmişe doğruda snapshoot alınacak. yoksa 3 aya 5 proje mümkün değil. böylesi çok daha adil oldu.
9 gün işi başından beri hatalıydı. rant varsa görece adil dağıtılmalı.
full member
Analist - Trader - Yazar
Launcpad ile ilgili yaptığı açıklamada şunları ifade etmiş CZ'den Anladığım kadarını çeviriyorum sizin için:

Kabaca her 40 günde bir proje yapıyoruz. Önümüzdeki 3 ay boyunca 5 proje yapabiliriz.
Gelecek dönem için gereken BNB bekletme süresini artırmayı planlıyoruz.
Sonraki proje için BNB tutma süresi 30 gün olacak.
Bu şekilde, uzun vadeli BNB sahiplerini ödüllendirirken, diğer insanları BNB'yi daha uzun süre tutmaya teşvik edeceğini düşünüyoruz.
https://www.binance.com/en/blog/356368491677929472/Binance-2nd-Anniversary-AMA-With-CZ-Highlights-

Bu şekilde ifade etmiş 3 aya 5 proje nasıl sığdıracak anlamadım. Ama iyi proje sıkıntımız yok mesajı veriyor buradan Smiley
Launcpad'lerin süreceğini de anlıyoruz.
full member
Activity: 1358
Merit: 193
ama yı ben izlemedim. fakat takip ettiğim telegram gruplarından yakın tarihte unlock olan 16 milyon ekip bnb sinin yakılması haricinde önemli bir gelişme duymadım. bugün için belki kimse umarsamazda bnb nin geleceği açısından çok önemli bir adım olmuş.
full member
Analist - Trader - Yazar
Sabah yapılan CZ AMA Kaydını bulabilen var mı? ne bir link ne bir açıklama. kimsede kaydını almamış sanırım. cz nin yayınından eser yok. bazı sebeblerden dolayı kaldırılmış. Uykulu halde pek bir şey anlayamadım sabah. Sonra izleyip detaylı not ederim demiştim.
member
Activity: 980
Merit: 18
30 gün süresi yatırımcı için kötü bnbcoin ve market için iyi olmuş.
zirabu işin sonu her hafta ieo yapmaya gidiyordu. en azından yılda en fazla 12 ieo yapılacak.
full member
Analist - Trader - Yazar
Cz nin yayını ile birlikte bnb 28 dolardan 32 dolara yürüdü. Tam detaylı gün içinde analiz edicem. İeo süresi 30 gün olucak sanırım.

Detaylı bir erken analiz yaparsak turnayı vururuz herhalde Smiley
hero member
Activity: 1204
Merit: 630
Şahsen yukarıda geçen konuşmaların hiç birinin olayın kendisiyle ilgili olduğunu sanmıyorum Smiley
Aynı konuyla ilgili bile açılan farklı onlarca başlık gördük. Bu nedenle çok takılmadan devam edelim...

Şu an BNB için en önemli değişken BTC fiyatı. Eğer BTC sabit kalırsa BNB güzel kar ettirir. Ama BTC hızla deli dana gibi bu yukarı bir aşağı yaptıkça hiç bir altcoinden para kazanamayız.
hero member
Activity: 736
Merit: 504
Bu güzel konu için teşekkürler sanirim ieo olup olmadigini yarin sabah cz’nin yaptigi ama’da öğreneceğiz
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
Örneğin, Kalemder Elrond başlığında AMA'yı takip ederek CZ haber verdiği an bize de söylemişti dolayısıyla bir çok insan düşük fiyattan BNB satın alabildi.

Aynen erkenden yakalamak çok iyi gelmişti bana da. Forumada kazandırdıysam ne mutlu bana. Hatırladığınızdan dolayı çok memnun oldum hocam.

Matic ieosunu da, elrond ieosunu da ilk olarak herkesten önce hızlıca ben paylaşıp detaylı analizlerini paylaşmıştım. Konuların tarihlerine bakabilirsiniz. @otto_disel benim konum olmasına rağmen paralel konu açtı, yine böyle bir mesaj yazmıştı. sonradan bende bir şey demedim onun konusundan yazmaya devam ettim hatta Smiley

Bana da böyle bir baskı yapınca artık vaz geçtim paylaşım yapmaktan. Şimdi yine aynı tavır olmuş konuda.

Neyse bilgi olsunda gerisinin önemi yok bence de. İeo'lar önemli kim değerli bir bilgi paylaşırsa ona minnet duyarız. Konuyu takip edeceğim bende.
copper member
Activity: 56
Merit: 69
Forumda insanlar neden BNB'yi bu kadar sahipleniyor anlamak mümkün değil. Bana kalırsa forumda tek bir başlık açılsın ve o başlık üzerinden konuşmalar devam etsin. Binance başlığını açan ilk kişi Lydian olduğuna göre onun konusu üzerinden devam edilmesi en adaletli davranış olur ama başka insanlar da konu açtı diye onlara bu şekilde davranmak doğru değil. Bunun dışında ne kadar çok insan Binance IEOlarını takip eder ve bizi bu konuda bilgilendirirse o kadar kısa sürede doğru kararlar alabiliriz. Örneğin, Kalemder Elrond başlığında AMA'yı takip ederek CZ haber verdiği an bize de söylemişti dolayısıyla bir çok insan düşük fiyattan BNB satın alabildi.

Bu forumda aşağıdaki kuralları çiğnemediğiniz sürece istediğiniz konuyu paylaşmakta özgürsünüz.

1. No linking to phishing or malware, without a warning and a valid reason.
2. No referral code (ref link) spam.
3. No link shorteners that require users to view an ad.
4. No threats to inflict bodily harm, death threats.
5. No embedded NSFW images anywhere. NSFW content must be marked accordingly.
6. No linking to illegal trading sites.
7. Using automated translation tools to post translated content in Local boards is not allowed.
8. Posting plagiarized content is not allowed.
full member
Analist - Trader - Yazar
Benim konuları aynı kopyalamışsın da, cümlelerin çoğu benim diğer Ieo konularla aynı biraz özgün olun, alel acele konu açmak doğru değil

Aynen hatta ben başlığı otto_diesel açtı sandım, o kadar aynı Cheesy
Hıı hı tamam.

Aynı olan şeyleri gösterin o halde. Farklı bir süreç başlıyor. Yazılan bunca analiz ve yorumu bir çırpıda çöpe atmanız çok garip. Teesüfle karşılıyorum sadece. Otodizel'in konu açmasını mı bekleyelim? Onun rantında mı yeni ieo konusu sizce?

Garip dedikoduya, hasete, nefrete ayıracak vaktim yok işin açıkçası. Başlamış olan bir sürecin bilgi, haber ve erken analizleri için açtım. Faydalı bulmuyorsanız ignore edersiniz hocam. Ben herkesin fikrini değerli buluyorum. Kişisel yaklaşmıyorum. O yüzden bilgi, analiz paylaşan istisnasız herkese teşekkür ederim.

Kimsenin şevkini kırmaya çalışmam.

Sizede teşekkür ederim analizleriniz için Smiley
hero member
Activity: 1582
Merit: 670
http://prntscr.com/od4u5k

Teknik analizi, beklentilerle birleştirince böyle bir sonuç ortaya çıkıyor.
CZ 12'sinde AMA'da yeni ieo'yu açıklar.
2 gün sonra yani 14'ünde başlatılır.
10 gün sürer. Yani 25'inde ieo biter.
Önceki hareketlerde kıyaslandığında;
Ayın 14'ü ile 18'i arasında 44-46 dolar civarında olacağına inanıyorum.
Şuanda fiyat: 32,2 dolar. Yani %40 üzerinde bir kazanç.
(Gaybı yalnız Allah bilir. YTD)

Daha önce buna benzer çıkarımlar yaparak CZ'nin ne zaman AMA yapacağını tahmin etmiştim 1 gün farkla çıktı.
...2 gün öncesinde de CZ ön bilgilendirme yapar (Ama yapabilir) Yani 11 Temmuzda 5 gün sonra İEO haberi alabiliriz. Bu durumda BNB ralliye tekrar başlar min 39 dolara çıkar zorlayıp kırarsa 44 dolar.
http://prntscr.com/obc4rj

Birincisi başlıkta söylediğiniz projeye yatırım yapmış olması, onu IEO olarak listeleyeceğini göstermez. Belki sadece DEX'de listeleme gibi bir şey de olabilir.

İkincisi 12'inde AMA'da açıklayıp 14'ünde IEO başlatması mümkün değil, BNB hold ve ortalama tutturma için en az 1 hafta-10 gün süre veriyor. Onun sonrasında 3-4 günlük hesaplama ve bilet kazananların claim olayı başlıyor falan derken en az 20-25 günlük bir süreç.

Geçen ay BTC'nin hareketi yüzünden BNB istenilen kârı bırakmadı. Bu ay ne olur bekleyip göreceğiz.

Benim konuları aynı kopyalamışsın da, cümlelerin çoğu benim diğer Ieo konularla aynı biraz özgün olun, alel acele konu açmak doğru değil

Aynen hatta ben başlığı otto_diesel açtı sandım, o kadar aynı Cheesy
full member
Analist - Trader - Yazar
Snapshoot boyunca fiyatın düşmeyeceğine inansam 25 biletle katılırım. Ama fiyat konusu dalgalı olduğundan belirlediğim saatlerde alıp satmayı düşünüyorum. 10 biletle yetinicem bu ieoda sanırım.

Yaklaşık 30 saat sonra Cz bazı detayları paylaşır bizimle. Ona göre erkenden posizyon alırız hocam.

Amacımız maximum kar minimum risk olucak
Pages:
Jump to: