Pages:
Author

Topic: 🎯 WINk (WIN) 🎲 / 🔊 Fiyat Takibi, Spekülasyon ve Tartışma 🚀 - page 16. (Read 4290 times)

legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
Bu oran yeterli, sonuçta herkese çıkarsa kimse borsadan satın almaz ve yapılan ieo’nun bir cazibesi kalmaz. Trendin sürmesi için ayni sistem devam..

Aynen sonuçta hype'ın en önemli ayağı borsadan alanlar. Onlar sayesinde cazip oluyor. Tabi onlarında borsadan almak için iyi sebebleri var Smiley Kar etmek için alıyor alanda satanda memnun ne güzel değil mi?
hero member
Activity: 894
Merit: 501
Hükümet kurumları spekülatörler gibi çalışıyor adeta helal olsun aq :|
Piyasa fiyatladı ama baktı olmuyor tekrar toparladı inşallah.

İEO'da 60 dolar bilet başı yatırım olacağını tahmin ediyorum.
Hard cap'ta aynı kalıcak olursa muhtemelen bir şey değişmeyecek.
Sadece yatırımı daha fazla insana dağıtmış olacaklardır.

Doğrusu da bu zaten. Çekilişte şaibe olduğunu düşünenleri en azından 1 biletle susturacaklar Cheesy 9. ieo ilginç olacak gibi duruyor, 30 gün bnb tutma şartını çoğu küçük yatırımcı gerçekleştirmez diye düşünüyorum.

Bilet olayı konusunda çok yanlış düşünenler var.

Geçen IEO’da 1 bilete %11 ihtimal varken, bu IEO’da bilet sayısı 5 katına çıkarıldığı için 1 biletin tutma ihtimali maksimum %2 olucak. Benim tahminim %1.55 falan olur. 50 bnb ile katilan adamin şansı tahmini %7.5 olacak.

İşin güzel tarafi 30 gün olacak hold süresi yeri gelir 60 gün, 90 gün olur. O zaman katilimci sayisi azalır biz de çatır çatır bnb kitleriz.

Bu oran yeterli, sonuçta herkese çıkarsa kimse borsadan satın almaz ve yapılan ieo’nun bir cazibesi kalmaz. Trendin sürmesi için ayni sistem devam..
hero member
Activity: 896
Merit: 630
Yeni bilet stili çok daha iyi oldu, ben bir ay hold süresinin bile çok az olduğunu ve Binance'nin ileride bu süreyi daha da yükselteceğine inanıyorum.

Bu pazar yeni IEO gelmezse, önümüzdeki cuma/pazar günü kesinlikle IEO geliyor üstelik geriye dönük snapshot da alınacak bu sayede IEO trendi farklı bir doruk noktasına ulaşacak.

Bloomberg’in haberine göre, ABD Emtia Vadeli İşlemler Komisyonu (CFTC), kripto para türev borsası BitMEX’in ABD’li kullanıcıların platformunda işlem yapmasına izin vererek kuralları çiğneyip çiğnemediğini araştırıyor.

Anonim kaynaklara dayandırılan haberde incelemenin aylar sürebileceği belirtiliyor.

Bunların anasını sikicem ama en sonunda.

Alt tarafı hukuka uygun mu değil mi bak siktir git.

Neymiş soruşturma aylar sürebilirmiş, siktir. 2 satır kanun okuyacaksin amk madem yasak ne bugüne kadar bekledin.

Mt. Gox olayini yillarca sürdürdüler yok 160k btc satacaz, yok dolar 5 katini verecez yok mt gox acik arttirmayla satilacak. Geçen bitcoin başı 900 dolar teklif etmişler, sikerim yapacağı işi bunların

Tether olayı yillarca sürdü. ETF de yıllarca sürüyor. Bu orospu çocuğu ABD piyasayi pompalayıp sonra FUD mu salıyor? Anlamadım neyin derdi, aylarca neyi sorguluyosunuz aq

Ben de anlamıyorum bu olayı, kedinin avıyla oynadığı gibi piyasa ile oynamaya çalışıyorlar.
jr. member
Activity: 462
Merit: 1
yine yeniden bilet çıkmayanların ağlamalarına maruz kalacağımız ieo olacaktır. umarım geçen ieo gibi bir kar bırakır bu da.
full member
Activity: 728
Merit: 151
Bloomberg’in haberine göre, ABD Emtia Vadeli İşlemler Komisyonu (CFTC), kripto para türev borsası BitMEX’in ABD’li kullanıcıların platformunda işlem yapmasına izin vererek kuralları çiğneyip çiğnemediğini araştırıyor.

Anonim kaynaklara dayandırılan haberde incelemenin aylar sürebileceği belirtiliyor.

Bunların anasını sikicem ama en sonunda.

Alt tarafı hukuka uygun mu değil mi bak siktir git.

Neymiş soruşturma aylar sürebilirmiş, siktir. 2 satır kanun okuyacaksin amk madem yasak ne bugüne kadar bekledin.

Mt. Gox olayini yillarca sürdürdüler yok 160k btc satacaz, yok dolar 5 katini verecez yok mt gox acik arttirmayla satilacak. Geçen bitcoin başı 900 dolar teklif etmişler, sikerim yapacağı işi bunların

Tether olayı yillarca sürdü. ETF de yıllarca sürüyor. Bu orospu çocuğu ABD piyasayi pompolayıp sonra FUD mu salıyor? Anlamadım neyin derdi, aylarca neyi sorguluyosunuz aq

güzel yazdın mathi   valla burdan bi fud çıkarır bunlar 6 ay çöküş ..mtgox gibi bişey yaparlar.bitmex in btcleri satılacak falan diye bi yalan da uydururlar hoop btc olmuş sana 5k  Grin mesela yani.btc yi dizginlemek için fomocuları uzak tutmak için her boku deneyecekler galiba. böyle böyle boğa nah gelir   Huh
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291

Doğrusu da bu zaten. Çekilişte şaibe olduğunu düşünenleri en azından 1 biletle susturacaklar Cheesy 9. ieo ilginç olacak gibi duruyor, 30 gün bnb tutma şartını çoğu küçük yatırımcı gerçekleştirmez diye düşünüyorum.

Biletin hesaplaması konusunda çok yanlış düşünenler var. Önceki IEO’da 1 bilete %11 ihtimal varken, bu IEO’da bilet sayısı 5 katına çıkarıldığı için 1 biletin tutma ihtimali maksimum %2 olucak. Benim tahminim %1.55 falan olur. 50 bnb ile katilan adamin şansı tahmini %7.5 olacak. İşin güzel tarafi 30 gün olacak hold süresi yeri gelir 60 gün, 90 gün olur. O zaman katilimci sayisi azalır biz de çatır çatır BNB kitleriz.
member
Activity: 406
Merit: 11
Bu zamana kadar bir türlü katılamadım, bundan sonra da katılmak istiyorum ama gerçekten o kadar bnb alacak param yok. Bir şekilde para çıkarabilirsem mutlaka şansımı deneyeceğim çünkü kaybedecek bir şey yok.
sr. member
Activity: 980
Merit: 257

full member
Activity: 266
Merit: 214
Analist - Trader - Yazar

full member
Activity: 1358
Merit: 193
bunlar daha bi şey değil bu tehter kavramı daha çok düdükler piyasayı.
full member
Analist - Trader - Yazar
BitMEX’e soruşturma açılma ihtimalinden bahsediliyor, kaç gündür piyasada gece yaşanan dumplar nedeniyle geceleri de takip etmek zorunda kalıyorum. Bir an önce pozisyonumu kapatıp ara vermem lazım.

Tam btc yükselirken ve bnb iki paritede de şov yaparken bu haberi gördüm bende ve düşmeye başladı btc ve bnb.
https://uzmancoin.com/bitcoin-bitmex-cftc/amp/?__twitter_impression=true

Haberin gerçek saati kaç yabancı kaynaktan bakayım. Eğer şuan gerçekleşip fiyatlandıysa piyasada daha da düşebilir.
Bu da ieo zamanını biraz daha geciktirecektir.
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
Elinde benim gibi az miktar bnb tutanlar için yeni sistem daha iyi olmuş. Sanırım hiç bilet çıkmıyor şikayetlerini azaltmak için bu sisteme geçmişler. 50 tutana en azından bir bilet çıkar diye umut ediyorum artık.
full member
Analist - Trader - Yazar
Elinde yüksek miktar bnb tutanlar iyi hesaplama yapmak zorunda. Kaç hesaba kaç bnb atacağız, ne zaman ortalamayı tutturup bozacağız, günün hangi saatlerinde bnb'yi bozup hangi saatlerde alacağız. Bütün bunların detaylı istatistiksel verilerini çıkartıyorum.
full member
Analist - Trader - Yazar
Her hesaba 250 bnb atmak gerekecek.
Referans geliri için 500 bnb tutanlarda artık ref gelirinden feragat edecek gibi.

Aslında 350 bnb tutup 5. gün bozmayı düşünüyordum ben.
Ama sonraki ieo da önceki günlerde sayılabileceği için bu teori çürüyor.
Aksi durumda sonraki ieo dan faydalanamam.
Gece üçte fiyat yükselip düşecektir bunu değerlendirmek lazım.
full member
yalnız 50 bnb ye 1 bilet veriyordu şimdi 5 bilet veriyor. bu da demek oluyor ki bilet sayısı çok fazla olacak. ozaman projelerin arz tutarı çok artacak anlamına geliyor sanki bu da ieo nun borsaya girdiğinde prim yapma imklanını azaltmaz mı? diğer türlü arz yine az olursa bukadar fazla bilet olması neyi değiştirecek, yine kazanan bilet sayısı az olacaksa 5 bilet var ama hiçbirine çıkmadı muhabeti artar bu durumda da. en son ieo da ortalama %10 gibi bir oran olmuştu sanırım..

bilet sayısının arz ile bağlantısı olmaz , çünkü bilet vurma oranları sabit değil. hiç bir bilete çıkmama olayı tabiki olacak zaten olmasa piyango olmazdı.
burda en büyük sıkıntı bnb tutma sürelerinin kısalığıydı , bu düzeltilmiş. bu hem bnb nin fiyatına hemde ieo dan yapılacak kazançları oldukça olumlu etkileyecekti.
full member
Analist - Trader - Yazar
yalnız 50 bnb ye 1 bilet veriyordu şimdi 5 bilet veriyor. bu da demek oluyor ki bilet sayısı çok fazla olacak. ozaman projelerin arz tutarı çok artacak anlamına geliyor sanki bu da ieo nun borsaya girdiğinde prim yapma imklanını azaltmaz mı? diğer türlü arz yine az olursa bukadar fazla bilet olması neyi değiştirecek, yine kazanan bilet sayısı az olacaksa 5 bilet var ama hiçbirine çıkmadı muhabeti artar bu durumda da. en son ieo da ortalama %10 gibi bir oran olmuştu sanırım..

Bilet başına yatırım miktarı azalırsa dediğiniz sorunlar olmaz. Muhtemelen arz yani toplanacak para aynı olacak ama bilet başına yatırım tutarı düşecek ve bilet sayısı artacak. Daha fazla insana dağılabilecek adelet açısından.
newbie
Activity: 99
Merit: 0
full member
ayrıca bu yeni kural seti bnb nin fiyatında kısa vadede ciddi artışlara neden olabilir. orta ve uzun vadede artış ise neredeyse kaçınılmaz.
full member
Analist - Trader - Yazar
Binance Launchpad'de gelecekteki IEO'lar için  şu kurallar uygulayacak:

*Bir sonraki ieo'da (7. ieo'da) 7 günlük BNB Hold periyodu uygulanacak.
*Ondan sonraki 8. İEO'da 15 günlük BNB Hold periyodu uygulanacak.
*9. ve sonraki İEO'larda 30 günlük BNB Hold periyodu uygulanacak.
*BNB hold için alınan snapshootlar geriye dönükte alınabilir.
*BNB Snapshootları her gün türkiye saati ile gece 3:00'da alınacak.
*Margin hesabınızda bulunan BNB, snapshoot'ta sayılmayacak.
*Bilet sayıları şu tabloya göre dağıtılacak: http://prntscr.com/ogsl66
*Örneğin: 50-100 BNB ortalaması olan 5 bilet alıcak. 250 ve daha fazla bnb ortalaması olan 25 bilet alacak.
*Hesaplama aritmetik ortalama cinsinden alınacak.

Kaynak: https://www.binance.com/en/support/articles/360030730292

full member
250 bnb ye kadar artık bnb leri ayrı hesaplara bölmeye gerek kalmamış. oda bir diğer adaletsizlikti. tek hesapta 200 bnb si olan 2 bilet alırken , 4 ayrı hesaba 50 şer bölen 4 bilet alıyordu.
artık 250 bnb ye kadar böyle bir sorun yok.
onun harici 30 gün kuralı kesinlikle önümüzdeki ilk ieo da uygulanmalıydı.
öncedende belirtiğim gibi hata dönmeleri taktire şayan demiyorum bu sefer çünkü gerçekten çok acemice hatalar idi hem bnb nin itibarı hemde adalet açısından.
Pages:
Jump to: