Pages:
Author

Topic: [XRP] Ripples - page 7. (Read 42373 times)

full member
Activity: 126
Merit: 100
The Cryptocurrency Investor
August 13, 2017, 02:57:30 AM
Ripple'daki düşüşün kalıcı olacağını düşünmüyorum. 0,16-0,20 arası yer etti kendisine. Yeni bir haber gelmedikçe bu aralıkta takılacağını umuyorum.
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
August 12, 2017, 09:54:15 PM
Portföyde biraz ripple tutmanın bir sakıncası yok. söylentileri genelde dikkate almam ama bu rippleye özellikle sempatim var. 2017 başlarında bana çok kazandırdı.  hemen biraz alayım madem.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
August 12, 2017, 07:52:25 PM
reddit te ripple ile ilgili yorumlarına onem verilen bi vatandas 13 kasım -4 agustos tarihlerine dikkat edin yazmış.
ilginç olan bu adamın daha onceki 4 ripple tahminide dogru sonuclanmış bu yuzden bayaa bir takipçisi var.hatta hakkında ''içerden'' birisi olabilecegi ya da su herzaman bahsi gecen whalelerden biri oldugu varsayılıyor.sırf ego muhabbetine boyle ipucları veriyormuşta bilmemneymiş işte karar sizin.

kişisel olarak su piyasadaki scam olmayan koinler arasında en nefret ettigim 3 koinden biridir bu ripple.

hocam nasıl bir tarih vermişsin?

13 kasım 2017 - 4 ağustos 2018 mi demek istedin?

yoksa 4 ağustos 2017 den mi bahsettin?

bir de kimmiş bu vatandaş. 10 dakikadır ripple okuyorum redditde, bir şey bulamadım.

evet ters yazmışım.

13 agustos-4 kasım olması gerekiyordu.

https://www.reddit.com/r/Ripple/comments/6r613m/watch_xrp_on_august_13_and_on_november_4/

13 Ağustos da geldi bu hâla düşüyor. Hem btc hem dolar bazında sınırları ve sinirleri zorluyor. Al-satlarla maliyet düşürdüm ama yeterli olmadı. Daha fazla da trade yapmayı düşünmüyorum yoksa başka bi coinde terste kalıp kaçırırım. karanlığın en çok olduğu dönem aydınlığa en yakın bla bla bla  Cheesy polo'da bi işler dönüyor malı mı devrediyor napıyor anlamadım, 4k altına değdirecek şer...z
legendary
August 08, 2017, 01:14:11 PM
Ripple bana çok antipatik gelen bir coin. Bana göre kripto paraların ve bitcoinin felsefesine çok ters. Bankalarla yaptığı anlaşmalarla değer kazandı. Zaten bitcoin ve blockchain bankalara karşı teknolojiler. Bunlar üzerinden bankara peşkeş çekerek yaratılan değerlerin ne kadar bir anlamı olacak? Ya da ne kadar bir değer kazanacak?
Hocam btc almak için de sattıktan sonra çekmek için de bankayı kullanıyoruz. Değerini de merkezi para birimi olan  dolar TL vs olarak biçiyoruz. Kimse mavi amblemine de tutulmuş değildir herhalde  😊 Para=btc kazandırsın yeterli benim için...Sonrası astala vista
full member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
August 08, 2017, 11:49:16 AM
Ripple bana çok antipatik gelen bir coin. Bana göre kripto paraların ve bitcoinin felsefesine çok ters. Bankalarla yaptığı anlaşmalarla değer kazandı. Zaten bitcoin ve blockchain bankalara karşı teknolojiler. Bunlar üzerinden bankara peşkeş çekerek yaratılan değerlerin ne kadar bir anlamı olacak? Ya da ne kadar bir değer kazanacak?
full member
Activity: 252
August 08, 2017, 08:56:09 AM
reddit te ripple ile ilgili yorumlarına onem verilen bi vatandas 13 kasım -4 agustos tarihlerine dikkat edin yazmış.
ilginç olan bu adamın daha onceki 4 ripple tahminide dogru sonuclanmış bu yuzden bayaa bir takipçisi var.hatta hakkında ''içerden'' birisi olabilecegi ya da su herzaman bahsi gecen whalelerden biri oldugu varsayılıyor.sırf ego muhabbetine boyle ipucları veriyormuşta bilmemneymiş işte karar sizin.

kişisel olarak su piyasadaki scam olmayan koinler arasında en nefret ettigim 3 koinden biridir bu ripple.

bir de kimmiş bu vatandaş. 10 dakikadır ripple okuyorum redditde, bir şey bulamadım.

evet ters yazmışım.

https://www.reddit.com/r/Ripple/comments/6r613m/watch_xrp_on_august_13_and_on_november_4/

hocam adam son 2 ayda defalarca ripple artıcak demiş.çoğu yorum bile almamış adam gibi. emin misiniz bu adamın öyle olduğuna Cheesy
legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
August 08, 2017, 08:13:49 AM
Kripto coin bir dünya ise XRP o dünyanın Pantanal'ıdır.
full member
Activity: 182
August 08, 2017, 08:11:42 AM
çok düşündüm yatırım yapmayı ama iyi ki yapmamısım kanser eder bu
legendary
August 08, 2017, 07:48:51 AM
Ya Ripple'a bakıyorum da arkadaş çok çok yavaş  hareket ediyor yaa. Allah Ripple'a yatırım yapanlara sağlam sabır versin. Gerçekten Günlerdir fiyatına bakıyorum hemen hemen aynı. nerdeyse hiç değişme yok. Yatırım yapanlarla dalga geçmek için söylemiyorum bunları, yanlış anlama olmasın. Ciddiyim. Gerçeten de yatırım yaptığın bir coin haftalarca ya da aylarca aynı yherinde sayıyorsa uzun süre beklemesi gerçekten çok zor. Sık sık fiyatlara bakmamak gerek sanırım. Aksi halde beklemesi dayanılmaz bir hal alır.

Umarım Ripple yakında zamanda beklenilen seviyelere gelir de yatımcısını sevindirir.

Aslında ben yeni girdim ama şimdiden sabırsızlanıyorum. Baktığın zaman da nubits gibi bir coin oldu çıktı yatırımcısına, 18 cent'te sabitlediler, zaten tepeden girmediyse (30-40 cent arası) dolar bazında zarar etmemiştir ama btc'ye de yansıyacaktır diye düşünüyorum.
BTC dominant %47-50 seviyelerinde olması da ayrı bir saçmalık. Hiçbir para birimi kendisi kadar bir değer üretmekle yetinmez. En azından %10'un altında olması gerekir normal şartlarda ama kripto dünyası btc'den kopamıyor.
sr. member
Activity: 406
Merit: 263
August 08, 2017, 07:39:04 AM
Ya Ripple'a bakıyorum da arkadaş çok çok yavaş  hareket ediyor yaa. Allah Ripple'a yatırım yapanlara sağlam sabır versin. Gerçekten Günlerdir fiyatına bakıyorum hemen hemen aynı. nerdeyse hiç değişme yok. Yatırım yapanlarla dalga geçmek için söylemiyorum bunları, yanlış anlama olmasın. Ciddiyim. Gerçeten de yatırım yaptığın bir coin haftalarca ya da aylarca aynı yherinde sayıyorsa uzun süre beklemesi gerçekten çok zor. Sık sık fiyatlara bakmamak gerek sanırım. Aksi halde beklemesi dayanılmaz bir hal alır.

Umarım Ripple yakında zamanda beklenilen seviyelere gelir de yatımcısını sevindirir.
legendary
August 07, 2017, 07:41:54 PM
Neticede btc yükseliyorsa birileri btc alıyor demektir. BTC alınıyorsa turşusunu kurmaz altcoine de girer bi zaman sonra. Marketcap+volume büyük, coini bol, btc cinsinden değer kaybetmiş, her yerde işlem gören, algı açısından negatif durumda...Tek yapması gereken kaldırıp kucağa bırakmak, umarım daha fazla bekletmez de fix menü 18 cent döngüsünden kurtulur. ytd
sr. member
Activity: 728
Merit: 261
August 07, 2017, 04:50:08 PM

evet ters yazmışım.

sr. member
Merit: 263
August 07, 2017, 01:39:22 PM

sr. member
Merit: 261
August 07, 2017, 03:26:56 AM

full member
Activity: 588
Merit: 125
August 06, 2017, 05:10:18 PM
Çöp coin bu arkadaşlar bu yatırım yapmayın bu coine
legendary
August 06, 2017, 03:43:09 PM
Çok ilginç 5500'lere polo'da da bittrex'te de baraj örülmüş. İnmeden önce 12k'larda da böyle satışlar olmuştu. Bu demektir ki ya tam çakılacak ya da ....
legendary
August 05, 2017, 07:54:31 PM
3 hafta influxcoin'i bekledim, yüzde 40 zarardayken satmadım, bu gece yüzde 2-3 kârla sattım, 2x yapmam için sadece 10-15 dakika daha beklemem gerekiyordu, olmadı...Kısmet! Şimdi sattığım fiyatın altında tekrar Smiley Demek istediğim şu: Bu piyasada pek fazla mantık aramamak gerekiyor. BCC örneğinde olduğu gibi, tutturabildiğine veriyor. 1-2 hafta önce marketcap 70 milyarın altındaydı şimdi 112 milyar, şu an xrp 7 milyar dolar bir hafta sonra 11 milyar dolar olmayacağını bilemeyiz.
Herkese bol kazançlar...
sr. member
Activity: 350
Merit: 250
CrowdWiz
August 05, 2017, 07:44:02 PM
ripple bu fiyattan artık alınmaz bence. zamanında 500satoshi fiyattan alamadık tren kaçtı benim fikrim. 1 dolar olmaz herhalde
hero member
Activity: 756
Merit: 541
August 05, 2017, 06:55:50 PM
Merhaba;

Böyle bir başlık olacağını tahmin etmiştim ama ne yazdığını okuyacak kadar boş vaktim yoktu doğrusu. Madem var hadi "To the moon" yazalım, dayanaksız.

İyi dileklerimle
legendary
August 05, 2017, 06:18:25 PM
Aldık bakalım dayanamadım yine bekliyoruz  Cheesy Grin
Pages:
Jump to: