Pages:
Author

Topic: [XRP] Ripples - page 8. (Read 42373 times)

sr. member
Activity: 355
Merit: 250
blockchaintr.net
August 05, 2017, 04:29:20 PM
Twitter'da flood atmıştık. Buraya da yazayım. Hesabımız >> https://twitter.com/Blockchain4TR

Ripple, Kripto dünyada ilk defa finansal sektörün kullanması ile gündeme gelen, klasik SWIFT ve Western Union gibi uluslararası para transferleri mekanizmalarına eşdeğer bir yapı kurarak bankaların birbirleri arasında transferleri daha ucuz ve Blok Zinciri üzerinden kullanması ile kurumsal hayata giren ilk kripto para oldu. Özellikle bankaların arka arkaya kullanımı sonrası fiyatında ciddi bir yükselme meydana geldi. Ripple . Özellikle Japon ve Kore bankalarının bu sistemi kullanması ile fiyatı 0.04 Centten 0.45 Cent seviyesine geldi.

Peki Ripple fiyatı ilerde ne olabilir? Ripple fiyatını etkileyecek en önemli faktör, piyasadaki token sayısı Ripple'ın piyasada 37 milyar toplamda ise 100 milyar token olması fiyatının 1 dolar seviyesine çıkmasındaki en büyük engel, ancak her para transferinde tokenların yakılması ve Ripple sahibi firmanın elindeki tokenları piyasaya sürmeyeceğini açıklaması fiyatı yükseltebilecek etkenler. Özellikle son dönemde xRapid, xCurrent ve xVia ürünlerini çıkaran Ripple bu ürünler ile firmaların da kendi aralarında para transferlerine olanak verecek ve ödeme sistemleri Firmalarına da teknolojilerini açtı. Bu teknolojilerin kullanılması ile Ripple PayPal gibi bir ödeme sistemi firması olmayı hedefliyor.

Bu gelişmeler Ripple fiyatlarını orta vadede 0.30-0.35 cent seviyelerine çıkarabilecektir. Bu seviyelerin üzeri piyasa dinamiği gerçekçi olmamakla birlikte kısa vadeli bu seviyelerin üzerinde hareketlenmeler beklenebilir. Sonuçta Ripple projesi kullanılan ve şu anda kullanımda olan başarılı bir proje uzun vadeli yatırımcılar için her zaman bulundurulması gereken bir token diye düşünüyoruz.
full member
Activity: 616
Merit: 118
August 05, 2017, 02:05:39 PM
hacim büyüklüğü ve mevcut duruma göre bence arada pumplanır dıyorum ancak oda olmuyor çok arada derede kalan bir coin sanırım bu
legendary
Activity: 2436
Merit: 1366
August 05, 2017, 01:28:17 PM
Ripple coin ine yatırım yapılmasını hiç doğru bulmuyorum.
Zaten bankalarla anlaşması blok zinciriyle ilgili daha çok.
full member
Activity: 616
Merit: 118
August 05, 2017, 01:18:55 PM
hacmi aşırı fazla direk 1 dolar olma sansı pek yok gibi ama ne olur sizce bu
full member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
August 05, 2017, 11:14:40 AM
Aklıma geldi yazayım dedim noldu umarım çok zarar eden Türk arkadaşlar yoktu balina gazına gelip evi arabayı basmadınız umarım

valla basan varsa müstehaktır. olayı sağdansoldan duymuş adamlar gelip soruyor bana bulaşmayın dedikçe girmeye çalışıyorlar 1 dolar olcak mış diyor Cheesy aq git al dedim bende
Şu sağdan soldan soran kripto paralarla alakası olmayan insanların sormalarına dayanamıyorum ben de. Ripple diyo ne işe yaradığını neyi vaadettiğini bilmiyor. Ben de naparsan yap diyorum artık.
hero member
Activity: 658
Merit: 500
August 05, 2017, 11:10:39 AM
Aklıma geldi yazayım dedim noldu umarım çok zarar eden Türk arkadaşlar yoktu balina gazına gelip evi arabayı basmadınız umarım

valla basan varsa müstehaktır. olayı sağdansoldan duymuş adamlar gelip soruyor bana bulaşmayın dedikçe girmeye çalışıyorlar 1 dolar olcak mış diyor Cheesy aq git al dedim bende
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
August 05, 2017, 10:39:42 AM
sr. member
Activity: 406
Merit: 263
July 09, 2017, 08:03:55 PM
selamlar,

yeni konu açmak istemedim ama polo dan bittrexe ripple aktardım 2 gün oldu gitmedi hala beklemede yazıyor, neden olabilir? Birde ripple hızlı gider diye direk aktarmıştım btc ye çevirmeden. Support bölümünüde bulamadım bu işlerde yeniyim, ne yapmam gerekli?

teşekkürler.

Polonun destek bölümüne yazarsan belki yardımcı olurlar. Bir süredir çok geç cevap verdikleri konusunda şikayetler vardı forumda. Ama şu an nasıldır bilemem. Destek linki aşağıda.

Destek: https://poloniex.freshdesk.com/support/home

Öncelikle sen, transfer işleminin duumuna bakmalısın. hangi durumda şuan mesela. POLO onaylamış mı? Email onayı mı bekliyor? vb.

Kolay gelsin.
newbie
Activity: 45
Merit: 0
July 09, 2017, 11:20:35 AM
selamlar,

yeni konu açmak istemedim ama polo dan bittrexe ripple aktardım 2 gün oldu gitmedi hala beklemede yazıyor, neden olabilir? Birde ripple hızlı gider diye direk aktarmıştım btc ye çevirmeden. Support bölümünüde bulamadım bu işlerde yeniyim, ne yapmam gerekli?

teşekkürler.
newbie
Activity: 34
July 09, 2017, 05:12:21 AM
Ripple en fazla 1 usd veya 1.2 usd bandında gezecebilecek bir coindir. Mevcut adedi ve çıkış amacıda buna yönelik zaten. Şuan ucuz diye, alımı daha mümkün diye boş hayallerle insanları yanlış yatırım tavsiyesine yönlendirmek doğru değil.
newbie
Activity: 17
July 01, 2017, 12:36:14 PM
riplle 15000 satoshiyi kalıcı olarak geçmezse bi nane olmaz.
member
Activity: 84
Merit: 10
July 01, 2017, 11:19:35 AM
XRP uzun vade coini olacaktir. Altyapisini bankalara kiraya vermesi temelinin ne kadar saglam oldugunu gösteriyor aslinda. Bitcoin le islem yapmak kriz olmaya basladi artik coinlerin amaci hizli ve fee orani düsük sekilde islem yapmayi saglamakti ama btc bu amacindan uzaklasip yatirim amacina dönmeye basladi iyice. uzun vadede btc nin ilk cikis amacina yönelik hizmeti xrp nin yapacagi görüsündeyim.
Çok güzel saçmalamışsın tebrikler.
Bitcoinin ilk çıkış amacı bankalardan kurtulmaktı.
Ripple napıyor? Bankaların kucağına oturuyor.

Saçmalamışsın diyeceğine XRP yi ve bankalarla yaptığı anlaşmanın içeriğini bi araştır. İşkembeden Saçmalamışsın diye başlama. Ripple nin anlaştığı bankalar ripple alt yapısı kullanarak uluslararası işlemleri hızlandırıp maliyetleri düşürüyorlar. Para birimi olarak kullanmıyorlar. Ama biz para birimi olarak kullanmak istiyoruz bitcoin de olduğu gibi. Kimsenin bi yere oturduğu yok bankalar aracılığı ile XRP gönderip almayacağız yani 😄 😄
Bi dahaki konuşmanda tavrına dikkat edersende sevinirim. Fikre katılmaya bilirsin ama Saçmalamışsın tarzı konuşman hoş değil.
sr. member
Activity: 574
Merit: 252
June 30, 2017, 02:42:33 PM
XRP uzun vade coini olacaktir. Altyapisini bankalara kiraya vermesi temelinin ne kadar saglam oldugunu gösteriyor aslinda. Bitcoin le islem yapmak kriz olmaya basladi artik coinlerin amaci hizli ve fee orani düsük sekilde islem yapmayi saglamakti ama btc bu amacindan uzaklasip yatirim amacina dönmeye basladi iyice. uzun vadede btc nin ilk cikis amacina yönelik hizmeti xrp nin yapacagi görüsündeyim.
Çok güzel saçmalamışsın tebrikler.
Bitcoinin ilk çıkış amacı bankalardan kurtulmaktı.
Ripple napıyor? Bankaların kucağına oturuyor.
member
Activity: 84
June 20, 2017, 11:28:43 AM
member
Activity: 309
Merit: 15
June 20, 2017, 06:52:08 AM
Nedense sempatim var bu coine. 1.5k şu an için zarar etsem de tekrar aydınlık günler yakındır diye tahmin ediyorum  Grin

Akmasa da damlıyor. Smiley  Hayal kırıklığına uğratmadı.
member
Activity: 79
June 20, 2017, 06:47:38 AM
Evet... hiç zorlanmadan 12000 duvarı da aşıldı Smiley

Bu meret yarım btcmi bir btc yaptı satmadım geri yarım btclik değere düştü. son 1 ayki hareketsizliği fıtık etti. Bu duvarları hızlı yıkarak haziran sonu için dillerde dolanan 1 $ kehaneti içimi kıpırdatıyor şu an Smiley
member
June 20, 2017, 06:43:07 AM
Evet... hiç zorlanmadan 12000 duvarı da aşıldı Smiley
member
June 20, 2017, 06:31:41 AM
11800 duvarını aşamayabilir diye düşünmüştüm. 11999 ve 12000 de 700btclik duvar var. Satmayacağım bakalım 12000 de ne olacak.
hero member
Activity: 1655
Merit: 600
June 20, 2017, 05:04:50 AM
Defalarca yazdım, tekrar yazıyorum.

Bankalar XRP kullanmıyorlar. Gelecekteki XRP kullanımının %1'i bile bankalar tarafından olmayacak.

Bankalar Ripple adlı şirketin onlara sağladığı platformu belirli bir ücret karşılığı kullanıyorlar, ve bunun parasını doğrudan Ripple şirketine ödüyorlar. Bir yıllık kullanım için yakılan toplam XRP'nin parasal değeri Türkiye'deki asgari ücretin bile altında. Bunları da Ripple hallediyor, bankaların XRP'nin varlığından bile haberleri olduğunu sanmıyorum.  

Ripple şirketi = Değerli gelecek vaad eden bir şirket. Ancak bu şirkete yatırım yapma şansınız yok.

XRP = %62'sine tek bir şirketin sahip olduğu, diğer tüm kripto paraların aksine merkezi çalışan bir çöp yığını.
sr. member
Activity: 406
Merit: 265
June 20, 2017, 03:21:54 AM
Ripple, haftalar sonra ilk defa bugün hareketlenmeye başladı, bakalım bu hareket ne kadar uzun soluklu olacak.

Kaçtır 0.3 dolarlara gelip yeniden aşağı gidiyor. İnşallah yine öyle olmaz
Pages:
Jump to: