Pages:
Author

Topic: [XRP] Ripples - page 4. (Read 42373 times)

jr. member
Activity: 46
Merit: 5
August 19, 2017, 04:45:15 AM
şu sıralar bana göre ölü coin. poloniex'de işlem görüyor en başında.  Sadece bittrex olsa hadi tmm diyeceğim. 1 yıllık eğrisine bakılırsa mart-nisan-mayıs yükselişinin düşüşünü yaşıyor halen. 2018 de belki harekete geçer tekrar. Benzer coinlerin hepsi aynı zaten. O yükselişi görüp eski olup poloniex de işlem görenler herkesin sabrını zorluyor. Bu işte kar yapmak bana göre son 2 ayda çıkan ve sadece bittrex'de işlem gören coinler.. 
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
August 18, 2017, 03:39:55 PM
Cryptopia'da 1'den alınıp 2'den satılan coinler var genelde 3-5 bazen 15-20'ye çıkabiliyor. BTC düşerse bollaşır, herkes alır, parasını kolay yoldan katlamak isteyenler bu tür çöplere ilgi duyar. 5 btc'm olsa mutlaka 1'ini bunlara atardım. Bende sembolik sayılabilecek birşey kaldı onu da sürpriz ata oynadım bakalım gelirse  Cheesy
newbie
Activity: 22
Merit: 0
August 18, 2017, 03:04:42 PM
Ah bu ihtimallerin gözü kör olsun Grin
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
August 18, 2017, 02:13:01 PM
bence bir süre daha buralarda takılır 2k'ları da gösterebilir, indir-çıkart indir-çıkart hareketlerinde maliyet düşürmek lâzım, marketcap'ı 900m dolar indirdiler 1 haftada, nerdeyse iki waves eder! 5'e de gelebilir. Özellikle BTC'nin sert hareket etmesi durumunda (aşağı ve ya yukarı) panikletebilirler. Düşüyormuş numarası yapıp hızla yukarı kaldırıp hoop ele verebilirler. Bir de bir sürü coin çıktı pump için adamların çeşidi çoğaldı.
30 binlerden 20 bine düşünce büyük bir düşüş gibi algılanıyor ama 3 binlerden 2 binlere düşünce pek önemsenmiyor halbuki oran aynı! Dikkat etmekte fayda var. Orta-uzun vadede tekrar kaldıracaklarına pump yapacaklarına inanıyorum ama ne kadar ve ne zaman kaldırırlar bilemiyorum.
18 cent sabit fiyattan da vazgeçmiş görünüyorlar, btc düşünce ters hareket etmesi beklenirken btc ile paralel de hareket edebilir. Şu an btc'nin düşeceğine inanıyorum o nedenle nubits'e de şans verilebilir çünkü btc düşerse nubits kesin artar(btc bazlı 1 dolara sabit olduğundan). nakite geçip çıkmasaydım nubitsi denerdim. bol kazançlar...ytd
newbie
August 18, 2017, 01:37:47 PM
borsa sabır işi öyle 1 günde güzel karlar olsaydı herkes zengin olurdu.Sabır şart.Alırken kazanmak var birde satarken.Bu ikisini dikkate almak lazım.Bol kazançlar

Sabır için tecrübe lazım. İnşaAllah silkelenmeden tecrübe sahibi olacağız. Size de bol kazançlar
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
August 18, 2017, 01:20:09 PM
borsa sabır işi öyle 1 günde güzel karlar olsaydı herkes zengin olurdu.Sabır şart.Alırken kazanmak var birde satarken.Bu ikisini dikkate almak lazım.Bol kazançlar
newbie
August 18, 2017, 01:13:33 PM
Ripple iyi gidiyor 4000'lik satış duvarını aşarsa tırmanışı hızlanır.

bu gecenin sabahı kazanç olacak İnşaAllah

Satış için % maçlık bir oran aramak gerek acaba?
yüzde 20-25 iyidir.Ama gidişatı da iyi okumak lazım deli gibi bir alım varsa alımların yavaşlamasını bekleyip yavaşladığında hemen satıp çıkmak en doğru ve kazancı yüksek olanıdır.Ripple farklı biraz diğerlerinden.Büyük alımlar geliyor bir anda fiyat sıçrayabiliyor.Ben şahsen satmayacağım sepete ekledim.x2-x3 olunca yada gidişata göre uygun bir kar gördüğümde çıkmayı düşünüyorum.Çıkarken diğer alacağım coininde bana fırsat vermesi gerekir.Oda uygun fiyattaysa hemen geçiş yaparım.

İşlem hacmi 128 de kaldı ikinci bir dalga olursa 4000 üzerinde tutunur herhalde. Sonrası da kopkop
sr. member
August 18, 2017, 11:48:27 AM

yüzde 20-25 iyidir.Ama gidişatı da iyi okumak lazım deli gibi bir alım varsa alımların yavaşlamasını bekleyip yavaşladığında hemen satıp çıkmak en doğru ve kazancı yüksek olanıdır.Ripple farklı biraz diğerlerinden.Büyük alımlar geliyor bir anda fiyat sıçrayabiliyor.Ben şahsen satmayacağım sepete ekledim.x2-x3 olunca yada gidişata göre uygun bir kar gördüğümde çıkmayı düşünüyorum.Çıkarken diğer alacağım coininde bana fırsat vermesi gerekir.Oda uygun fiyattaysa hemen geçiş yaparım.
newbie
August 18, 2017, 11:42:06 AM

sr. member
August 18, 2017, 11:36:33 AM
newbie
August 18, 2017, 10:37:41 AM
Ripples yatırımı için doğru zamandayız.
x3 yapacağını düşünüyorum.
Ben x2 gördüğümde yine çıkacağım ama büyük ihtimalle Wink

ufaktan bir hareketlenme bekliyorum su ara. Bch pump işi xrp nin hareketinin önündeki son engel bence. Ondan sonra kaynak buraya dönecek gibi Yatırım Tavsiyesi Değildir
member
Activity: 83
Merit: 11
Computer Engineer
August 18, 2017, 07:38:40 AM
Ripples yatırımı için doğru zamandayız.
x3 yapacağını düşünüyorum.
Ben x2 gördüğümde yine çıkacağım ama büyük ihtimalle Wink
newbie
August 18, 2017, 07:15:01 AM
Uzun bir süre bu fiyatta seyrettikten sonra eskisi gibi rekorlar kırmaya devam edecektir, teknolojisi ve arkasındaki destek iyi özellikle spekülasyona çok açık bir altcoin.

rüştünü ispat edeli çok oldu ancak piyasa spekülasyona çok açık olduğu için mantıklı makul bir hareket yapamıyor. Kaynaklar sadece hızlı dönecek altcoinlere akıyor
sr. member
Activity: 378
Merit: 251
August 18, 2017, 03:51:17 AM
Uzun bir süre bu fiyatta seyrettikten sonra eskisi gibi rekorlar kırmaya devam edecektir, teknolojisi ve arkasındaki destek iyi özellikle spekülasyona çok açık bir altcoin.
newbie
Activity: 96
August 18, 2017, 03:08:19 AM
Gerek işlem hacmi gerekse de beklentilere bakınca gel gel yapan bir coin. Ama bir türlü bekleneni veremiyor ve hemen her gün dip rekorunu yeniliyor. Bu işlem hacmi başka bir alt coine yönelse 1 haftada en az x10 yaparda bunda bir halta yaramıyor nedense...
newbie
August 18, 2017, 02:20:50 AM
Fiyat olarak çok düşükte şuan, tahminen çin borsasına giriş yapınca ilk etapta 2x yapar.

buradan aşağı inerse yalan olur üretim adedi olarak yüksek olmasından dolayı artışlar sibil olur ancak fiyat olarak çok oynaklık göstermez sanırım
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
August 18, 2017, 01:47:28 AM
Fiyat olarak çok düşükte şuan, tahminen çin borsasına giriş yapınca ilk etapta 2x yapar.
newbie
August 18, 2017, 01:29:37 AM
Bankacılık sistemi ile görüşmeler yapıyordu teknolojisinin kullanımı için. Ama sonra o haber fos mu cıktı? birden bire cıktıı biz gidecek diye beklerken olumlu haberlere rağmen düştü. Şimdi bakıyorum da belli coinler aynı hareketi yapıyor. Yatırımcı özellikle küçük yatırımcı aman gidiyor gemiye binelim falan derken kucağına bırakıyorlar 3-4 ay elinde bekliyor. Bunu neden söyledim , şayet bu veya farklı bir coin eğerki çok sağlam tüyonuz yoksa yüksekten girmeyin, her girdiğiniz yer o coinin tepe noktası olabilir.

son rivayet alibaba simli alışveriş sitesi ile görüşmelerinin olduğu yönünde idi ama tamamen uydurma çıktı. Ancak çin pazarına giriş için firmalar ile görüştüklerini resmi kanaldan bildirdiler. Zaten söylentinin gerçeği de buydu. Belli başlı coinler spekülatif amaçlı belli bir rotada ring yapıyor ancak xrp fiyat konusunda daha stabil gibi geliyor bana
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
August 18, 2017, 12:47:49 AM
Bankacılık sistemi ile görüşmeler yapıyordu teknolojisinin kullanımı için. Ama sonra o haber fos mu cıktı? birden bire cıktıı biz gidecek diye beklerken olumlu haberlere rağmen düştü. Şimdi bakıyorum da belli coinler aynı hareketi yapıyor. Yatırımcı özellikle küçük yatırımcı aman gidiyor gemiye binelim falan derken kucağına bırakıyorlar 3-4 ay elinde bekliyor. Bunu neden söyledim , şayet bu veya farklı bir coin eğerki çok sağlam tüyonuz yoksa yüksekten girmeyin, her girdiğiniz yer o coinin tepe noktası olabilir.
newbie
August 18, 2017, 12:24:34 AM
Satoshi olarak da $ olarak da iyice sıkıştı. Bundan sonrası ya titanic ya apollo. Yukarı yönlü 0.45 $ a kadar yürür gibi geliyor. Tabi btc de geri gelirse is hızlanır. Yatırım tavsiyesi değildir
Pages:
Jump to: