Pages:
Author

Topic: [XRP] Ripples - page 5. (Read 42373 times)

hero member
Activity: 1092
Merit: 520
Aleph.im
August 17, 2017, 10:19:02 PM
Supply beni her zaman almamaya itiyor bu kriptoparayi. Bakalim ne olacak ileride...  Huh
full member
Activity: 616
Merit: 100
August 17, 2017, 10:00:25 PM
Sağlam bir yükseliş bekliyorum artık. Dibin dibini gördü ripple Hayırlısıı
newbie
Activity: 22
Merit: 0
August 17, 2017, 04:17:21 PM
Konu ripple makro ekonomiden bahsediyoruz  Grin Cheesy Wink

Ekonomik umursamazlıklar, mb.larının gevşek durusu... Nedeniyle gelişmiş bir piyasada ekonomik dalgalanma demek, insanların tasarruflarını daha güvenli gördükleri yere, yatırımcıların da sermayelerini kazanc potansiyeli yuksek yer yönlendirmesi demek. Coin ekonominin olmazsa olmazı olacak
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
August 17, 2017, 03:15:41 PM
Konu ripple makro ekonomiden bahsediyoruz  Grin Cheesy Wink
newbie
August 17, 2017, 03:11:20 PM

Bugün twtrda 1300 dolardan bahseden bir tweet gördüm. Uçuk geldi ama nedir anlamadım. Btc için son yükseliş ederken bu yılı mi kastettiniz acaba

Onu bunu bilmiyorum da yaşlı başlı amcalar bile "bitkoyin artmış aramızda para toplayıp alalım" demeye başladı. BTC'de son raundlar...BTC fena düşerse sonu altın gibi olabilir, bizde altın artıyor ama kur farkından dolayı, bir ara maliyetinin sınırına yaklaştığını duymuştum. Altına mı geçsek napsak, dolarda beklemedeyim bakalım. Birileri bi yere son sürat hücum ediyorsa ufaktan oradan ayrılmanın vakti gelmiştir. elbette ytd

Bir yerden sonra çakılacak gibi geliyor. Standart AMERİGAN oyununa döneceğinden endişeliyim. Piyasadaki likiti çektikten sonra veryansın ateşi. Twitter de 1300$ dolar rakamını yazan gavur kendinden son derece emin bir şekilde "göreceksiniz" diyordu. Piyasa bir anda cehennem yerine döner. Ama tahminim şu; bu işin sonunda daha sistemli ve daha merkezi yapıda olanlar kalacak.
[/quote]

Dünyada "değerli dolar" dönemindeyken bu kadar kolay kazanılan bir enstrümanda (hele ki çok hızlı hareket etme kapasitesine sahip) büyük dalgalanmalar görmemek imkânsız. Her zamanki gibi "bul karayı al parayı" oynuyorlar. Bulamayan batar. 2-3 hafta önce 1800'lerdeyken şimdi 4500'ler... yarın n'olur Allah bilir.
1 senede 10x yapmış. Çan eğrisine göre maximum faydayı gördüklerinde sıvışırlar, forumda da 3-5 arkadaş takılırız "bir zamanlar btc 5000'e dayanmıştı yaaa" falan filan...Bist'e bakıyorum aynı, uçmuş, o da göçer yakında. En iyisi dolar-altın zaten zor frenliyorlar doları...Haberlere bakıyorum pompalıyorlar, "dolarda sene sonu hedefi aşağıya çekildi". TL faizler yüzde 12-13 herkes tl'ye geçiyor. "Dolar yatırımcısını üzdü" vs vs...Herşey uygun gibi, Venezuella olmazsak iyidir.
[/quote]

Ne yalan söyleyeyim ekonomik olarak gelen toz bulutunu bir ben mi farkediyorum diye arada düşünüyordum. Bence de yakın bir dönemde pek de hayırlı olmayan gelişmelere uyanacağız. Hem ekonomik olarak, hem de siyasi olarak
legendary
August 17, 2017, 03:05:22 PM

Bugün twtrda 1300 dolardan bahseden bir tweet gördüm. Uçuk geldi ama nedir anlamadım. Btc için son yükseliş ederken bu yılı mi kastettiniz acaba

Onu bunu bilmiyorum da yaşlı başlı amcalar bile "bitkoyin artmış aramızda para toplayıp alalım" demeye başladı. BTC'de son raundlar...BTC fena düşerse sonu altın gibi olabilir, bizde altın artıyor ama kur farkından dolayı, bir ara maliyetinin sınırına yaklaştığını duymuştum. Altına mı geçsek napsak, dolarda beklemedeyim bakalım. Birileri bi yere son sürat hücum ediyorsa ufaktan oradan ayrılmanın vakti gelmiştir. elbette ytd
[/quote]

Bir yerden sonra çakılacak gibi geliyor. Standart AMERİGAN oyununa döneceğinden endişeliyim. Piyasadaki likiti çektikten sonra veryansın ateşi. Twitter de 1300$ dolar rakamını yazan gavur kendinden son derece emin bir şekilde "göreceksiniz" diyordu. Piyasa bir anda cehennem yerine döner. Ama tahminim şu; bu işin sonunda daha sistemli ve daha merkezi yapıda olanlar kalacak.
[/quote]

Dünyada "değerli dolar" dönemindeyken bu kadar kolay kazanılan bir enstrümanda (hele ki çok hızlı hareket etme kapasitesine sahip) büyük dalgalanmalar görmemek imkânsız. Her zamanki gibi "bul karayı al parayı" oynuyorlar. Bulamayan batar. 2-3 hafta önce 1800'lerdeyken şimdi 4500'ler... yarın n'olur Allah bilir.
1 senede 10x yapmış. Çan eğrisine göre maximum faydayı gördüklerinde sıvışırlar, forumda da 3-5 arkadaş takılırız "bir zamanlar btc 5000'e dayanmıştı yaaa" falan filan...Bist'e bakıyorum aynı, uçmuş, o da göçer yakında. En iyisi dolar-altın zaten zor frenliyorlar doları...Haberlere bakıyorum pompalıyorlar, "dolarda sene sonu hedefi aşağıya çekildi". TL faizler yüzde 12-13 herkes tl'ye geçiyor. "Dolar yatırımcısını üzdü" vs vs...Herşey uygun gibi, Venezuella olmazsak iyidir.
newbie
August 17, 2017, 02:44:34 PM

[/quote]

[/quote]

full member
Activity: 756
Merit: 104
August 17, 2017, 02:16:59 PM
Kısa vadede 2x bekliyorum ama hayırlısı bakalım
legendary
August 17, 2017, 12:29:35 PM

[/quote]

[/quote]

full member
Activity: 630
Merit: 101
August 17, 2017, 10:14:33 AM
Ufak bir alım yaptım attım kenara kazandıracağını düşünüyorum
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
August 17, 2017, 09:00:38 AM
Çinliler başkasına para yedirir mi Allahınıseeesen
sr. member
Activity: 266
Merit: 279
August 17, 2017, 08:46:38 AM
Bu kadar dibe vurmuşken küçük bir yatırım yapılabilir ve evet Çin'e açılacağı doğru kendi resmi twitter hesabından bir açıklama yaptılar. Buda haber linki:

https://www.coindesk.com/ripple-confirms-china-expansion-plans-shoots-alibaba-rumor/
newbie
August 17, 2017, 07:49:31 AM
şu an almak mantıklı.Genel olarak altcoinler artışa geçtiğinde fırlayacak coinlerin başında ripple geliyor.
dgb ile kıyaslanınca 2500'e de gelebilir, fiyat hareketi (dgb hızlandırılmış versiyon) aynı gibi...
Çin piyasasına gireceği hakkında haber paylaşılıyor twiter'da.BTC'nin de bu son yükselişi deniliyor.Karar sizin.Fiyat şu an için güzel duruyor.1-2 ay sonra güzel yerlere gelir.

sr. member
Activity: 826
Merit: 296
August 17, 2017, 07:45:10 AM
şu an almak mantıklı.Genel olarak altcoinler artışa geçtiğinde fırlayacak coinlerin başında ripple geliyor.
dgb ile kıyaslanınca 2500'e de gelebilir, fiyat hareketi (dgb hızlandırılmış versiyon) aynı gibi...
Çin piyasasına gireceği hakkında haber paylaşılıyor twiter'da.BTC'nin de bu son yükselişi deniliyor.Karar sizin.Fiyat şu an için güzel duruyor.1-2 ay sonra güzel yerlere gelir.
legendary
August 17, 2017, 07:38:40 AM
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
August 17, 2017, 07:30:51 AM
newbie
August 16, 2017, 04:25:29 PM
oha 3600 e düşmüş buda Cheesy

20 kusur binden buraya kadar çekildikten sonra bir hareket beklemek iyimserlik mi olur acaba. Su çin pazarı haberi sonrasında yukarı yönlü bir hareket çok da olağandışı sayılmaz herhalde

Olabilir hocam ama piyasa çok karışık herşey allak bullak oldu göz gözü görmüyor. Bu sefer kartları iyi karıştırdılar. Yalnız coin başına bi hesap yapınca sıfırları attığımızda 40 milyonluk (aslında milyar) coin başı 20 milyon gibi bir rakam çıkıyor. (90 milyon ethereum 7 milyonda) kıyas yapınca millet ondan pahalı diyor ama ripple bu zıpır gibi bişi, marketcap'ı yerinden oynatmıştı bir ara. Bol kazançlar

Memleket evladının o kadar pump gücü var mi bilmem bor ara Dgb için niyetlendiler ama o da bir yere kadar yurudu sonrası malûm. Koreliler su ara düşük limitli işlemlerle ufak ufak hareketleniyor. Belki de kademeli olarak çekiliyorlar ancak ben bir miktar bulunduracağım bu yaramazdan. Yatırım tavsiyesi değildir
legendary
August 16, 2017, 04:11:09 PM

20 kusur binden buraya kadar çekildikten sonra bir hareket beklemek iyimserlik mi olur acaba. Su çin pazarı haberi sonrasında yukarı yönlü bir hareket çok da olağandışı sayılmaz herhalde

Olabilir hocam ama piyasa çok karışık herşey allak bullak oldu göz gözü görmüyor. Bu sefer kartları iyi karıştırdılar. Yalnız coin başına bi hesap yapınca sıfırları attığımızda 40 milyonluk (aslında milyar) coin başı 20 milyon gibi bir rakam çıkıyor. (90 milyon ethereum 7 milyonda) kıyas yapınca millet ondan pahalı diyor ama ripple bu zıpır gibi bişi, marketcap'ı yerinden oynatmıştı bir ara. Bol kazançlar
sr. member
Activity: 728
Merit: 263
August 16, 2017, 04:03:29 PM

koreliler çinliler bir gaz verdiler. türklerde yok akbank anlaşmış yok deutsche bank anlaşmış diye manipule ettiler. 5 kuruş etmeyecek ripple 20 oldu.

şu anda olması gereken seviyeye geldi bence. ama hala alım için uygun değil.
newbie
August 16, 2017, 03:56:34 PM

Pages:
Jump to: