Pages:
Author

Topic: ***Yeni Deney*** 82 Kripto Paraya Daha Yatırım Yaptım, Ya Batıyoruz Ya Çıkıyoruz - page 2. (Read 2290 times)

hero member
Activity: 980
Merit: 500
FREE $50 BONUS - STAKE - [click signature]
bölümü geçmek için tüm tuşlara basan tipler vardir ya biraz ona dönmüş olay. ilk defa görüyorum yani 82  coini tokeni neyse artık onlari bir araya getiripte kar beklemek cok acayip bir durum fakat deney mi yoksa gerçekten böyle birşey yapildimi merak ediyorum. yeni deney denilip başlikta da yatırım yaptım demek te biraz beni şüphede bıraktıgı için öyle söyledim. valla eğer gerçekleştirdiysen böyle bir şeyi iyi cesaret yada bol para ister muhtemelen ikisinden de bir miktar oldugu için sonuc böyle oldu. inşallah hayirli gider muhtemelen bir yerden sonra özellikle bu tarz piyasalarda yeni fonlamalara ihtiyac duyacaginizi öngörüyorum ama yinede hayirlisi olsun bakalim. çünkü yatirim yapilan projelerden bazilari gerçekten cok düşmüş olacak ve geri aynı seviyeleri bulamayanlar olacaktir. belki aralarinda illa ki bulacak olan hatta geçecek olanda olacaktir fakat genel itibariyle büyük bir yüzde bu oranları yakalayamayacagi için eski noktalara da gelinmesi biraz zor olacak diye düşünüyorum o sebeple yeni fonlamalar ile alttan alimlar yapilip maliyet azaltma yapilabilir diye düşünüyorum. buda kısa vadede fonun eski seviyesini yakalamasina yardimci olacaktir görüşündeyim
full member
Activity: 168
Merit: 100
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
ben de karlı bir işlem olduğunu düşünenlerdenim. Sonuç itibariyle bir deneme süreci baş gösteriyor . Fakat yükselişlerde özellikle x3 x4 yapanlar çok olacaktır . Çıkış yapılacak % ' yi iyi ayarlamak diye düşünüyorum . Tebrikler
full member
Activity: 406
Katılıyorum hangisi nekadar arttı nekadar düştü, artıcaksa neden artıcak hiçbirini kontrol edemezsiniz, para mı bol geliyor anlamıyorumki garip deneyler görüyoruz sürekli bu günlerde.
full member
Activity: 350
Hocam deney değil bu bildiğiniz çocuk oyunu olmuş, bu kadar çok koin takip edilemez, uzun vade de kısa vade de bir işe yaramaz diye düşünüyorum. ilk 10 tamam ama sonrası bozmuş çok
member
Activity: 217
Merit: 10
82 Kripto para ile yatırım deneyi 10 Ocak'tan sonra mutlaka inişe geçmiştir. Çünkü bu tarihten itibaren piyasada büyük bir güncelleme oldu ve devam ediyor. Sana başarılar ya batarsın ya çıkarsın.
full member
Activity: 616
Merit: 108
Son iki günde sepet yüzde 60 civarı erişim. Çoğumuzun ki böyledir. Kısa sürede telafi eder inşallah.
newbie
Activity: 112
Merit: 0
Hem altlar hem btc düştüğü bir dönemdeyiz sonuçta. Hızlı bir yükseliş anında x2 x3 olur bu para diye düşünüyorum
member
Activity: 336
Merit: 17
Şuan hala ilk günden yukarda gorunuyor. Ama btc toparlandigi zaman ikiye belki uce katlanir paraniz. Benim dusuncem o yönde. Birde  bu kadar coini takip etmekte sıkıntı ya çok kafa ağrıtır.
member
Activity: 476
Files.fm - Store, Share and Sell Files
2 btcden nereye gelmiş.Piyasanın su anki haline en iyi örnek buradaki değerler diyebiliriz.
legendary
Activity: 2800
Merit: 1573
Yaklaşık bir aylık bu çalışmayı bir grafik haline getirince gideceği yerin başladığı yere geri dönmek olduğunu görüyoruz. Bu düşüşlere dayanabilecek bir altcoin zaten yoktu, ne kadar geniş bir sepet de olsa genel trend aşağı yönlü olunca elden bir şey gelmiyor Sad
full member
Activity: 406
Merit: 102
80 adet coini takip etmek işgence olur ama iyi bir kar edecegını dusunuyorum. Hayırlısı olsun hocam
member
Merit: 12
"Akche, Türkiye'nin Dijital Parası"
yatırım yapmadığın koin kalmamış nerdeyse , bol şans diyelim ...
member
Activity: 252
acaba bu zamana kadar ne kadar karınız ne kadar zararınız olduğu hakkında bilgi veririminsiniz. ona göre bizlerde birer çanta oluşturalım.
full member
Activity: 182
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
çeşitlilik her zaman iyidir hoştur. bu piyasada değil her piyasada. hisse senedi alıp satan yada forex' de koşturanların arasında kazananlara ve karına kar katanlara şöyle bir bakın. çeşitlilikle oynadıklarını rahatlıkla görebilirsiniz. bu sepet de çeşitlilik açısından iyi bir örnek olmuş.
sr. member
Activity: 506
Merit: 251
Günlük takip etmek zorluyor mu sizi ? Yoksa kullandığınız bir excel formatı mı mevcut ? Yardımcı olabilir misiniz bana bu konuda ? Bir sepetim var ve günlük hesaplamakta bazen zorlanıyorum.

Bu kadar çok olduğunda takip etmek zor olmalı, katılıyorum sana.

Takip etmek için kullandığınız yöntem nedir num ?
member
Activity: 557
Merit: 24
@coindunyasii
Günlük takip etmek zorluyor mu sizi ? Yoksa kullandığınız bir excel formatı mı mevcut ? Yardımcı olabilir misiniz bana bu konuda ? Bir sepetim var ve günlük hesaplamakta bazen zorlanıyorum.
hocam blockfolio apk kullanabilirsiniz
full member
Activity: 196
sr. member
Activity: 346
Merit: 250
Yatırımın yönü biraz saçma olmuş bana kalırsa daha mantıklı bri yatırım yönü takip edilebilirdi. Birçok coine bölmek yerien daha az ve kaliteli coinlere yatırım yapıp bir süre beklemek daha mantıklı olmaz mıydı  Roll Eyes
member
Activity: 209
Merit: 11
Btc bazında 2-2.5x yaptığında satıp 2 gün sonra tekrar alım yapıp sayısal olarak elinizdeki para miktarını 2 ye katlasaydınız şov yapmış olabilirdiniz  Smiley
Bi yapamadım onu piyasada garanti gitmeye çalıştım zararda ettim karda ettim ama daha çok zarar ettim. Son zamanlarda garanti gitmeye çalışıyorum. Onu yapabilseydim zaten dona kadar herşeyi satar kredi çeker çok zengin olurdum. Ama insan dibi ve zirveyi bilemiyor.
jr. member
Merit: 2
Astorgame.com | ICO is LIVE | Get Your Bonus
Btc bazında 2-2.5x yaptığında satıp 2 gün sonra tekrar alım yapıp sayısal olarak elinizdeki para miktarını 2 ye katlasaydınız şov yapmış olabilirdiniz  Smiley
Pages:
Jump to: