Pages:
Author

Topic: ***Yeni Deney*** 82 Kripto Paraya Daha Yatırım Yaptım, Ya Batıyoruz Ya Çıkıyoruz - page 8. (Read 2290 times)

legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
Şuan batıyoruz kısmı galiba Smiley  Bitcoinden mükemmel bir dönüş olursa yine altcoinler kan ağlar Smiley

Aynen oyle ya genelde btc dusunce altlar dusuyor btc cikinca yine yine altlar dusuyor ama bunda insallah altlar artarda arkadas zararini kurtarir. Kendi deneyim gibi sahipleniyorum vallaha Grin
sr. member
Activity: 672
Merit: 289
Zamanlama cok kotu oldu bu deneyle simdilik batiyoruz bakalim.
hero member
Activity: 1694
Merit: 629
Bugün yaşanan tüm coin türlerinin düşüşü ile birlikte sizin sepetinizde ciddi oranda zarar yaşamış ne yazık ki. Önümüzdeki günlerde bu durumun düzeleceğini düşünüyorum, o sebeple birkaç gün içerisinde de bakiye biriminizin 1 veya üzerine çıkacağı tahminimi de buraya bırakıyorum. Esas merak ettiğim nokta ise 2018 ortasında ve sonunda sepetinizin ne kadar değer kazanmış olacağıdır.
jr. member
Activity: 168
Merit: 2
Astorgame.com | ICO is LIVE | Get Your Bonus
Ben bunları rastgele mi seçtiniz yoksa birazda olsa gördüğünüz araştırdığınız coinler midir onu merak ettim ? 😄

Şu anda bulunduğumuz konudakileri pek araştırmadan attım sepete. Tamamen batsalar da şaşırmam (tabi zor ihtimal) ama öteki/önceki (devam eden) deney daha ciddi bana göre. Onun linki de aşağıda.

https://bitcointalksearch.org/topic/13-altcoine-yatrm-yaptm-deer-takibi-yapyoruz-deney-2570911

Roll Eyes

Onu gördükçe takip ediyorum hocam da bu konuyu merak etmiştim, eğer hakkaten araştırdıysanız helal olsun diyecektim ama yinede helal olsun Cool
member
Activity: 126
Merit: 10
Şuan batıyoruz kısmı galiba Smiley  Bitcoinden mükemmel bir dönüş olursa yine altcoinler kan ağlar Smiley
legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
Son olaylar epey caninizi sikmistir maalesef Sad
sr. member
Activity: 560
Merit: 250
benimde deneye ayırabileceğim biraz param olsaydı bende yapmak isterdim bunu, aklımdan geçmişti bir kaç kere artık seni seyredeceğiz neler olacak merakla bekliyorum ben Cheesy
sr. member
Activity: 655
Merit: 258
3-5 gün sonra Btc sert yükselişlere başlarsa 2'ye katlanan coinler gene yarıya düşer gibi geliyor. (btc cinsinden)
sr. member
Activity: 728
Merit: 263
Şu an aldıysanız btc dışında herşey uçuyor ben olsam bu kadar kafa ağrıtmam;
 BTC, ZEC, ETH  alıp arkama yaslanırdım sadece heyecan olsun diye ADA, IOTA, KMD alırdım

herşey serbest düşüşte. btc toparladıkça fiyatları daha da kızarır bunların.

en iyisi şu anda. riski göze alıp tüm altlardan çıkıp btc de kalmak. btc yükselişe geçtiği anda, bütün altlar geçen ay ki seviyelerine gelir.
member
Activity: 406
Merit: 12
Sepetten kendimde olan coinlerde var ama sürpriz coin çok fazla o yüzden yorum yapmak zor.
Diğer arkadaşlar kadar iyimser bakamayacağım.
Alt coin pump dönemi çabuk biterse btc yada ether bazında zarar edebilirsiniz.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
all in one BAT>>>forever  Wink şaka şaka ne forever'ı artsın gözünün yaşına bakmam. aslında gözüme kestirdiğim bir sürü coin vardı gittim birine takıldım kaldım, o da artık artsa bile en sona kaldı, hedef fiyata gelince alacak başka birşey kalmayacak sanırım.
elinizdeki coinlerden biri diğerlerinden çok artarsa satıp düşenlere (özellikle güvendiğiniz) destek atabilirsiniz, bu da bir yöntem...bol kazançlar ytd
member
Activity: 280
Merit: 13
Yatırımcı da güzel yürek varmış. Borsanın yemyeşil olduğu bir vakitte paranızın kaça katladığını görmek için sabırsızlanıyorum.
jr. member
Activity: 168
Merit: 2
Astorgame.com | ICO is LIVE | Get Your Bonus
Ben bunları rastgele mi seçtiniz yoksa birazda olsa gördüğünüz araştırdığınız coinler midir onu merak ettim ? 😄
hero member
Activity: 1694
Merit: 629
Kaliteli, güzel, bilgilendirici ve kazançlı bir konu olmuş. Her altcoin türevinin bir gün de olsa pump yiyebileceği gibi bir ihtimal de düşünülürse her türlüde gün sonunda kâr ile bu piyasadan çıkmış olursunuz. Konunuzu takibe alıyorum, bakalım her hafta sonu durum ne olacak. Bixleri neler bekliyor ileyelim ve görelim. Smiley
member
Activity: 196
Merit: 10
Streamity Decentralized cryptocurrency exchange
Güncellemeleri takip edeceğim. Bu kadar çok coinin takibini yapmak çok zor emeğinizi takdir ediyorum.
Uzun vadede kazandıracağını düşünüyorum. Bol şans Smiley
member
Activity: 560
Merit: 12
Borsa binance herhalde. Sağlam pump yiyecek coinler var orda. Sürekli yarışma düzenliyorlar hacmi arttırmak için.
member
Activity: 490
Merit: 13
BIB Exchange
İnsanlara fikir olsun diye gerçekten büyük bir emek yükünün altına girmişsiniz. Denemenin sonuçlarını ben de inceleyeceğim, bakalım ne tür sonuçlar görüyoruz
legendary
Activity: 1092
Merit: 1000
Bu kadar coini almak bile mesele arkadaşım bide bunun takibi var , takibi geçtim ben biraz titizim walletta tutarım coinleri genelde, borsada bekletmem.girmeye kalksam 100 coine birden hepsine wallet indirip transfer etmem lazım vs. vs. uğraş dur.inşallah kazanırsınız baya uğraşmışsınız belli.kripto piyasası gitgide büyüdüğü için bende zarar edeceğinizi düşünmüyorum
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Benim portföy'de 25 coin var, geniş diyordum. Adam 79 yapmış. Maşallah hocam inşallah. Kedi canını senin Cheesy

Şaka bi yana güzel girmişsin num. Bol kazançlar hacu Cheesy

99 tane toplam.  Cheesy
Modern portföy teorisinin sahibi Harry Markowitz görse seni önünde diz çöker tövbe ister. O derece Cheesy
full member
Activity: 672
Merit: 100
Bence toplam para olarak kara geçersiniz coinlerin düştüğü bir anda mesela bitcoin 10k lara gerileyecek gibi duruyor 5k kaybetti 2 günde, Market hacmi artacağı için zarar etmezsiniz diye düşünüyorum
Pages:
Jump to: