Pages:
Author

Topic: ***Yeni Deney*** 82 Kripto Paraya Daha Yatırım Yaptım, Ya Batıyoruz Ya Çıkıyoruz - page 7. (Read 2290 times)

sr. member
Activity: 448
Merit: 264
Sepet ne bulsan alınmış gibi duruyor binancedeki butun coinler eklenmiş hocam şu an durum ne alemde, eğer btc yine 20k ya doğru rokete takarsa bu sepet sizi çok zarara sokabılır
full member
Activity: 602
Merit: 122
Bugün de ne battık be...

İlk mesaj güncel. 1+ değerleme.

Bu deneyle ilgili benim tahminim sepet geniş olduğu için hep 1'e yakınsayacak çünkü kimi altcoin düşerken kimisi yükseliyor. Ana para koruması için buna benzer bir sepet düzenlenebilir tabi.
member
Activity: 109
Merit: 10
İlgiyle izliyorum güncellemeye devam lütfen.
Zz
legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
Ahahhaha vallahi hiç güleceğim yoktu. Bu lokantaya girip az çok ne varsa getir, elbet karnım bir noktada doyar gibi bir mantık. Önceden hesaplanabilecek bir şey de değil. Önceki verilere bakarak varsayımda bulunulamaz. Tek yok var denemek, siz de bunu yapmışsınız. Bol şans Smiley

yok bu aslında çok çeşit olan lokanta da ne yiyeceğini bilemeyip her şeyden tatmak isteyen pis boğazların tercihi olan aşçı tabağı uygulaması gibi geldi bana.

member
Activity: 448
Böyle bir deneyi bu şekilde paylaşmanız en azından piyasa yeni girecek olanlar için bir nebze yardımcı olacaktır. Ancak koin sayısı çok fazla ve bu kadar koini tek tek araştırdınız mı onu merak ediyorum. Bende ilk piyasa girdiğimde aldığım ve bir sepet oluşturduğum koinlerin şimdi ki değerlerine bakıyorum al/sat yapmasaymışım milyonermişim şimdi.
sr. member
Activity: 420
Merit: 260
Ahahhaha vallahi hiç güleceğim yoktu. Bu lokantaya girip az çok ne varsa getir, elbet karnım bir noktada doyar gibi bir mantık. Önceden hesaplanabilecek bir şey de değil. Önceki verilere bakarak varsayımda bulunulamaz. Tek yok var denemek, siz de bunu yapmışsınız. Bol şans Smiley
member
Activity: 84
full member
Activity: 546
Merit: 100
80 adet kripto para çok fazla bence kar için, 5 tanesi değerlense 10 tanesi düşer bence sürekli dengelenir ama bakalım neler olacak
full member
Activity: 344
Merit: 100
80 adet kripto para ile ilgilenmek için zamanı nasıl bulacaksın. 10 taneyi takip etsem öpüp başıma koyarım. Kaç borsada kayıt yaptın? Zaten param az. Neyse sana kolay gelsin, postlarını takip edeceğim.
full member
Activity: 630
Merit: 102
Bence tam uzun vade işi olmuş hemde baya uzun vade  Grin düşünsenize 5-6 sene bırakıp sonra bir bakıyorsunuz 100lerce katına çıkmış sermaye
jr. member
Activity: 70
Merit: 7
yaklaşık ödemiş olduğunuz fee ücreti ve hangi borsada yaptınızı belirtirseniz sevinirim
member
Activity: 182
80 tane coini takip edebileceğin bir site var mı özellikle ? Hepsi tek bir borsa da mı toparladın ? yoksa olağan walletlere mi çektin ? Malum borsalara pek güven olmuyor da .
member
Activity: 308
ben bunu yapmayı düşünüyordum fakat geç kaldım. tam zamanında yakalamışsınız başarılar.
full member
Activity: 770
Merit: 103
ya arkadaş neyin deneyi bu. gidin başka yerde oynayın. bize neki senin aldığın coinlerden yaptığın yatırımlardan. Forumu açıp şu başlığı üstlerde gördükçe sinirim tepeme çıkıyor. bu şekilde deney vs başlıklarla yeni başlayanlara yol göstereceğinizi sanıyorsanız yanılıyorsunuz. adamların kafasını karıştırmaktan başka bir şey değil bu
full member
Activity: 398
Merit: 118
Güzel bir konu olmuş takip edicegim ama 80 tane coini takip etmek zor olmuyor mu ya ben güvendigim 3-5 coine girer hold yapardım sizin yerinizde olsam böylede farklı olmuş takip edip görecegiz
member
Activity: 378
Merit: 11
Ya boyle yatırım olmaz saçma sapan bir iş yapmışsın yatırımcı dedigin coını araştırır, teknık makalesını okur haberlerını ve yol harıtasını ınceler sen hangı ara bu kadar coını ınceleyeceksın ve sureklı takıp edeceksın, sırf medyatık olmaya calısmıssın. ayrıca ölücü forumdakı konuyu sılersen ıyı olur
member
Activity: 148
bu eleman gitmiş aynı konuyu .dnm.hber sitesine de açmış..bütün ölücülerin toplandığı yer olan site...hay senin ben beynini seveyim.kendi bindiğiniz dalı kesiyorsunuz forum yeterince imza için saçma saçma mesaj atanlardan çöplüğe döndü yetmedi mi.
gerçi şimdi baktım malum sitede editörmüş bu...konuya gelirsek ben 80 tane coin aldığına pek inanasım gelmedi sanırım bizi trollüyor bu
sr. member
Activity: 1106
Merit: 273
Merakla ve büyük bir ilgiyle takip edicem bu yolculuğunuzu, forumda böyle şeyler görmek iyi oluyor. Hiç üşenmeyip portföyü bu kadar çeşitlendirmenize de dilim tutuldu Cheesy
member
Activity: 380
Merit: 20
Bugünki sallantı ve sert hareketlere rağmen fazla düşüş olmamış ilginç..
member
Activity: 154
Resmen yapmak istediğimi yapmışsın coinlere bakınca Binance'de işlem yaptığın anlaşılıyor ben her türlü kazanca geçeceğini düşünüyorum Binance zaten alacağı coinleri seçerek senin adına riski azaltıyor.
Pages:
Jump to: