Pages:
Author

Topic: ***Yeni Deney*** 82 Kripto Paraya Daha Yatırım Yaptım, Ya Batıyoruz Ya Çıkıyoruz - page 6. (Read 2302 times)

full member
Activity: 364
Merit: 102
aslında çok mantıklı bir iş aıcaksın hepsinden illaki sırayla pumpluyorlar pumplanan oldukca satıcaksın Smiley
full member
Activity: 854
Merit: 109
Trident Protocol | Simple «buy-hold-earn» system!
Ben aslında çok fazla yayılım yapılarak düşünülen yatırımları faydalı bulmuyorum çünkü illaki birinden biri sizi üzecektir ve kıracaktır maksimum 7 8 olmalı ama yinede zaman gösterir tabiki
member
Activity: 434
Merit: 14
Ya aslında benim de yapmak isteyip de yapamadığım bir konu. Takip edeceğim. Tutarsa ben de deneyeceğim. Herhalde kripto piyasasında bu tarz yatırımlar çok daha makul olacak. Muhtemelen bahar aylarında iyi sonuçlar alınabilir. Temennim batmazsınız çıkarsınız.
legendary
Activity: 2436
Merit: 1366
Bu tarz tuhaf aksiyonlu denemeleri çok seviyorum bence de gördüğümüz en anlamsız boğa piyasası içindeyiz dışarıdan para akıyor. Bu yıl ne alsanız kar edilir.
sr. member
Activity: 644
Merit: 271
Şu ana kadarki en net altcoin boğa piyasasını yaşıyoruz. Değil 80 tane 800 tane rastgele coin'e yatırım yapılsa da zaten çok büyük ihtimalle kazanç gözükecektir. Burda mühim olan şey altcoin boğa piyasası bitip btc dominasyonu başlarsa ne olacağı.
newbie
Activity: 168
Merit: 0
tuhaf bir durum bilinen coinler varken neden bu deneniyor
member
Activity: 504
Merit: 12
maşallah coin bırakmamışsın hocam ama daha önce deneyen vardı hiç dokunma bekelt 1 2 sene katlarsın inşallah genelde öyle olur sende denemiş olursun takibide elden bırakma
jr. member
Activity: 34
Merit: 1
Merakla takipteyim bu konuyu. Yeni başlayanları gaza getirmiyor değil Smiley
hero member
Activity: 756
Merit: 500
2-3x yapandan çıkılıp diğerlerine dağıtılarak zaman içinde coin adedi düşürülebilir. hemde maliyet azalma vs durumları olur. en az 20 tanesi 2 ay içinde 2-3x yapacaktır zaten.
40 tane coin tutsa böyle yeter bence.
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
Aslında deney sonuçlarını ne yapıyorsunuz bilmiyorum ama her coindeki artışları istatistiksel olarak Excel gibi bir yerde tutarsanız, bir süre sonra bu 80 adetini azaltarak deneyi daha farklı bir hale getirebilirsiniz.

Bu arada fiyat çıkmaz diyenler için bu deney 1 yıla yakın sürerse 2-3x mutlaka olur.
member
Activity: 392
Merit: 10
bende geçmişte buna benzer birşey yaptım ama başarılı olamadı

Şu zaman iyi seçimler yaparak yaparsan her türlü kazanırsın çünkü her geçen gün büyüyor kripto hacmi ama araştırma önemli.
newbie
Activity: 56
bende geçmişte buna benzer birşey yaptım ama başarılı olamadı
newbie
Activity: 64
ilk oluşturduğum sepet geldi aklıma piyasabın en değersiz coinlerinden 25 tane almıştım.. tam 3 günümü almıştı toplamak 1 hafta sonra hepsini sattım 😀 o zaman yüzde 10 bir karım olmuştu.. üzerinden baya geçti dönüp baktım bugün 4× yapmış.. o kadar süre uğraşan ben 4× yapabildim mi kısmen.. onun için en mantıklısı al at kenara
newbie
Activity: 46
Öncelikle yaptığınız iyi bir girişim.eğlenceli ve çılgınca.umarım şansınız yaver gider de bir miktar kazanırsınız.
yaptığınız güzel olmasına rağmen bu kadar fazla coin seçmeniz bence biraz yanlış olmuş .. riski azaltmak adına daha az seçebilirdiniz diye düşünüyorum zira pazarda çok aldatmaca coin var.
member
Activity: 126
5 olur 10 olur hadi 20 olur tamam da 80 olayı abartı olmuş. Bütçeyi merak ettim.
member
Activity: 252
akıllıca olmus parayı tek coın yatırmaktansa dağıtman mantıklı. bana göre yaptıgın yatırımdan zarar etme şansın yok hepsı güzel coınler..
artık merakla beklıyoruz sonucu bakalım ne olur..
full member
Activity: 602
Merit: 120
Güzel bir deney olmuş. Peki limit ne ne olunca hepsini bozacaksınız ?
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
80 nedir ya nasıl takip edeceksın hocam garıp olmus:) cıkmak ıcın bunları yapmaya gerek yok 4-5 tane saglam proje buldun mu 1 yıla zaten ucarsın, 80 seye bolunce batmaktan zıyade bosa duran pek artmayan veya batabılecek seylere koyma rıskın daha fazla.
newbie
Activity: 10
diger deneye göre bu biraz fazla ilginç bir deney olmuş. aslında ilginçliğinden ziyade biraz fazla riskli ber deney olmuş. umarım sonunda hedefinize ulaşırsınız
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
★YoBit.Net★ 1400+ Coins Exchange
Sadece satın almak için bu kadar uğraşmanız bile bir tebriği hakediyor şahsen ben uğraşmazdım bu kadar coinle. Şuan btcnin durgunluğu altcoinlere yöneltti milleti. btc yine harekete geçerse altlardan herkes btcye geçecektir.
Pages:
Jump to: