Pages:
Author

Topic: ***Yeni Deney*** 82 Kripto Paraya Daha Yatırım Yaptım, Ya Batıyoruz Ya Çıkıyoruz - page 9. (Read 2290 times)

full member
Activity: 840
Merit: 111
Şu an aldıysanız btc dışında herşey uçuyor ben olsam bu kadar kafa ağrıtmam;
 BTC, ZEC, ETH  alıp arkama yaslanırdım sadece heyecan olsun diye ADA, IOTA, KMD alırdım
full member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
Bu geçen sefer ki kadar ilgi çekici olmamış açıkcası, 80 coin çok fazla geldi bana, ama yinede boğa sezonu yaklaştığı için karla ayrılma ihtimaliniz yüksek görünüyor.
newbie
Activity: 64
Merit: 0
bravo hocam çok geniş bir portföyünüz var bu sistemin kazancınızı daha çok katlayacağına inanıyorum.

birkaç aydır tekelci gibi btc etc ltc takılıyordum ancak bu ay portföyümü değiştirdim bende sepetimi sizin gibi (sizin kadar çok değil malesef) 20 kadar coine bölüştürdüm. bakalım. en az 6ay bekleyeceğim

bol kazançlar.
legendary
Activity: 2800
Merit: 1573
99 coinin takibi gerçekten kolay değil. Uzun vade tutarsanız mutlaka kendini 50ye 100e katlayan coin içlerinden çıkacaktır.
Belki birkaç tanesi ortadan kaybolur gider ama kazanç yüksek olacak gibi görünüyor Cheesy
member
Activity: 602
Merit: 12
elysian.finance
Ben de takip edeceğim, bakalım nasıl bir sonuçla karşılaşacağız merak ettim  Undecided
member
Activity: 112
Merit: 11
3-5 coın olunca ben kıllanıyor satıp ethere geçıyorum hay masallah bu nedır al unut olmuş gerçekten ınsan takıp edemek bu kadar altcoını, bol kazançlar kesın kazanır bu sepet ama btc kalkışa geçerse her yerden duşer
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Benim portföy'de 25 coin var, geniş diyordum. Adam 79 yapmış. Maşallah hocam inşallah. Kedi canını senin Cheesy

Şaka bi yana güzel girmişsin num. Bol kazançlar hacu Cheesy
legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
  Piyasaya,özellikle altcoinlere para girişi olduğu için kazandırır hertürlü.Bazıları pump yapar,kimisi yerinde sayar  ama yekünde kazandırır.Son 10 günde çoğu coin usd bakımından x2-x3 yaptı bile.
full member
Activity: 532
Merit: 151
Takipteyim bende market cap gün geçtikçe arrtığı için kaarını olur kesinlikle ayrıca güzel coinler seçmişsiniz
full member
Activity: 504
Merit: 103
ben zarara uğrayacağını sanmıyorum uzun vadede tabi ki deneyini takip edeceğim haftada 1 uğrarım Smiley
newbie
Activity: 38
Enteresan bir çalışma ve deney gerçekten. Ben şahsen 10 taneden fazlasına girişmezdim, ama tabiki bu şu anki bütçem için geçerli bir durum Cheesy 3-4 aylık periyot için zarar getireceğini ben düşünmüyorum.
member
Activity: 182
Merit: 10
Güzel çalışma olmuş gerçekten. Alırken 3 saat sürdüyse . Satarken bi 5 saat sürer sanırım Smiley Tebrikler güzel bir çalışma bol şans diliyorum . Denenebilir bir formülle 10 a düşürdüğünde eğer ki hacmin yüksekse uzun vadede kazanmamak zor gibi ..
sr. member
Activity: 644
Merit: 250
🤖UBEX.COM 🤖
Bugünlerde zararda etmezsiniz batmazsınızda. Riski ve karı böldüğünüz için cokda karlı olamazsınız ama.
sr. member
Activity: 448
Merit: 264
Bu deneyı hangıs borsada yapıyorsunuz acaba bu kadar altcoın almak bana ezıyet gelır resmen, ama guzel fıkır bırınden zarar edersın dıgerınden kar boyle boyle riski azaltırsınız
full member
Activity: 182
Merit: 100
DIW - Decentralized Security
Cidden yatırımın bayağı ilginç zarar olacağını düşünmüyorum açıkcası, yani en fazla ne kar ne zarar olabilir. Bir coinden zarar edersin diğer coinlerden ettiğin kar o zararı kapatır ama çok fazla coin var takip etmesi meşakatli olacağını düşünüyorum. Bu eziyetin meyvesini yersin umarım.
member
Activity: 490
Merit: 16
Merak ve ilgiyle takip ediyorum bol sans
num
newbie
Activity: 3
İçerik güncellenerek yeniden eklenecek.
Pages:
Jump to: