Pages:
Author

Topic: Yerli Coin sikke.com.tr - page 4. (Read 2222 times)

newbie
Activity: 4
Merit: 0
March 09, 2018, 06:27:15 PM
yerli coinlerden birsey cikmayacak umarim ilerde gercek anlamda projelere imza atabilirler
member
Activity: 566
Merit: 29
March 09, 2018, 02:55:17 PM
Bir reklam yaptırıcaklar reklamı yapana bile göndermiyolar sikkesini, adamın sikke sikke alması gerekiyor ama profesyonel bir ekip yokken hiçbir şeye yaramaz malesef sadece Türkler yapamıyor olarak tanımlanmamıza daha da destek veriyorlar.
full member
Activity: 378
Merit: 103
March 09, 2018, 02:40:34 PM
ben 1 kuruş bile yatırım yapmam şahsen önce adam akıllı şu piyasayı öğrensinler ulan bounty yapmış sikindirik birşey 10 kez okumadan anlamıyorsun. globalde felan sayfa açar insan en azından diğerlerine bakın ne yapıyorsa taklit edin o da yok.
jr. member
Activity: 33
Merit: 2
March 09, 2018, 12:21:10 PM
Nerelere paralar dağıtıyoruz , yerli coinimiz çıkmış 50 liralık alıp destek olmak zor değil bence .
newbie
Activity: 1
March 09, 2018, 10:31:30 AM
türk yatırımcıların pek geleceğini zannetmiyorum.Öyle isimmi olur. Grin Gireceği olanda girmez zaten.BTC bir taraftan altcoinler bir taraftan birde bu çıktı iyice bezdirecekler yatırımcıyı.Ama espri olarak güzel.Sikke coin.
jr. member
Activity: 224
Merit: 2
March 09, 2018, 02:25:11 AM
yerli yatırımların hepsi şimdilik dolandırıcılık üzerine kurulmuş sistemlerden oluşuypor en iyi sağlam coinlere yatırım yapmaktır
member
Activity: 378
Merit: 11
March 09, 2018, 02:18:57 AM
Şuan ön satışları yapılan yerli mi yerli bu toprakların kripto parası SİKKE hakkında bilginiz var mı?
Hem hediye verdiği sikkeler hemde sınırlı sayıda sadece 100 000 000 adet üretilecek olmasından dolayı yatırımcılara büyük kazanç sağlayacağını düşünüyorum. Detaylı bilgi için www.sikke.com.tr

Hacı sen naptın yaa uyanamadınmı, kaç sayfa yazmışlar sikke bir sikke yaramaz diye sen hala yerli milli diyorsun, asıl yerli ve milli olan https://sanalmangir.com/ projesidir. Bu dahada sikici
newbie
March 08, 2018, 07:05:42 PM
Şuan ön satışları yapılan yerli mi yerli bu toprakların kripto parası SİKKE hakkında bilginiz var mı?
Hem hediye verdiği sikkeler hemde sınırlı sayıda sadece 100 000 000 adet üretilecek olmasından dolayı yatırımcılara büyük kazanç sağlayacağını düşünüyorum. Detaylı bilgi için www.sikke.com.tr
member
Activity: 154
Merit: 10
March 08, 2018, 01:31:30 PM
Yerli altcoin olamaz mı bal gibi olur, sikke platformu işini iyi yapamayıp silinip gitsede yeni yerli projeler yolda gelmeye devam edecek, içlerinden biri muhakkak evrensel boyuta başarı dizeleri yazacak.
full member
Activity: 840
Merit: 103
March 08, 2018, 10:05:14 AM
Türk projelerden şuan hiç birinin tutucagını sanmıyorum akche sikke güzel bir proje cıkmıyor güvenilirlik yok daha cok yolumuz var şuanda bana hepsi scam gibi geliyor
Bastan zaten isin icinde bizimkiler varsa suphe duyuyorum.
Sadece kripto paralar alaninda degil baska islerde de oyle.
https://eksisozluk.com/yeni-baslayanlar-icin-freelance-calismak--1672226?p=4 ilk entry herif turkcelle is yapmis parasini 8 ay sonra zor almis.
Birkac yil once turkiyedeyken bir yurtdisi kargom olmustu gonderen yeri biliyorum yani iletisimim var. Kargoyu gumrukte cebe atmislar gelmedi. Simdi bunu karsidaki kiside goruyor bu sefer guvensiz oldugundan turkiyeye kargo gonderimini durduruyor.
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Buy $BGL before it's too late!
March 08, 2018, 08:04:28 AM
Buradan "www.sikke.com.tr" Ücretlerine baktım 1 SKK 0.5 kuruş. 50 TL minimum alım tutarı 100 SKK 4 Nisanda satış olacakmış.  Grin 50 TL yi dilenciye veriyorsun almıyor. Bi 50 daha ver diyor. Kaybedeceğimiz 50 TL ise sikke ile kaybedelim gitsin Aksiyon olsun.

Oradan bakıp cehaletimizi gidermek için üye olup açıklamışsınız, teşekkürler.

Aksiyon iyidir evet ama bence aksiyonla kerizliği bir birine karıştırıyorunuz..
newbie
March 08, 2018, 07:59:54 AM
Yabancı bir ton acayip ico peşinde koşup duruyoruz bunların tutacağının bir garantiside yok. ETH ilk çıktığında bir garantisi yoktu. Neyin olup olmayacağını bilemeyiz. 80 milyon nüfusunun % 50 si genç olan başka ülke var mı sadece bu işten anlayan gençler iş adamları kullansa yeter. Türkiyedeki potansiyeli küçümsemeyin. En azından yerli yapılmaya çalışalan bir coin. Ne yazarsak yazalım sonucunu zamanla göreceğiz. Buradan "www.sikke.com.tr" Ücretlerine baktım 1 SKK 0.5 kuruş. 50 TL minimum alım tutarı 100 SKK 4 Nisanda satış olacakmış.  Grin 50 TL yi dilenciye veriyorsun almıyor. Bi 50 daha ver diyor. Kaybedeceğimiz 50 TL ise sikke ile kaybedelim gitsin Aksiyon olsun. Adrenalin stres iyidir insanı ayakta tutar. Bir yurtdışı borsaya girse bile, bizim transfer ücretlerimizi düşürecektir. 3 kuruşluk BTC alıyorsun min 50TL transfer ücreti ödüyorsun. Kısaca başarılı olacaklarına inanıyorum. Olsunlar yani Türkiye'nin dövizinin dışarı akmaması için olmalılar, desteklenmeliler. İnsanlara fırsat vermezsen ileride iş işten geçince sorgulayamazsın. Roll Eyes
sr. member
Activity: 1064
Merit: 350
March 07, 2018, 05:51:37 AM
Türk projelerden şuan hiç birinin tutucagını sanmıyorum akche sikke güzel bir proje cıkmıyor güvenilirlik yok daha cok yolumuz var şuanda bana hepsi scam gibi geliyor
sr. member
Activity: 308
Merit: 250
March 07, 2018, 05:20:09 AM
sikke akche yakinda tugra sonrasinda da yeniceri bilmem ne diye diye bi suru osmanli kafasiyla osmanli coinleri cikarirlar. hicbiride tutmayacaktir.
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Buy $BGL before it's too late!
March 07, 2018, 04:35:58 AM
Akçe, Sikke.. 1 tane de Türk işi yapsalar incileri dökülür.. Bıkmadılar Osmanlıcılık oynamaktan..

Sikke, M.Ö. 7. yüzyılda Anadolu'da Lidyalılar tarafından icat edilmiştir. İlk versiyonları altın ve gümüş karışımından meydana gelen maddelerden yapılmıştır. Bu doğal madeni, ilk kez altın ve gümüşe ayırarak sikke bastıran ilk Lidya Kralı Kroisos (Krezüs)’tur. yanlış bilindiği gibi osmanlı değildir. üstelik isim bence iskandinavmış gibi duruyor. daha çok isveççe. Smiley
Bunlarda da bi osmanlı düşmanlığı bitmedi, sanarsın bu imparatorluğu kuranların soyundan gelmiyorlar anasını satayım, ingiliz soyundan mıdır nedirler anlamadım, her fırsatta alakası olsun olmasın cahilliğin dibine vurarak bi bitmedi osmanlı'cılar diyorlar:)

Yine boş bir proje, değerlendirmeye uygun bile bulmuyorum malesef çöpe atıcak param yok.

Gecen ben de sikke ile Osmanlıyı ilişkilendiren bu yazıyı okudum, senin gibi açıklama yapayım dedim ama sonra cehaletiyle baş başa kalsın belki böyle mutludur dedim..
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
March 07, 2018, 01:41:32 AM
Sabahları gülmek için magazin haberleri yerine bu konuya bakıyorum ama konu iyice cılkın dan çıkmış . Neyin nere den geldiğini bilmeyen tıfıllar ona buna laf atmaya başlamışlar. İşin özünü kavrayamamışsınız arkadaşım. Bu şekilde at gözlükleri ile bakarsanız hayatta hep aynı şekilde ama farklı giysiler ve maskeler giyen kişiler tarafından aynı oyuna getirilirsiniz.  Nerede bir comunity var ora da bir fırsat demektir. Elbette bunu gören herkes pastadan pay kapmaya çalışacak. Sen uyanık olacaksın aralarından çürük yumurtaları ayıracaksın.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
March 07, 2018, 01:16:00 AM
Sabah neşesi gerçekten, moralim bozuk olunca bu konuyu okuyum gül gül keyfim yerine geliyor, çok güzel espriler çıkıyor bu tarz konulardan.
full member
Activity: 406
Merit: 158
March 06, 2018, 11:56:09 PM
Akçe, Sikke.. 1 tane de Türk işi yapsalar incileri dökülür.. Bıkmadılar Osmanlıcılık oynamaktan..

Sikke, M.Ö. 7. yüzyılda Anadolu'da Lidyalılar tarafından icat edilmiştir. İlk versiyonları altın ve gümüş karışımından meydana gelen maddelerden yapılmıştır. Bu doğal madeni, ilk kez altın ve gümüşe ayırarak sikke bastıran ilk Lidya Kralı Kroisos (Krezüs)’tur. yanlış bilindiği gibi osmanlı değildir. üstelik isim bence iskandinavmış gibi duruyor. daha çok isveççe. Smiley
Bunlarda da bi osmanlı düşmanlığı bitmedi, sanarsın bu imparatorluğu kuranların soyundan gelmiyorlar anasını satayım, ingiliz soyundan mıdır nedirler anlamadım, her fırsatta alakası olsun olmasın cahilliğin dibine vurarak bi bitmedi osmanlı'cılar diyorlar:)

Yine boş bir proje, değerlendirmeye uygun bile bulmuyorum malesef çöpe atıcak param yok.
newbie
Activity: 8
March 06, 2018, 04:48:55 PM
Türkiye her konuda kendini dünyaya tanıtmışken bir de coiniyle de tanınmalı diye düşünüyorum... Büyük emek verilen bu projeye bir elde biz atıp destek olalım arkadaşlar ....

https://www.sikke.com.tr
sr. member
Activity: 798
Merit: 260
March 05, 2018, 06:40:16 PM
Yav önüne gelen coin basmaya başlamış.Görüyorum nex ve sikke yeni milli tokenler galiba.Hayırlı olsun diyelim de amaçları neler ne işe yararlar token basmak kolay iş yoksa
Pages:
Jump to: