Pages:
Author

Topic: Yerli Coin sikke.com.tr - page 3. (Read 2222 times)

newbie
Activity: 1
Merit: 0
March 14, 2018, 02:09:19 AM
Arkadaşlar ben uzun zamandır kripto para piyasası ile ilgileniyorum ve Türkiyeninde kendi kripto  parası olmasından yanayım. Bu işler emek harcayarak olur ve bu arkadaşlarda emek harcayarak bu girişimde bulunmuşlar. hepimizin kendi görüşleri ve düşünceleri elbette olacaktır. bunları saygı çerçevesinde tartışmamız gerekir.

Ben kendi adıma #sikke ekibini destekliyorum ve geleceği olduğuna inanıyorum.
full member
Activity: 350
Merit: 100
March 13, 2018, 06:05:34 PM
Yerli coinleri sırf yerli oldugu için desteklemeyi mantıklı bulmuyorum, fırsatçılık almış başını gidiyor iyice araştırmadan etmeden birilerine önermek çok da etik olmaz
full member
Activity: 147
March 13, 2018, 05:58:14 PM
ilerde sikke coinin  forkunu yaparlarsa onunda ismi kimsikebu coini olur heralde.
member
Activity: 196
Merit: 10
One Token to Move Anything Anywhere
March 13, 2018, 05:00:46 PM
Kötüleyip insanların heveslerini kırmak istemiyorum ama övüpte yarın insanları dolandırırsa diye onların vebalinede girmek istemiyorum işte karar sizin ona göre karar verin arkadaşlar.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
March 13, 2018, 04:53:28 PM
Bu tipler yüzünden yerli coinlere güven azalıyor. İleride olur da sağlam bir proje çıakrsa da sırf bu olumsuz algı yüzünden rağbet görmeyecek. Olan yine Türk malı zihniyetine oluyor, diğer ülkelere de rezil oluyoruz.
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Buy $BGL before it's too late!
March 13, 2018, 10:19:27 AM

çiftlikbank milleti dolandırdı kaçtı, Tv de reklamları dönen bir şarlatan daha var.
Bu tiplere prim yaptıracak zekada iseniz hak ediyorsunuz üzülmem ama topluluğa verdiğiniz zarara üzülürüm...
full member
Activity: 448
Merit: 107
March 13, 2018, 09:46:47 AM
Şu an twitterda "Elektronik ParaSikke" tagıyla gündemde. Malum millet dalga geçiyor.

Yaw böyle boş projelerle Blockchain dünyasını kirletmeseniz olmaz mıydı?
sr. member
Activity: 504
Merit: 250
March 11, 2018, 05:22:23 PM
Yerli şeylere destek verilsin vb ayağına adamlar hakkında çıkmayan olumsuz haber kalmadı ama reklamın iyisi kötüsü olmaz mantığında devam ediyorlar herhalde??  Grin Değişik bir PR anlayışı olsa gerek  Grin
member
March 11, 2018, 05:13:18 PM
sıktırın gıdın amk hırsızları.aırdrop bıle yapamıyorsunuz.cevrem de 1 -2 kısı airdropuna katılmıs.adamlara ay basında 960 sıkke vermısler.sosyal medyadan 50 vermısler. gecen gun hepsını sılıp 20 sıkke bırakmıslar. tam bır serefsızler yanı  .UZAK DURUN

Sikke çoğu kişide hayal kırıklığı yarattı, ümit verilip neticenin yerine getirilmemesi güveni kırar, profesyonel düşünen kişilerin yapacağı kripto projelerine ihtiyaç var. Sikkeci arkadaşlara çağrım boşa emek vermeyip zamanlarını başka alanlarda değerlendirmeleri.
full member
Activity: 672
Merit: 110
March 11, 2018, 01:22:04 PM
sıktırın gıdın amk hırsızları.aırdrop bıle yapamıyorsunuz.cevrem de 1 -2 kısı airdropuna katılmıs.adamlara ay basında 960 sıkke vermısler.sosyal medyadan 50 vermısler. gecen gun hepsını sılıp 20 sıkke bırakmıslar. tam bır serefsızler yanı  .UZAK DURUN
jr. member
Activity: 434
Merit: 1
March 11, 2018, 12:45:28 PM
dün airdrop bilgisi geldi hemen baktım doldurup devam edicektim fakat 3 gün boyunca siteye giriş yapılması gerekiyormuş bende vaz geçtim. 3 gün takip edeceğim kadar token vermiyorlar. kusura bakmasınlar !!
full member
Activity: 546
March 11, 2018, 12:40:44 PM
Yerli yatırıma destek verirsin ama o destek maddi mi olur bilemem, yerli projeler genelde paramızı hiç ediyor o yüzden yerli milli kafasına girip cebimdekinden olamam.
full member
March 11, 2018, 09:59:28 AM
Ulusal bir proje diye reklam yapıp, eski dönemlere ait terimleri kullanarak (akçe,sikke vb.) isimlendirip ancak bir kaç kişideki hamaset duyguları uyandırılabilir. Artık yöresel düşünmeyi bırakıp Global dünyanın gereksinimlerine uygun tarzda projeler geliştirmeliyiz, bu sayede daha başarılı olabileceğimiz düşüncesindeyim.
full member
March 11, 2018, 09:54:26 AM
Yerli coin diye piyasaya çıkılıyor sonu hüsran oluyor, biz de istiyoruz piyasada tutunacak türk girişimciler tarafından oluşturulan ve desteklenen sağlam bir coinin olmasını inşallah akıbeti diğerleri gibi olmaz.
member
Activity: 182
Merit: 11
March 11, 2018, 05:05:00 AM
Forumda insanlara şerefsiz demeniz, bu postun iddia edilen onlarca hile hurda sikke çok dolandırıcı kötü yönetilen proje gördü bu gözler ancak siz de en yukarılardan yerinizi alacaksınız sağlam bir şekilde.
jr. member
Activity: 364
Merit: 5
March 11, 2018, 01:45:52 AM
hesabıma referans bağlanınız adı altında diye 640 sikke hediye etmişlerdi bugün girdim baktım geri almışlar. Birşeyi hesaba hediye ediyorsan onu geri alamazsın. Konuyu başlatan benim lakin şu dakkadan sonra sıfır güven ve kimseyede herhangi bir yatırım önermiyorum

bana da benzer bir sey yaptılar , üyelikle ilgili bedava sikke vermişlerdi geri almıslar  ,ayrıca türk borsalarına mail atın sikke ile ilgili 50 tane verecez dediler , 5 tane verdiler . onun dışında youtube da 2 tane türk kanal var , bunların reklamını yaptılar , o kanaldakilere de ayrıca uyuz oldum  .
member
Activity: 112
March 10, 2018, 01:32:00 PM
ulusal düzeyde kalacak dışarıya açılmayacak bir proje, sadece ülkede iş yapabilir ekibin amacı ödeme aracı oluşturmak. proje para kazandırmadıktan sonra kimse yatırım yapmaz. ben siike yatırımı düşünmüyorum.
newbie
Activity: 4
Merit: 0
March 09, 2018, 07:30:51 PM
adama sorarlar ne sikke cikardin bu coini diye gecen yoneticilerinden birisi küfürlü konusuyordu bu adamlar birde proje yonetecek yazik
member
Activity: 231
March 09, 2018, 07:17:41 PM
kısaltma alanın da SSK olması çok manidar olmuş, eski ssk hastaneleri geldi aklıma, orada da türlü türlü katakulli olurdu.
jr. member
Merit: 5
March 09, 2018, 06:29:57 PM
Bir reklam yaptırıcaklar reklamı yapana bile göndermiyolar sikkesini, adamın sikke sikke alması gerekiyor ama profesyonel bir ekip yokken hiçbir şeye yaramaz malesef sadece Türkler yapamıyor olarak tanımlanmamıza daha da destek veriyorlar.
dolandırıcılara yardım ederek kazanacağını mı zannediyorsun.
sanki seni dolandırmayacak. bebeksin ya.
Pages:
Jump to: