Pages:
Author

Topic: ZCL 2X YAPTI. Tüh yine tren kaçtı diyorsan gir içeri. Tren daha yeni kalkıyor... - page 5. (Read 1005 times)

sr. member
Activity: 616
Merit: 261
Girmek bir risk tabi ki ama yükselecek beklentisi ile ufak bir miktar alıp sonradan pişman olmamak adına portföyde tutulabilir. 1 tane bile olsa yükselişini izlemek için bahane olur.
newbie
Activity: 168
Merit: 0
What is a hard fork?
A hard fork is when a single cryptocurrency splits in two. It occurs when a cryptocurrency’s existing code is changed, resulting in both an old and new version. This case is somewhat unique, whereby ZCL and BTC were co-forked into Bitcoin Private (BTCP).

When was the hard fork?
Snapshot date: February 28th, 2018.

Snapshot blocks: 511346 for BTC and 272991 for ZCL.
Mainnet Launch: March 3rd 2018.

How do I receive BTCP?
When the hard fork occured, a snapshot of all existing ZCL and BTC holdings occured. Anyone holding ZCL or BTC in a wallet or supported exchange has been credited Bitcoin Private (BTCP) at a 1:1 ratio. For example, if you held 15.4 ZCL and 0.1 BTC, you receive 15.5 BTCP.

sitede bundan başka bilgi yok. Hala bu konuda net bilgi dolaşmıyor. Twitter da da çok fazla kullanıcının attığı twitler var hepsi 50 gün sonra gerçekleşecek bir çatallanmadan bahsediyor ama bahsi geçen forkun resmi bilgisi yok
jr. member
Activity: 378
Merit: 1
What is a hard fork?
A hard fork is when a single cryptocurrency splits in two. It occurs when a cryptocurrency’s existing code is changed, resulting in both an old and new version. This case is somewhat unique, whereby ZCL and BTC were co-forked into Bitcoin Private (BTCP).

When was the hard fork?
Snapshot date: February 28th, 2018.

Snapshot blocks: 511346 for BTC and 272991 for ZCL.
Mainnet Launch: March 3rd 2018.

How do I receive BTCP?
When the hard fork occured, a snapshot of all existing ZCL and BTC holdings occured. Anyone holding ZCL or BTC in a wallet or supported exchange has been credited Bitcoin Private (BTCP) at a 1:1 ratio. For example, if you held 15.4 ZCL and 0.1 BTC, you receive 15.5 BTCP.
jr. member
Activity: 196
Merit: 1
uzun zamandan beridir bittrexe giriş yapmıyordum site falan değişmiş güzel olmuş. bu sezonda bari yüzümüzü güldürsün diye biraz alıyorum. Dursun kenarda
full member
Activity: 406
Merit: 101
bunun da arkasından bit bot hack olayları falan çıkarsa şaşırmam açıkçası. x2 leri görmeyeli uzun zaman oldu artık boğaya girilmeden yükselişlerin olacağına dair inancım kalmadı neredeyse.
newbie
Activity: 168
Merit: 0
bilgiler için teşekkürler beni biraz tatmin etti . bundan sonra ilk yatırımımı bu coin üzerine yapıcam cok fazla olmasada ilk baslarda 10 tane alırım
full member
Activity: 742
Merit: 140
Vay be dejavu oldum şuan Smiley Geçen sene Lisk treni kalkıyor diye konu açan arkadaşsın sen yanlış hatırlamıyorsam. Sen konu açtıktan kısa bir süre sonra Lisk "To the moon" olmuştu ve giremediğim için üzülmüştüm.
jr. member
Activity: 126
Merit: 2
Geçen fork olaylarında 200 dolara kadar çıkmıştı, bakalım bu forktan ne doğacak ne kadar prim yapacak. Fork için mi alıyorsunuz, forktan doğacak fiyat yükselişi için mi kararınızı ona göre verin bence.

Fork için hayatta coin almam. Yükselişi için alırım. Bu arada ben de yanlış hatırlamışım. 250 dolara kadar çıkmış.

en mantıklısı o zaten fork coinine güven olmasa bile forka kadar olan yükseliş her türlü kurtarıyor kendisini.
full member
Activity: 321
Merit: 114
Bununla ilgili resmi hesaplardan herhangi bir açıklama var mı? ben sitesine baktım herhangi bir şey yok twitter da da en son nisan ayında çatallanma ile alakalı

As said in March, all work has stopped on #Zclassic. Nothing about this has changed. Any proposed fork you may hear about does not have widespread consensus. Please use caution before participating in any fork that is promising guaranteed returns or may sound too good to be true.  söylemişler.

Bitcoinprivate sitesinde açıklama mevcut.
https://btcprivate.org/?lang=tr_TR

Edit: Yanlış adres paylaşmışım. Doğrusu https://www.anonymousbitcoin.io olacak.
full member
Geçen fork olaylarında 200 dolara kadar çıkmıştı, bakalım bu forktan ne doğacak ne kadar prim yapacak. Fork için mi alıyorsunuz, forktan doğacak fiyat yükselişi için mi kararınızı ona göre verin bence.

Fork için hayatta coin almam. Yükselişi için alırım. Bu arada ben de yanlış hatırlamışım. 250 dolara kadar çıkmış.
jr. member
Activity: 252
Merit: 2
Bununla ilgili resmi hesaplardan herhangi bir açıklama var mı? ben sitesine baktım herhangi bir şey yok twitter da da en son nisan ayında çatallanma ile alakalı

As said in March, all work has stopped on #Zclassic. Nothing about this has changed. Any proposed fork you may hear about does not have widespread consensus. Please use caution before participating in any fork that is promising guaranteed returns or may sound too good to be true.  söylemişler.

member
Activity: 322
Merit: 32
Teşekkürler paylaşım için. Cryptopia borsasında para vardı bir miktar yatırım yaptım konu sayesinde. Gönül isterdi ki 2 x yapmadan yakalayalım Smiley Boğa sezonunda zaten 160 dolarları görmüş ZCL sonra baya bir değer kaybetmiş umarım tekrar o fiyatları görürüz Smiley
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Zcl biraz düzeltme yerse girilebilir.X2 yapmış bir halde biraz risk içeriyor.Bitcoin 9k'yı kırarsa düzeltme yer gibi gözüküyor.Bütün altcoinler gibi.Takipte kalmakta yarar var.İyi değerlenme ihtimali var.Düşerse bir miktar alıp unutabilir.
hero member
Activity: 1330
Merit: 533
full member
Activity: 462
Merit: 102
Ya bu bitcoinle beraber fork yapacak haberleri 6-7 ay önce de vardı.Bu yüzden bunlara kanmayın arkadaşlar.Yine gördük ki piyasa spekülasyonlarla dönüyor.
member
Activity: 336
Merit: 11
bitcoinle beraber fork olacağını sabah okumuştum. alsam mı almasam mı derken bu saate geldi. Bittrexe biraz yatırım yapıyorum alıp kenara atacağım bir parça. Borsalara girecek haberiyle her türlü artar zaten
full member
Zcl ile Btc'nin ne alakasi var da ortak fork oluyor bilemiyorum fakat 10 adet Zcl alip kenara atacağim 10 eylül'den erken satmak gerek fork olduğunda satiş başlar. Bilgi için teşekkürler.

Bi mantığı yok bu işlerin. Dikkat çekmekten başka bişe değil.
full member
Üşenme. Pişman olma sonra Smiley

kucoin yada binance borsalarından birinde olsaydı alabilirdim bir miktar diğer borsalara kayıt ol btc yolla vs vs üşeniyor insan ( : yine de  tavsiye için teşekkürler dostum
member
Activity: 532
Merit: 29
Tren kalkmadan bileti almış olsaydık çok iyi olurdu ama 2x yapmış bir coin'e girmeye tereddüt ediyor insan.

Gerçi şimdi 2x'ten sonra tereddüt edip, hızlı yükselirse sonradan pişman olmak da var. İşte bu karar anları çok zorluyor. Bu tarz kararları enine boyuna düşünüp, analiz edebilenler kazanıyor. Kendi adıma bir süre takipte olacağım.
member
Activity: 182
Merit: 10
Zcl ile Btc'nin ne alakasi var da ortak fork oluyor bilemiyorum fakat 10 adet Zcl alip kenara atacağim 10 eylül'den erken satmak gerek fork olduğunda satiş başlar. Bilgi için teşekkürler.
Pages:
Jump to: