ZCL nevi şahsına münhasır özel bir coindir. Kendisi Zcash'in forku olmasına rağmen gün gelmiş boynuz kulağı geçmiştir. Bugün de olacak olan odur.
Bildiğiniz gibi yine bir fork haberi var. Bu seferki co-fork denilen btc ile birlikte ortak çıkarılan bir fork. Detaylı yazmıyorum, reklam olmasın diye link te paylaşmıyorum. Bi zahmet araştırın. Daha önce rastlandı mı bilmiyorum ama coin dünyasının olayı bu. Microsoftun logosu gözükür coin 10x yapar. Şimdi de daha önce yapılmamış(ya da yapıldıysa bilmorum) farklı bir fork ile dikkat çekmek amaç.
ZCL burdan alınır mı diyorsan, ZCL şu anda her fiyattan alınır. Ya BTC çok yükselirse ne olur? Fork ikisine de bağlı olduğu için korelasyon gereği en kötü btc bazında sabit kalır dolar bazında yine artar.
Fork 10 Eylül'de. Daha çoook vakit var. Burdan 10x yapar mı? Bence 20x'e kadar yolu var. 400 doları görmüş bir coin. Şu an 20 dolar altı.
AltcoinTR telegram grubumda paylaşmıyorum. Orada çok fazla geyik dönüyor, arada kaynıyor. Paylaşması benden değerlendirmesi sizden. YTD demeyi sevmem ama yine de sorumluluk almayayım. Bazen zamanlamayı tutturamıyorum. Trigde başıma geldi. Milleti erken soktum sonradan coştu tabi ama daha geç girselerdi daha iyidi.
kucoin yada binance borsalarından birinde olsaydı alabilirdim bir miktar diğer borsalara kayıt ol btc yolla vs vs üşeniyor insan ( : yine de tavsiye için teşekkürler dostum