Pages:
Author

Topic: Zene i kartice :D - page 3. (Read 13285 times)

newbie
Activity: 59
Merit: 0
October 23, 2017, 04:50:09 PM
Kad je ovako hladno i kisovito vreme prava je sreca imati rigove, kada greju kao radijatori.
Jedini nedostatak im je sto dizu prasinu, pa nije bas zgodno za one koji su alergicni na nju.
newbie
Activity: 27
October 23, 2017, 09:30:29 AM
Sa zenske tacke gledista - jako ih volim sada kada je napolju kisa, a ves se unutra uz rig osusi preko noci. :-)
newbie
Activity: 59
October 19, 2017, 02:39:24 PM
Manje znaš, manje se nerviraš  Wink
Bitno je da zelembaći kapaju, a kolko je u pitanju nekada je bolje ne znati  Cheesy

To je tacno(ja jos ulazim u celu ovu pricu,trebam da kupim miner uskoro), i moja kaze - "Dokle god ne vidim kintu da "kaplje", necu da ulazim u ovu pricu" Cheesy ..... Ovo je previse nepoznatih informacija za nekoga ko nista ne zna o kripto svetu Cheesy

Slazem se da je puno novih informacija za nekog ko prvi put cuje pricu o rudarenju, ali verujem da sa dobrim objasnjenjem i strpljenjem i zena moze sve da razume i da se slozi. Narocito ako imate prijatelje koji se duze bave rudarenjem i od kojih moze da cuje pozitivnu pricu.
full member
Activity: 210
Merit: 100
October 19, 2017, 08:28:46 AM
Mali novčići ponekad dobro odrastu Wink

Točno to, isplati se popratiti lansiranja novih coinova.
Lijepe brojke se mogu narudariti u prvih par dana sa samo jednom karticom, cak i bolje nego sto se u prosjeku trenutno skupi s jednim rigom od 6 kartica na Ethereumu.
Samo treba pogoditi dobar coin Smiley
newbie
Activity: 36
October 19, 2017, 05:24:32 AM
Mali novčići ponekad dobro odrastu Wink
legendary
Activity: 2590
Merit: 1236
October 18, 2017, 02:41:09 PM
Mojih par je tako zbog zena izvan ove price. A hteli su da pocnu pre dve godine, ovi sto su poceli sad imaju veoma lep saldo.
E sad kad su videle supruge to od frendova ozbiljno se razmisljaju da pocnu, al dok traje taj lom hocu necu, bojim se proce i brzi i spori i svi redom vozovi  Grin

Sto pre pocnes, lakse ces se nasladiti za godinu dana, ako se neckas godinu dana, onda ces da kukas "JOOOOJ STO NISAM KRENUO PRE GODINU DANA" Cheesy

Upravo tako! Smatram da će uvijek biti nešto za majnanje. Znam da je ETH trenutno "bog i batina" majnanja, ali čak i kad on ode u PoS, opet će biti drugih coin-a za majnanje... Za "velike igrače" s puno kartica tu su razni pool-ovi, a mi koji imamo neku siću (karticu, dvije) uvijek možemo preko NiceHash-a prodavati snagu drugima...
full member
Activity: 266
Merit: 109
Ultra Mega Giga Super Cool Flying Oposum!
October 18, 2017, 10:18:15 AM
Mojih par je tako zbog zena izvan ove price. A hteli su da pocnu pre dve godine, ovi sto su poceli sad imaju veoma lep saldo.
E sad kad su videle supruge to od frendova ozbiljno se razmisljaju da pocnu, al dok traje taj lom hocu necu, bojim se proce i brzi i spori i svi redom vozovi  Grin

Sto pre pocnes, lakse ces se nasladiti za godinu dana, ako se neckas godinu dana, onda ces da kukas "JOOOOJ STO NISAM KRENUO PRE GODINU DANA" Cheesy
full member
Activity: 126
October 18, 2017, 07:41:15 AM
full member
October 18, 2017, 03:34:43 AM
Bitno je da zelembaći kapaju, a kolko je u pitanju nekada je bolje ne znati  Cheesy

To je tacno(ja jos ulazim u celu ovu pricu,trebam da kupim miner uskoro), i moja kaze - "Dokle god ne vidim kintu da "kaplje", necu da ulazim u ovu pricu" Cheesy ..... Ovo je previse nepoznatih informacija za nekoga ko nista ne zna o kripto svetu Cheesy
newbie
Activity: 52
October 18, 2017, 03:33:22 AM
newbie
Activity: 6
October 18, 2017, 03:26:53 AM
Ma kakvo crno objasnjavanje, bolje da znaju sto manje  Grin
Ako bi znale pravo stanje tj zarade iz ovog posla odma bi ima apetiti udarili u glavu i izgubile bi
moc realnog rasudjivanja  Tongue
Bilo bi treba mi ovo ono ovo ono Smiley
Ja sam ona koja voli da steka i da skuplja pare ali si u pravu moram da se ukljucim u pricu da bih znala sto vise i mogla bolje da baratam s ovim Cheesy
full member
Activity: 238
Merit: 106
October 17, 2017, 04:02:12 PM
Danas malo ko prihvata odgovornost bez obzira na pol, vise se kriju iza roditelja.
o tome bi mogli do prekosutra.. koliko vecina njih nije stanju da nauci nesto novo, jer je lakse ogrebati se od roditelja koji imaju... jedino pitanje: sta ce posle kada njih ne bude bilo ?  Cheesy
Dobro pitanje, u potpunosti se slažem sa tobom, zato svi u akciju dok možemo da se ogrebemo za kakav coin i na brzinu obogatimo :-P
jr. member
Activity: 66
Merit: 5
October 17, 2017, 07:14:14 AM
Smeta samo bas kad je bucno leti, zimi bas naprotiv  Cheesy
newbie
Activity: 27
October 16, 2017, 05:06:55 PM
A zasto bi nam smetali, kada nam samo dobro donose?
Ali, ja pristajem samo ako se redovno ciste i brise se prasina ispod njih.  Smiley
full member
October 16, 2017, 05:43:00 AM
Nije ovo ni tako jeftin posao, videcu ja bolje da ulazem u asic minere.
Samo do njih je kako vidim dosta tesko doci.

Ah i know pain my friend. Cekam nekoliko dana da mi stigne kartica, da kupim bitcoin cash da narucis S9, i sada nestalo je iz prodaje, nekoliko dana je bilo otvoreno Sad . Sada moram da cekam sledeci batch
newbie
Activity: 49
October 14, 2017, 02:24:55 PM
Nije ovo ni tako jeftin posao, videcu ja bolje da ulazem u asic minere.
Samo do njih je kako vidim dosta tesko doci.
full member
Activity: 560
October 14, 2017, 12:42:53 PM
Evo ja prvi put cujem za te rigove,nov sam i stvarno nisam ipoznat,ako je neko voljan da mi objasni bio bih mu zahvalan..  Grin Grin Grin
Vidim da si jako zbunjen  Shocked za početak raspitaj se o rigovima , tu ulažeš i vraća ti se trostruko ( minimum)  Wink Wink
Ozbiljna investicija  Grin
Sajt da se bolje informišeš :
http://www.kupujemprodajem.com/Mining-Masine-Rigovi-RX-470-570-580-Nvidia-1060-1070-1080ti-47294951-oglas.htm
newbie
Activity: 39
October 14, 2017, 12:38:27 PM
Evo ja prvi put cujem za te rigove,nov sam i stvarno nisam ipoznat,ako je neko voljan da mi objasni bio bih mu zahvalan..  Grin Grin Grin
full member
Activity: 126
October 14, 2017, 11:55:50 AM
Pa velika vecina nas je manja od makovog zrna  Grin
Zato i postoje ovkvi forumi da glumimo velike muskarce  Wink
legendary
Activity: 3374
Merit: 1824
October 14, 2017, 08:21:13 AM
Ma ljudi gde se latiste corava posla, ne diraj zene jer ste obrali bostan  Grin

Ovdje mogu dijeliti komentare o ženama jer ih štiti ''anonimnost''.
Pitam se da li se i u stvarnom životu usude ''dijeliti'' ovakve komentare o ženama pred svojim ''boljim'' polovicama Smiley
Neki su možda manji od ''makovog zrna''.
Pages:
Jump to: