Koje kartice mi preporucujete za kopanje Ethereuma? Da li mi se vise isplati ici na cetiri kartice ili na sest kartica zbog cene napajanja?
Kao sto su iskusniji somenuli, idi na 1060 ili na 1070, a mozes cak i na 1080, zavisi kako stoji sa finansijama. Po nekom mom zapazanju , sve nvidije su uvek bile u proporciji ako se gleda cena/model i hashsrate, tako da i ovde vazi ono staro pravilo - koliko para toliko muzike
Amd nije lose resenje ako imas dobru nabavnu cenu, zapravo ne mozes pogresiti puno, uvek ima posla i za nvidiju i za amd...
eto
Kolko vi imate iskustva na ovim poslovima? Jer meni bre baš rekoše da te 1080 nikako ne rade dobro na eterijumu
Pa moze se reci da imamo dosta iskustva u ovim poslovima
neki od nas su u ovom e vec vise od 3 godine
Tako da smo svasta videli i svega se nagledali, ali to nista ne mora da znaci u criptosvetu, posto neko ko krene pre 3 meseca moze da donosi bolje odluke od nekog veterana, sto jeste malo tezi slucaj - ali, moguce je
kao sto su dadesu i int64 rekli, 1080ke neces kupovati ako ces primarno kopati eth, imas mnogo drugih mogucnosti, samo treba otvoriti cetvoro ociju i citati sto je vise moguce...pa cak i pratiti globalnu politiku, jer je sve povezano sa ekonomijom, i to sve utice na sve ostalo