Pages:
Author

Topic: Zene i kartice :D - page 4. (Read 13285 times)

newbie
Activity: 52
Merit: 0
October 14, 2017, 07:51:22 AM
Ma ljudi gde se latiste corava posla, ne diraj zene jer ste obrali bostan  Grin
newbie
Activity: 20
October 14, 2017, 04:51:17 AM
Ova tema je uvek aktuelna, kao sto je i  :)pitanje sta je bilo pre jaja ili pile
newbie
Activity: 31
October 14, 2017, 03:03:06 AM
Danas malo ko prihvata odgovornost bez obzira na pol, vise se kriju iza roditelja.
o tome bi mogli do prekosutra.. koliko vecina njih nije stanju da nauci nesto novo, jer je lakse ogrebati se od roditelja koji imaju... jedino pitanje: sta ce posle kada njih ne bude bilo ?  Cheesy
newbie
Activity: 52
October 14, 2017, 01:00:24 AM
Žene su po meni bolje za rudarenje, savesnije vode brigu o svemu.
Jedino sto po okruženju vidim da im je berza veliki problem jer malo koja sme da čeka cenu.
Uglavnom se ide na prodaj sve i odmah bez ikakvog čekanja.
newbie
Activity: 49
October 13, 2017, 10:33:20 AM
Danas malo ko prihvata odgovornost bez obzira na pol, vise se kriju iza roditelja.
legendary
Activity: 2744
Merit: 1193
I don't believe in denial.
October 13, 2017, 02:34:32 AM
Ako bi vecina muskarca bili dobri ucitelji i motivatori sigurna sam da bi onda bilo i vise zena na ovom forumu.
Bila bi to uzajamna sreca. U cemu je problem, da li zene stvarno rudarenje uopste ne zanima ili muskarci nisu voljni da im pomognu?
E pa sad zaista! Opet zrtva, zar ne?!? Posto su muskarci poznati po tome kako muskarac muskarcu pomaze... uopste nisu kompetativni.
Muskarci su ti koji se zale na sopinge i kako moraju sve cuvati u tajnosti da zene ne saznaju koliko oni zaradjuju.
Mene to uopste nisi cula da radim. Naprotiv...  Grin

Ali ponovo izigravas zrtvu...  Roll Eyes
Muskarci mnogo cesce izigravaju zrtve i glume neke uloge, da im se ne bi slucajno povredio ego. Ali ko voli neka izvoli Smiley

U pravu si.

Za sve ostale: uspjesni ljudi (M/Z) se lako daju prepoznati po tome sto su asertivni i prihvacaju odgovornost.
newbie
Activity: 59
October 12, 2017, 02:42:17 PM
Ako bi vecina muskarca bili dobri ucitelji i motivatori sigurna sam da bi onda bilo i vise zena na ovom forumu.
Bila bi to uzajamna sreca. U cemu je problem, da li zene stvarno rudarenje uopste ne zanima ili muskarci nisu voljni da im pomognu?
E pa sad zaista! Opet zrtva, zar ne?!? Posto su muskarci poznati po tome kako muskarac muskarcu pomaze... uopste nisu kompetativni.
Muskarci su ti koji se zale na sopinge i kako moraju sve cuvati u tajnosti da zene ne saznaju koliko oni zaradjuju.

Ali ponovo izigravas zrtvu...  Roll Eyes

Muskarci mnogo cesce izigravaju zrtve i glume neke uloge, da im se ne bi slucajno povredio ego. Ali ko voli neka izvoli Smiley
legendary
October 12, 2017, 12:15:39 PM

Ali ponovo izigravas zrtvu...  Roll Eyes
newbie
October 12, 2017, 09:07:13 AM

legendary
October 12, 2017, 01:52:22 AM

newbie
October 11, 2017, 05:51:24 PM
newbie
Activity: 49
October 11, 2017, 04:41:00 AM
Relativno sam nov na ovom polju, al cu se truditi da postujem principe iskusnijih kolega  Tongue
Znaci zeni ni rec o prihodima, ili maksimalka 10 posto ko sto rece kolega  Grin
full member
Activity: 140
Merit: 100
October 11, 2017, 04:32:46 AM
Malo sam "protrčao" po ovom postu i koliko vidim jako malo žena komentariše temu, a momci su se baš "raspucali". Pitam se pitam, šta bi bilo da dođe neka "baba grdana" ili "gospođa X" da li bi smo bili tako "hrabri"   Wink  Šalim se, u principu se slažem sa predhodnicima i sa ženama kao i sa karticama moraš biti oprezan. Meni je super sa karticom sve do desetog u mesecu kad moram da "pokrijem" minus u banci, a slično je i sa ženom dok ne zatraži ovo ili ono ... naravno money, money ...   Shocked
full member
Activity: 126
October 11, 2017, 02:40:25 AM
Mislim da bas i nije pametno da zena u ovo ima previse uvdi.
Nekad ce je povuci soping tura pa ce biti problema  Wink
Ja mojoj kazem 10% od prihoda i svi sretni  Tongue
sr. member
Activity: 378
Merit: 258
October 10, 2017, 06:43:26 PM
Ma šta četri, ako je tech-freak zaslužila je odma 6 gpu mašinu  Wink
Ja bi mojoj sigurno već kupio da nije sama sebi uzela Tongue
full member
Activity: 269
October 10, 2017, 04:26:36 PM
Nemamo rig, ali moja žena kaže da je to baš cool, ona je veći tech-freak od mene.

Auu, pa ti si srecan covek onda, obicno su zene operisane od tehnike, i moras im po 100X objasnjavati kako i sta i gde Smiley
onda znas sta treba dqa joj kupis za 8. mart Smiley umesto cveca kupi joj rig sa 4 karte Smiley
full member
Activity: 238
Merit: 106
October 10, 2017, 12:02:22 PM
Svi koji ne rade HODL pate manje vise hahahah osim ako ne upiknu neki full los coin ali svi manje vise koje upiknes ce nakon nekog vremena rast

a alati koje koristis za to su zdrav razum i malo osjecaja
Bubislave mislim da bi trebao da promeniš nick na vopislav to je nekako prikladnije u ovim majnerskim terminima
full member
Activity: 322
Merit: 141
October 07, 2017, 08:13:16 AM
Nemamo rig, ali moja žena kaže da je to baš cool, ona je veći tech-freak od mene.
full member
Activity: 560
October 07, 2017, 04:29:24 AM
Zene koje shvate kako funkcionise rudarenje i svet kripto valuta mogu da se osamostale, ali muskarci bi trebali da podrze svoje zene i da ih usmere na dobar put.
Idealna prilika da sačuvaš svoj wallet  Cheesy Cheesy
sr. member
Activity: 378
Merit: 258
October 07, 2017, 03:02:32 AM
Svi koji ne rade HODL pate manje vise hahahah osim ako ne upiknu neki full los coin ali svi manje vise koje upiknes ce nakon nekog vremena rast

a alati koje koristis za to su zdrav razum i malo osjecaja

Za to upiknut treba jako puno živaca. Al generalno se slažem šta god se sačeka zarada je lepa.
Zato treba raditi HOLD što više Smiley
Pages:
Jump to: