Pages:
Author

Topic: 100 WAVES + 10,000 AKCHE kazanmak ister misiniz? - page 6. (Read 2128 times)

member
Activity: 756
Merit: 16

oh be sonunda çözüldü kaç gündür kafamız ağrıdı Cheesy neyse birdaha ki yarışmaya kadar kafamız rahat en azından Cheesy
member
Activity: 532
Merit: 12
telegram da yazılanları görünce bazı kişilerin çok haksızlık ettiğini düşünüyorum. yarışmayı düzenleyen arkadaşlara bi küfretmedikleri kalmış. herkes uğraştı tamam. zaten ilk günden bu yana savunduğum olay şu: adamlar 16 kelimeyi dahi verseler bulmak kolay değil. bulamayanlar bir sürü laf etmiş. yok sahtekar yok akche ye güvenilmez falan. ya arkadaşlar ayıptır günahtır. biz başaramamışsak başkası yapmışsa hemen tü kaka yapmak maalesef biz Türklere has bir şey. adamlar elbette kolay sormayacak ve 1 kişi kazanacak. kazanan arkadaşı tebrik ederim. güle güle harcasın..
member
Activity: 83
Merit: 11
Computer Engineer
Kendi hesaplarına kazandırdıklarını düşünüyorum. Tabi onu bile yapmayıp önce hesabı boşaltıp sonra açıklamalar vs.
Giveaway yapsalar anlarım ama insanları kandırıyorlar
hero member
Activity: 1918
Merit: 795
Kamikaze nedir, kendi bindiğin dalı kesmek nedir bu başlık okunarak ve Akche telegram grubuna katılarak öğrenebilirsiniz.
member
Activity: 532
Merit: 12
ya arkadaşlar ne mantığı olacak. Bu mesele bana ,  atasözümüzü hatırlattı: bir deli kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış. tabi burda ki taş bayağı bi değerli, bu tarz sorularda soruyu hazırlayan kişi neyi düşünmüşse onu bulmak lazım ayrıca eğer kişi doğru sıralamayı bulsa bile yanlışlıkla space tuşuna biraz uzun bassa cüzdanı açamaz ve tekrar uğraşır. iddia ediyorum 16 kelimeyi dahi verseler ben bulmanın kolay olmayacağı kanaatindeyim. ama imkanım olursa doğu ekspresi gezisi yapacağım tek korkum güvenli mi değil mi o var sorun...
full member
Activity: 420
Merit: 100
Resmen milleti keriz yerine koydunuz valla helal olsun ne diyelim böyle şeyler yaparak projeyi bitireceksin daha sağlam destekler alın bence böyle devam ederseniz sonunuz iyi değil
full member
Activity: 448
Merit: 107
Sıradaki yarışma ne zaman?
jr. member
Activity: 98
Merit: 1
Ak AKCHE kara gun icindir!
#AkcheÖdüllüBulmaca çözümü
1. Önce şifre kelimeler verildi; gasefe, efelek, hasuta, tuvalak, nevzine, peskutan, umac, arabasi. Bu kelimeler şehirlerin meşhur yemekleri. Ankara–Efelek, Kırıkkale-Tuvalak, Yozgat-Arabaşı, Kayseri-Nevzine, Sivas-Peskütan, Erzincan-Gasefe, Erzurum-Hasuta, Kars-Umaç (Yemek ve yöre bilgileri www.yemek.com dan alındı. Yemek eşleşmelerinde hata olduğunu düşünen varsa yörenin meşhur yemekleri kısmını biz hazırlamadık! Sadece alıntı yapıldı.)
2. İpucu kelimelerle verilen şehirler Ankara-Kars Tren güzergahında olan şehirler.
3. SEED (KELIME GRUBU) ise tren güzergahında olan durak isimlerinden seçildi. (taslidere cerikli demirkapi demirdag divrigi oltu gullubag uzunahmet eric karasehir sungutasi pingen refahiye erbas sarikent ilic)
4. Daha önce IPUCU olarak Ankara-Kars Tren Güzergahı olduğu yazıldı.
5. Kelimeler TCDDDOGUEKPRESI astokrişe göre dizildi. Yani T-taslidere, C-cerikli, D-demirkapi, D-demirdag, D-divrigi, O-oltu, G-gullubag, U-uzunahmet, E-eric, K-karasehir, S-sungutasi, P-pingen, R-refahiye, E-erbas, S-sarikent ve İ-ilic.
6. İpucu olarak 5. Sırada (divrigi) paylaşıldı. Devamında sıra numarası verilmeden (gullubag) paylaşıldı. Kelime grubunda Güllübağ 7. Sırada bulunuyor.
7. Kelime grubu durak isimlerinden oluşuyor sadece O ve R hafiyle durak ismi olmadığı için güzergâh üzerindeki Oltu ve Refahiye seçildi.
8. Durak isimleri; TCDD resmi sayfasından alındı. http://www.tcdd.gov.tr/files/sebekebildirimi/haritalar.pdf

Cuzdani acan adres: 3P38g4d9Y4gAxD3NpopsJEAkTzg755PbcAy

Adres sahibini burada veya Telegram / Twitter da aciklama yapmaya cagiriyoruz.
member
Activity: 168
Merit: 24
Geldim.
API'niz yok mu sizin?
sr. member
Activity: 1470
Merit: 449
İş iyice sarpa sardı valla. Hala çözülmesi zor. 3 saattir falan bakıyorum ama mantık falan var diyorlardı , hiç de mantık yok yani. Telegram gruplarından da çıktım Smiley
jr. member
Yalnız dehşet ipuçları veriyorsunuz Cheesy Beynini yakan arkadaşlara geçmiş olsun . Telegram grubu yıkılıyor resmen.

#AkcheÖdüllüBulmaca
4. kelime (demirdag)
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
★YoBit.Net★ 1400+ Coins Exchange
Yalnız dehşet ipuçları veriyorsunuz Cheesy Beynini yakan arkadaşlara geçmiş olsun . Telegram grubu yıkılıyor resmen.
jr. member
#AkcheÖdüllüBulmaca
GÜNÜN ÖNEMLİ İPUCU; Kelime grubu TCDDDOGUEKSPRESI ni oluşturuyor.
* Kelimeler Ankara-Kars Tren Güzergahındaki çok sayıda durak + bazı bölgelerden seçildi.
* 5. kelime (divrigi), 7. kelime (gullubag) 12. kelime (pingen)
* Kelimeler durak rotasına göre degil.

SON IPUCU; http://www.tcdd.gov.tr/files/sebekebildirimi/haritalar.pdf Bütün kelimeler buradan alındı.
jr. member
#AkcheÖdüllüBulmaca
GÜNÜN ÖNEMLİ İPUCU; Kelime grubu TCDDDOGUEKSPRESI ni oluşturuyor.
* Kelimeler Ankara-Kars Tren Güzergahındaki çok sayıda durak + bazı bölgelerden seçildi.
* 5. kelime (divrigi), 7. kelime (gullubag) 12. kelime (pingen)
* Kelimeler durak rotasına göre degil.
jr. member
Hala çözülemedi mi .Ben yapan çıkmıştır diye düşünüyordum. Saat 10 daki ipucuyla dananın kuyruğu kopacak anlaşılan.

Doğru. Paralar hale cüzdanda duruyor.

Paylaşılacak yeni ipucu ile çok daha kolay çözüm olacak diye düşünüyoruz. İpucundan sonra daha çok şans lazım olacak kelimeleri sıralarken. Örneğin b-c-a yerine c-b-a diyenler kazanabilir.
member
Activity: 476
Merit: 10
Files.fm - Store, Share and Sell Files
Hala çözülemedi mi .Ben yapan çıkmıştır diye düşünüyordum. Saat 10 daki ipucuyla dananın kuyruğu kopacak anlaşılan.
jr. member
Twitter ve Telegramda az önce paylaşıldı.

ONEMLI; Şimdi mesaj geldi, daha fazla yorulmamanız için bulmacanın EN ÖNEMLİ detayı olan kelimelerin mantığı paylaşılacak.

Saat 22;00 de ekran başında olmayı unutmayın. Öneri olarak mobilden değil bilgisayar kullanmanızı öneririz, hızlı olan ve deneme yanılma ile kelimeleri dogru sıraya dizenler cüzdana erişecektir.
jr. member
Activity: 224
Merit: 2
bunu bu kdar kolaymış gibi anlatmışssın ama en baba bulmacacılar bile zorlanır bunda yapana helal olsun umarım şansınız yaver gider
jr. member
Bu kadar çok ipucu ve katılımın olduğu bir platforma da çözülemiyorsa herhalde güvenli olduğunu söyleyebiliriz. Bu hem prestij için hem güvenliğin ne kadar iyi olduğunu göstermek için güzel bir aktivite. Bura da geriye ne kalıyor bizim seed leri iyi saklamamız gerektiği ortaya çıkıyor. Ve ekibi bu aktivite için tebrik ediyorum.

Amaç tam olarak bu, sizin de yazdığınız gibi; SEED ler nasıl kullanılır, neden SEED leri korumalıyız, cüzdana yalnızca şifre girmek yeterli değil...bunların pratiğini yapabilmekti.

Emin olun şu anda birilerinden SCAM yoluyla bile, kandırarak seedleri isteseniz hiç kimse yanaşmayacaktır. SEED lerin ne derece onemli olduğunu bütün herkes öğrendi bu sayede.

Biz tam tersinden pratik yaptık; normalde herkes önce para kaybeder sonra aklı başına gelir; biz para kazandırarak cüzdan sahiplerini uyarma yolunu seçtik...

Valla başlığı gördüğümde yalandır feşmekan fistandır diye giriş yapmamıştım. Baktım bayağı yazı yazılınca gireyim dedim girmediğime pişman oldum Cheesy Ama banada hak verin piyasada dönen olaylar malumunuz

Cüzdan hala yerinde, içindeki paralar da duruyor. Herkese açık ve katılabilirsiniz. Geç kalmadınız...

Cüzdanı Online olarak buradan izleyebilirsiniz; https://wavesexplorer.com/address/3P4oAySc7qgs6yhP97GLf59cdfTAC9p26KM
full member
Activity: 182
Merit: 100
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
Valla başlığı gördüğümde yalandır feşmekan fistandır diye giriş yapmamıştım. Baktım bayağı yazı yazılınca gireyim dedim girmediğime pişman oldum Cheesy Ama banada hak verin piyasada dönen olaylar malumunuz
Pages:
Jump to: