Pages:
Author

Topic: 100 WAVES + 10,000 AKCHE kazanmak ister misiniz? - page 7. (Read 2128 times)

sr. member
Activity: 1470
Merit: 449
Dün gece twitter'dan gördüm bu bulmaca'yı. Çözebilen varmı acaba? Ankara - Kars arası Tren hattı istasyonlar , il veya ilçeler gibi bir kaç şeyler dolanıyordu. Bence güzel bir proje olmuş.
anu
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
Zaten istenilen de bu. İnsanlara bir muhabbet ortamı oluşturularak Akche' nin konuşulmasının sağlanması durumu. İşte pazarlama stratejisi diye buna denir. Seviyorum Akche ekibini. Zeka fışkırıyor. Ben ilgilenemedim işlerimden ötürü ama bir bakacağım yakın zamanda.
member
Activity: 448
Merit: 10
Bu kadar çok ipucu ve katılımın olduğu bir platforma da çözülemiyorsa herhalde güvenli olduğunu söyleyebiliriz. Bu hem prestij için hem güvenliğin ne kadar iyi olduğunu göstermek için güzel bir aktivite. Bura da geriye ne kalıyor bizim seed leri iyi saklamamız gerektiği ortaya çıkıyor. Ve ekibi bu aktivite için tebrik ediyorum.
jr. member
Activity: 98
Merit: 1
Ak AKCHE kara gun icindir!
vermiş olduğunuz ipcularını tek bir başlık altında paylaşamanız gerekir.

yeni katılmak isteyenler katılamıyor şuanda.

ben 1 gün işim vardı geri döndüm telegramda binlerce yorum var. neyi okuyacağımı şaşırdım.

tekrar tüm ipuclarını paylaşmanız gerekir.

Az once Twitter da bugune kadar paylasilan ipuclari paylasildi.
member
Activity: 350
Merit: 25
Ne waves'mis be kardesim...
member
Activity: 714
Merit: 82
vermiş olduğunuz ipcularını tek bir başlık altında paylaşamanız gerekir.

yeni katılmak isteyenler katılamıyor şuanda.

ben 1 gün işim vardı geri döndüm telegramda binlerce yorum var. neyi okuyacağımı şaşırdım.

tekrar tüm ipuclarını paylaşmanız gerekir.

sr. member
Activity: 506
Merit: 251
Arkadaş biz işi goygoy a sardık artık ödül den ümidi kestik. Telegram grubunda neler  oluyor neler Bi bilseniz. Ortam gayet iyi, artık ödül yerine eğlence amaçlı vakit geçirmek amaçlı telegram da takılıyoruz çoğumuz... Bu arada bulmaca nın çözülmesi çok çok yakın. Hele yarına kalırsa gelecek olan ipucu ile birlikte 1-2 saate çözüleceğini düşünüyorum. Bakalım neler olacak. Ödül için kesinlikle değer uğraşmaya ama artık çok yorulduk iki gündür uyumuyoruz Smiley

Doğru bu!

Kelimelerin hepsini neredeyse bulanlar hatta birçoğunu doğru sıralama bile yapanlar var.

İşte bize o kısmın ipucu lazım Cheesy SS alsak fena olmaz Wink
jr. member
Arkadaş biz işi goygoy a sardık artık ödül den ümidi kestik. Telegram grubunda neler  oluyor neler Bi bilseniz. Ortam gayet iyi, artık ödül yerine eğlence amaçlı vakit geçirmek amaçlı telegram da takılıyoruz çoğumuz... Bu arada bulmaca nın çözülmesi çok çok yakın. Hele yarına kalırsa gelecek olan ipucu ile birlikte 1-2 saate çözüleceğini düşünüyorum. Bakalım neler olacak. Ödül için kesinlikle değer uğraşmaya ama artık çok yorulduk iki gündür uyumuyoruz Smiley

Doğru bu!

Kelimelerin hepsini neredeyse bulanlar hatta birçoğunu doğru sıralama bile yapanlar var.
newbie
Activity: 22
Merit: 0
full member
Activity: 504
Merit: 120
#AkcheÖdüllüBulmaca
Günün İpucu; SEED (KELIME GRUBU) içinde yer alan diğer kelime; "gullubag".
Önemli İpucu; Kelime Grubu Ankara-Kars arası Tren güzergahı!
***Saat 24:00 te cüzdana erişim olmazsa ektra 10 Waves + 1,000 Akche eklenecektir.

hocam Ankara- Kars arası dediniz kelimelerde kesinlikle Ankara ve Kars olmaması lazım

Kelimelerde kesinlikle Kars-Ankara yok!

***Normalde bu ipucuna girer ama foruma özel olsun artık.

Önemli ipucu diye vermiştiniz zaten ama açıklamanız daha iyi oldu tabi Cheesy Burdan yürürüz artık. Biraz daha ipucuna ihtiyacımız var ama yarışmayı uzatmak istiyorsunuz sanırım. Bekleyeceğiz artık olgunlaşana kadar.

Bir önceki yarışmada Bulomacanın çok kolay olduğu ve fazla ipucu verildiğiyle ilgili onlarca eleştiri geldi Bu nedenle daha büyük ödül + daha zor bir bulmaca konusunda mutabakat yapıldı.

Zor olması tamam da  kelime sayısı çok. Sizin belirlediğiniz mantık size kolay geliyor da bize kolay değil işte. Bir de kelimeleri bulmuş olsak bile 1-2 denemeden sonra o kelimi grubunu atıyoruz kenara. Doğru kelimeleri bile bulduğumuzu bilmeden seed arıyoruz yani Cheesy
jr. member
#AkcheÖdüllüBulmaca
***Saat 24:00 te cüzdana erişim olmazsa ektra 10 Waves + 1,000 Akche eklenecektir.

hocam Ankara- Kars arası dediniz kelimelerde kesinlikle Ankara ve Kars olmaması lazım

Önemli ipucu diye vermiştiniz zaten ama açıklamanız daha iyi oldu tabi Cheesy Burdan yürürüz artık. Biraz daha ipucuna ihtiyacımız var ama yarışmayı uzatmak istiyorsunuz sanırım. Bekleyeceğiz artık olgunlaşana kadar.

Bir önceki yarışmada Bulomacanın çok kolay olduğu ve fazla ipucu verildiğiyle ilgili onlarca eleştiri geldi Bu nedenle daha büyük ödül + daha zor bir bulmaca konusunda mutabakat yapıldı.
full member
Activity: 504
Merit: 120
#AkcheÖdüllüBulmaca

jr. member
#AkcheÖdüllüBulmaca

member
Activity: 126
The Experience Layer of the Decentralized Internet
o şifre biraz zor çözülür gibi. ben pes ettim arkadaşlar. çözüldükten sonra çözümü merak ediyorum. wavesleri ve akcheleri kesinlikle hak ediyor.
member
Activity: 560
Merit: 12
Valla şimdilik hiçbir bağlantı kuramadım. Daha doğrusu mantığı oturtamadım. Özellikle ilk verilen ipucu son günlerde popülerdi kısmını çözemedim onunlada bir bağlantı kuramadım.
full member
Activity: 602
Merit: 118
#AkcheÖdüllüBulmaca

full member
Merit: 118
16 kelimeyi de verseniz bulmak imakansız. sıralama yapması var. twitterda ipucu veren arkadas sürekli mantığını bulun biraz da şans diyor. çok zor bence belik işin içinde matematik yok diyor admin ama o 16 kelimeyi bulmak matematiğe göre çok zor çözüm ne çıkacak merak ediyorum. parayı hakeden alır inşallah
sr. member
Merit: 256
1.
2.
3.
4.
5.divrigi
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.

muhtemel seed kelimeleri erzincan, ankara, bayburt, kirikkale, kayseri, sivas,tekirdag,yozgat,erzurum,kars, gullubag Smiley)) Hadi bulduklarımızı paylaşalım. Smiley))
member
Activity: 210
Hocam cidden cüzdanınızın güvenli olduğunu kanıtlamak için buna gerek varmıydı ya Sad insanların ayarlarıyla oynadınız
jr. member
#AkcheÖdüllüBulmaca
Pages:
Jump to: