Pages:
Author

Topic: 100 WAVES + 10,000 AKCHE kazanmak ister misiniz? - page 8. (Read 2128 times)

jr. member
Activity: 98
Merit: 1
Ak AKCHE kara gun icindir!
son durum nedir çözüldü mü

Cuzdan oldugu yerde duruyor hala!
full member
Activity: 238
Merit: 101
The Experience Layer of the Decentralized Internet
hala çözülmedi bildiğim kadarıyla. adamlar baya zorlamışlar anlaşılan. ilk 8 kelime kolay sanırım ama sonra 8 kelime ve yerleri baya sıkıntı.
member
Activity: 168
Merit: 12
"Akche, Türkiye'nin Dijital Parası"
son durum nedir çözüldü mü
full member
Activity: 602
Merit: 118
yarışmanın sonucu ne olur bilmem ama zamanım olursa sırf merka ettiğim için doğu ekspresi ile seyahat edeceğim baya ilginç olacak. en iyi reklam doğu ekspresin reklamı oldu. yarışma ile ilgilenen arkadaşlar doğu ekspresi uzmanı olup çıkacak. ben bile 5.kelime divriği denilince divriği hakkında araştırma yaptım acaba en büyük ilçe mi diye demir çıktığını biliyorum ama en büyük ilçe değilmiş. admin 16 kelimeyi verse bile bulmak çok zor. akşama kadar uğraşmayayım bari ipuçları artsın biraz bu şekilde çok zor...
member
Activity: 350
Merit: 10
W12 – Blockchain protocol
Adamlar sana kolayca verir mi o kadar parayı.  Uğraşmak lazım ama seedleri bulmak baya bir zor ben dün çok uğraştım. Beyin yandı bir ara yaklasmistim sanki. Bu doğu ekspresin geçtiği illerle alakalı birşey galiba.
member
Activity: 756
Merit: 16
uğrastıracak illaki biraz hazıra alışmaya gerek yok ödül büyük sonuçta genel anlamda duraklar ile alakalı bir sıralama bana göre 
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
ya tamamda öyle hemende vermiyorlar diyi biliyorum sordukları soruları cevapları doğru vernen lazım ama buda zor gözüküyor

Sırf post kasmak için sadece başlığa göre sallıyorsun. Önce bir oku ne demek istiyorlar. Seed ler ile ilgili ipucu veriyorlar sen o seed leri bulabilirsen zaten direk girip çekiyorsun. Üstelik bu ilk te bu ilk değil. Twitter den telegramdan ipuçları da veriyorlar.
newbie
Activity: 252
Merit: 0
ya tamamda öyle hemende vermiyorlar diyi biliyorum sordukları soruları cevapları doğru vernen lazım ama buda zor gözüküyor
member
Activity: 108
Merit: 10
am I back ?
Sonuç açıklandığında telegram yazışmaları binlerce kez geri dönük tekrar okunacak Cheesy
jr. member
Yarışma devam ediyor...

Cüzdana ekstra +10 Waves ve +1,000 Akche eklendi. Hala paralar içinde duruyor. Cüzdana girilemedi şu ana kadar.

Online olarak cüzdanı buradan izleyebilirsiniz. https://wavesexplorer.com/address/3P4oAySc7qgs6yhP97GLf59cdfTAC9p26KM

İpucu falan yok mu hiç ?

İpucları paylasıldı. Bu aşamadan sonra ipucu paylasılmyacak.

Telegram kanalını takip ederseniz kendileri farkında olmadan kelimelere çok yaklaşanlar var!
sr. member
Activity: 506
Merit: 251
Yarışma devam ediyor...

Cüzdana ekstra +10 Waves ve +1,000 Akche eklendi. Hala paralar içinde duruyor. Cüzdana girilemedi şu ana kadar.

Online olarak cüzdanı buradan izleyebilirsiniz. https://wavesexplorer.com/address/3P4oAySc7qgs6yhP97GLf59cdfTAC9p26KM

İpucu falan yok mu hiç ?
jr. member
Yarışma devam ediyor...

jr. member
Yarışma bende antipatiye neden oldu, hem sunumu kötü hem de uçsuz bucaksız bir çölde iğne aramak kadar mantıksız. Eminim ki çoğu kişide de aynı etkiyi bırakacaktır. Boşa kafa yorup beyin hücresi öldürmeye gerek yok.  Angry

Yarışmanın anlamı ve amacı;
* DEX borsaya dikkat çekmek (Decentralized Exchange - Merkezi olmayan Borsa)
* DEX te cüzdanınız varsa kelimeler size verilse bile cüzdana girilmesinin ne kadar zor olduğu
* Kelimeler size verilmeden cüzdana girmenin imkansız gibi olduğu
* SEED leri korumanın önemi ve SEED leri kullanma yöntemiyle ilgili pratik yapmak.

gibi nedenleri var.

Bu anlamda oldukça başarılı oldu, bizler gibi yarışmaya katılan herkes eğlendi ve takipçilerimizin de keyif aldığını düşünüyoruz.

Halen yarışma devam ediyor! Gece Saat 12 de cüzdana ekleme yapılacak, bulunamayan her gün devam edecek.

Keşke yarışma yapıcağınıza bounty yapsanız hepimiz adına daha yararlı olurdu hemde daha fazla geri dönüş alabilirdiniz

Bounty henüz sona erdi ve dağıtımları yapıldı.

full member
Activity: 532
Merit: 151
Keşke yarışma yapıcağınıza bounty yapsanız hepimiz adına daha yararlı olurdu hemde daha fazla geri dönüş alabilirdiniz
newbie
Activity: 30
Merit: 0
Yeni bulmacanın mantığı nedir ? Cheesy
full member
Activity: 980
Merit: 152
Yarışma bende antipatiye neden oldu, hem sunumu kötü hem de uçsuz bucaksız bir çölde iğne aramak kadar mantıksız. Eminim ki çoğu kişide de aynı etkiyi bırakacaktır. Boşa kafa yorup beyin hücresi öldürmeye gerek yok.  Angry
full member
Activity: 462
Merit: 107
baya kasmışlar gibi görünüyor. bot falan hikaye olur. bakalım büyük ödül kimin olacak. keşke uğraşacak zamanım olsaydı.
full member
Activity: 420
Merit: 100
Valla çok saçma bir yarışma her şeye olabilir demiş biraz baktım gitgide kafalar karışmış düzgün ipuçlar verilse insanlar uğraşacaklar iki güne kimse kalmaz uğraşan
full member
Activity: 504
Merit: 120
Daha fazla ipucu yok deniliyor ama ipucu verilmezse bir yerden sonra uğraşmaz kimse. Sürekli aynı şeyler deneniyor. Ama çok iyi reklam olduğu kesin. Umarım birileri kazanabilir Cheesy
full member
Activity: 238
Merit: 100
Tebrikler hocam reklamın iyisi kötüsü yoktur umarım ödül ihtiyaç sahibine gider. Böyle kampanyaları Türkiye'de daha çok görmek isteriz. Yarışmacılara başarılar
Pages:
Jump to: