Pages:
Author

Topic: 100 WAVES + 10,000 AKCHE kazanmak ister misiniz? - page 9. (Read 2128 times)

jr. member
Activity: 98
Merit: 1
Ak AKCHE kara gun icindir!
Bu tür kampanyalar gençler için iyi. 100 waves 550 dolar 10.000 akçe 2.000 dolar toplam 2550 dolar. Neredeyse bir sömestr geçindirir. Bir öğrencinin kazanmasını isterim.

Cüzdan gittikçe kabarmaya başladı! +105 WTRY ve BTC, LTC, USD, EUR eklendi cüzdana!!!
member
Activity: 365
Merit: 10
Bu tür kampanyalar gençler için iyi. 100 waves 550 dolar 10.000 akçe 2.000 dolar toplam 2550 dolar. Neredeyse bir sömestr geçindirir. Bir öğrencinin kazanmasını isterim.
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
Pardon yanlış yazmışım. 10 waves veriyorlardı şimdi 100 yapmışlar sanırım. Her hafta veriyorlarsa fena değil de yinede değmez. Tek sefer verirsin 100 wavesi insanları uğraştırmazsın bedava reklam yapma ayağına. Waves ekibi 500 tane veriyordu iyi reklam yaptı akche de buradan esinlenerek bedava reklam kampanyasına girişmiş
Basit bir bulmacayi cozerek aninda 10 Waves + 500 AKCHE kazanabilirsiniz.

Detaylar Twitter da...

https://twitter.com/DijitalAkche/status/961657144830496768
sr. member
Activity: 434
★YoBit.Net★ 1400+ Coins Exchange
Tüm kelimeler verildiyse 500 waves ödüllü yarışmada birisi bot yazmıştı. O bota kelimeler girilir sağlam intel xeon işlemcili bilgisayarda program açılır sabaha kadar çözer. Tabi 5 waves için uğraşmaya değmez. 10.000 akche verildiğine göre akchenin değeri 1 kurus falan herhalde. Komple uğraşa değmez

5 değil 100 waves var hocam. Her gün 10 waves  daha eklenecek. Twitterdaki arkadaş kimse cevapları çok antipatik gelmeye başladı.Biraz daha ciddi olabilir.
sr. member
Activity: 448
Tüm kelimeler verildiyse 500 waves ödüllü yarışmada birisi bot yazmıştı. O bota kelimeler girilir sağlam intel xeon işlemcili bilgisayarda program açılır sabaha kadar çözer. Tabi 5 waves için uğraşmaya değmez. 10.000 akche verildiğine göre akchenin değeri 1 kurus falan herhalde. Komple uğraşa değmez
sr. member
Benim attığım tweet işte, doğu Ekspresi tweeti, iyi bak. Çok kolay.. @ersinkanat2 adlı fake üyeliğim ile yazdım herşeyi

Hocam twitinizi gördüm.  8 kelime bulduk onlarsa tabi toplam 16 kelime olmalı sıkıntı orada zaten Cheesy
member
Activity: 756
Merit: 16
Valla bayağı karışık yav çorbalar tatlılar demiryolları iller falan bayağı karıştı mantık bulunmuş ama hangi tweet olduğu belli değil uğraştıracak gibi
newbie
Activity: 60
Merit: 0
Bir yandan tren yolu haritası, bir yandan not defteri, bir yandan alfabetik veya sefer saati sıralaması error verdim ben  Grin
Kazananı tebrik ederim.
jr. member
Activity: 336
Merit: 2
Şu durumda yazılım veya bot işe yaramaz kelimeleri bilen yok çünkü Cheesy
member
Activity: 336
Merit: 17
Olmuyor ya çözemedim. Beyin error verdi. Doğu ekspres illeri ile alakalı birşey ama bulamadım.Biraz dinlenme vakti artık. Ayrıca trende girdi twitter da
jr. member
güzel reklam çalışması. 100 waveste güzel ödül yani. merakla ve heyecanlı bi şekilde yarını bekliyorum. başarılar dilerim herkese.

Twitterda trende dahil olmuş. Akche ne diye millet birbirine soruyordur şimdi. O kelimeleri pc programı ile kombinasyonlarını sıralatabilirsiniz yine yazılım ile otomatik denemeler yapılabilir. Bu yönde bilgim olmadığı için ben uğraşmıyorum. Cüzdanı açabilene hayırlı olsun.

İşin mantığını çözenler var! Twitter dan takip edebilirsiniz.
member
Activity: 560
Merit: 11
güzel reklam çalışması. 100 waveste güzel ödül yani. merakla ve heyecanlı bi şekilde yarını bekliyorum. başarılar dilerim herkese.

Twitterda trende dahil olmuş. Akche ne diye millet birbirine soruyordur şimdi. O kelimeleri pc programı ile kombinasyonlarını sıralatabilirsiniz yine yazılım ile otomatik denemeler yapılabilir. Bu yönde bilgim olmadığı için ben uğraşmıyorum. Cüzdanı açabilene hayırlı olsun.
hero member
Activity: 1666
Merit: 629
birçok kelimeyi buldum, çözdüm fakat yerlerini değiştirme ve kelimelerin doğruluğu kısmında sorun yaşıyorum. Ödül güzel, ama çok fazla vakit öldürmeye değmez. Cheesy
sr. member
Hey Maşallah bunlar nasıl kelimeler bir de bunlardan 16 kelime bulacağız Cheesy Aslında biraz çözdüm gibi
jr. member
#AkcheÖdüllüBulmaca
100 Waves ve 10,000 AKCHE kazanmak için yapmanız gereken çok basit!
Kuralları okuyun, mantık yürütün ve kelimeleri tahmin edin. Kelimeleri cüzdana DOĞRU sırada girerseniz, içindeki para sizin.
Herkese açık, hiçbir kural yok, kısıtlama yok.

1. https://akche.io/ ya giriyorsunuz. HESAP AKTAR seçiyorsunuz. Çıkan kutucuğa aşağıdaki şifreye göre bulduğunuz kelimeleri yazmanız gerekiyor.

2. Kelimeler doğru girildiğinde 3P4oAySc7qgs6yhP97GLf59cdfTAC9p26KM cüzdan adresi gözükür. Hemen cüzdana girip içindeki parayı kendi hesabınıza transfer etmelisiniz.

3. Kutucuğa yazılacak kelimeler aşağıdaki şifreye göre bulunması gereken kelimelerdir.

4. Bulunacak kelime sayısı toplam 16 adet. Kelimeler küçük harfli, aralarında tek boşluk var, sonda boşluk yok. İngilizce karakter olmalı. Muğla yerine mugla.

5. Tek bir harf bile yanlış girilse veya kelimeler arasında fazladan bir boşluk olursa farklı cüzdan adresi çıkar.

6. Bütün kelimeleri DOĞRU sırada girmek önemli. Tüm kelimeleri bulsanız bile sıralama yanlış olursa farklı cüzdan adresi çıkar.

7. Matematik, geometri, hesaplama gerekmiyor. Mantık yürütmek, kafa yormak ve BOLCA şansla bulunabilir. Sınırsız sayıda deneme-yanılma yapabilirsiniz.

8. Cüzdanla ilgili hareketleri şeffaf olarak buradan izleyebilirsiniz. https://wavesexplorer.com/address/3P4oAySc7qgs6yhP97GLf59cdfTAC9p26KM

9. DM yarışma boyunca kapalı olacak. Lütfen ısrar etmeyin! Sorularınızı panodan sorabilirsiniz. Lütfen sorularınızı #Akche tag le sorun.

KURALLAR
* Verilen şifrelerle mantığı çözebilen kelime grubunun ne olduğunu bulabilir.
* Kelime grubunun ne olduğunu bulduktan sonra geriye kelimeleri DOĞRU sırada yerleştirmek kalıyor.
* Yapmanız gereken; KELİME GRUBUNU doğru sıralama ile kutuya girmek/ cüzdanı açmak.

Şifre Kelimeler; Gasefe, Efelek, Hasuta, Tuvalak, Nevzine, Peskütan, Umaç, Arabaşı  
IPUCU-1; Son günlerde çok popüler!
IPUCU-2; Kelime grubunda AKCHE yok, Akche ile ilgili herhangi bir kelime yok.
IPUCU-3; Şifre kelimeler bulunacak KELIME GRUBUNDA yer almıyor.
sr. member
Activity: 506
Merit: 251
Herhangi bir waves cüzdan adresinin içinde ne var ne yok nasıl ve nereden görebiliriz seed olmadan ?

buradan;

https://wavesexplorer.com/address/3P.................

buradaki noktalı yere 3P ile başlayan adresi yazarsanız görebilirsiniz

Teşekkürler...
jr. member
Herhangi bir waves cüzdan adresinin içinde ne var ne yok nasıl ve nereden görebiliriz seed olmadan ?

buradan;

https://wavesexplorer.com/address/3P.................

buradaki noktalı yere 3P ile başlayan adresi yazarsanız görebilirsiniz
sr. member
Activity: 506
Merit: 251
member
Activity: 168
Merit: 10
hocam ne bulmacası ya Smiley) hayatımız burda bulmaca olmuş ayrıca paylaşım ayrıca bulmacaya yetişemedim Sad( o da ayrı bi şans
jr. member
Güzel bir yarışma ve ödül Smiley

Fırsat olduğunda deneyeceğim böylelikle Waves ile ilgili ilk adımım olacak daha cüzdanım bile yok Cheesy

Bu tarz ayrıntıları seviyorsunuz.Akche coinde de Ülkemiz için önemleri tarihleri kullanmıştınız.

Başarılarınızın devamını diliyorum.

Biliyorsunuz Şeytan ayrıntıda gizlidir diye güzel bir deyim var!

Cüzdan yoksa acilen edinmeniz lazım! Cüzdanı açtığınızda DERHAL içindeki parayı kendi cüzdanınıza aktarmanız gerekiyor. Aynı anda birileri girip parayı kapabilir.

Cüzdanı buradan kolayca açabilirsiniz. AKCHE DEX CUZDAN https://akche.io/

Yardım lazım olursa burada resimli anlatım var. AKCHE DEX YARDIM https://akche.org/dex/

İlkine göre ödül daha iyiymiş, katılım fazla olacaktır. Kelimeleri de güzel saklarsınız umarım da geç bulunur ve durgun piyasada uğraşı çıkmış olur bize de Cheesy

Bu defa ödül miktarına göre bulmaca daha zor! Hatta bulunamayan her gün için artı ödül eklenecek cüzdana. Böylece gün geçtikçe ödül rakamı katlanarak artacak...

Normal koşullarda ipucu verilmese kırılması ve SEED lerin bulunması IMKANSIZ!

Biz hem ipucu veriyoruz hem de SEED leri manuel olarak kendimiz girdiğimiz için biraz daha kolay. Yani bulunması zor ama imkansız değil!

ooo ikinci yarışma baya paralıymıs:D takipteyim. ödül büyük olunca galiba bu seferki zor olacak yarışma tabi botlara karşı pek şansımız yok
Botla yapılabilseydi DEX Borsalar bu kadar güvenli olmazdı!!! Evinizde Quantum Bilgisayar varsa durum farklı tabii...O zaman imkansız olmaz!

Şansınıza güvenin çünkü kelimeler manuel girildi. Şansınız yaver giderse doğru sıralamayı bulabilirsiniz.
Pages:
Jump to: