Pages:
Author

Topic: 100 WAVES + 10,000 AKCHE kazanmak ister misiniz? - page 10. (Read 2128 times)

jr. member
Activity: 98
Merit: 1
Ak AKCHE kara gun icindir!
Pff zaten ugrasilmazmis yahu kolay bisede yapmamislar Smiley soyle sans isi degilde beyin calistirarak bulabilecegimiz bise yapsaniz?

Şans ve beyin jimnastiği bir arada. Verilecek şifreyle kelime grubunu tahmin etmeniz gerekiyor. Burada ciddi bir beyin jimnastiği lazım. Sonrasında şans! Şans ise bu kelimeleri DOĞRU sıralama yaparken gerekiyor.
jr. member
Güzel bir yarışma olmuş iyi reklam olur şimdi tamamen şanslı olan mı kazanacak yoksa belirli bir algoritması mı var onu tam anlamadım.

Belli bir mantığı var. Şans: kelimeleri dogru sıraya dizerken gerekiyor.
Size verilecek şifreyle kelime grubunun ne oldugunu tahmin edeceksiniz, sonrasında bu kelimeleri DOGRU sıralama ile cüzdana girmek ve DOGRU cüzdanı açmak gerekiyor.

Kelimeler dogru sırada olmazsa farklı cüzdan, yani içinde para olmayan cüzdan adresi çıkar. Ama dogru cüzdan adresi çıkarsa icindeki parayı hesabınıza transfer edebilirsiniz.

Belirmesi gereken Cüzdan adresi yarın yayınlanacak.
member
Activity: 111
Merit: 10
Güzel bir yarışma olmuş iyi reklam olur şimdi tamamen şanslı olan mı kazanacak yoksa belirli bir algoritması mı var onu tam anlamadım.
member
Activity: 180
Merit: 10
Risk takes great win or die.
Geçenki event bir bu iki . Waves in bu tür eventler yapması geleceği açısından çok yararlı.Bizler trade den biraz olsun uzaklaşıp dikkatimizi dağıtıyoruz.Teşekkürler.
member
Activity: 168
Merit: 12
"Akche, Türkiye'nin Dijital Parası"
takipteyiz
full member
Activity: 350
Merit: 108
The World’s First Blockchain Core
Pff zaten ugrasilmazmis yahu kolay bisede yapmamislar Smiley soyle sans isi degilde beyin calistirarak bulabilecegimiz bise yapsaniz?
full member
Activity: 210
Merit: 100
güzel reklam çalışması. 100 waveste güzel ödül yani. merakla ve heyecanlı bi şekilde yarını bekliyorum. başarılar dilerim herkese.
full member
Activity: 742
Merit: 140
Güzel bir yarışma ve ödül Smiley

Fırsat olduğunda deneyeceğim böylelikle Waves ile ilgili ilk adımım olacak daha cüzdanım bile yok Cheesy

Bu tarz ayrıntıları seviyorsunuz.Akche coinde de Ülkemiz için önemleri tarihleri kullanmıştınız.

Başarılarınızın devamını diliyorum.
full member
Activity: 504
Merit: 120
İlkine göre ödül daha iyiymiş, katılım fazla olacaktır. Kelimeleri de güzel saklarsınız umarım da geç bulunur ve durgun piyasada uğraşı çıkmış olur bize de Cheesy
sr. member
Activity: 1778
Merit: 385
yarışma şeklini bilseydik bot falan yazardık aslında. neyse bakalım. zekama güveniyorum. ödül benim olacak.
full member
Activity: 378
Merit: 103
ooo ikinci yarışma baya paralıymıs:D takipteyim. ödül büyük olunca galiba bu seferki zor olacak yarışma tabi botlara karşı pek şansımız yok
member
Activity: 336
Merit: 17
Kacirdik ilk yarışmayı ama tekrardan yapılacak olmasi güzel birşey ayrıca reklam içinde güzel dusunulmus.
jr. member
Güzel bir etkinlik olmuş. Devam edecek olması da ayrıca güzel. Akche yeni etkinliklerle puan kazanır. Var mı bilmiyorum ama bir de cüzdanda hold olanlara iyi bir oranda bonus uygulaması başlatsa daha da güzel olacak.

Cok yakinda buna benzer bir kampanya olacak.

Daha önce örnekleri olmasına rağmen güzel fikir, reklam amaçlı dağıtılacak akcheler sizler için zarar yazmaz, Bu fikir bir kaç adım daha öteye taşıyıp ödülleri farklı yarışmalarla çeşitlendirmek gerektiğini düşünüyorum

Farkli formatlarda buna benzer kampanyalar olacak. Oneri icin tesekkurler.
jr. member
ankara kayseri canakkale hatay edirne gumushane balikesir denizli cankiri corum elazig adana aydin adiyaman afyon

100 waves + 10000 akche lik bakiyenin 10 waves + 500 akchesini ilk çözen arkadaş almış. Kalan 90 waves + 9500 Akcheyi 3PDGsMyHirqaMwEt1mtG7GHYLmyp1GNZkje adresine rica edebilir miyim?  Wink

Daha yarisma baslamadi, bir dakika!!!

Yeni yarismada bu defa kelimeleri verilen sifre yardimiyla sizler bulacaksiniz. Biraz daha zor ama mantikla bulunacagini dusunuyoruz.

Matematik, fizik, geometri gerekmiyor! Bolca sans, biraz mantik bir de haliyle kafa yormak gerekiyor...

Bir kac ipucu verilecek ama onceki seferde oldugu gibi daha fazla ipucu olmayacak.

Yarin 16:00da herkesi katilmaya bekleriz.
hero member
Activity: 826
Merit: 502
PR çalışması için güzel bir etkinlik ..

Fazla zorlanılmadan da şifre çözülmüş durumda. Etkinlikleri sıklaştırıp daha farklı formatlara getirebilirseniz daha da etkin bir rol sergilersiniz ..Ödül miktarı uygun. Bol şans.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
ankara kayseri canakkale hatay edirne gumushane balikesir denizli cankiri corum elazig adana aydin adiyaman afyon

100 waves + 10000 akche lik bakiyenin 10 waves + 500 akchesini ilk çözen arkadaş almış. Kalan 90 waves + 9500 Akcheyi 3PDGsMyHirqaMwEt1mtG7GHYLmyp1GNZkje adresine rica edebilir miyim?  Wink
full member
Activity: 448
Merit: 157
AKCHE DEX Kelime Bulmaca 10 Şubat 2018 Cumartesi günü saat 16:00'da yine başlayacak! Çözülene kadar sürecek...
Tam 100 Waves + 10,000 AKCHE ödüllü!

Kelimelerin bulunamadığı her gün ekstra +10 Waves ve +1,000 AKCHE cüzdana eklenecek.

* Yarışmaya herkes katılabilir. Bot dahil!
* Yarışma boyunca DM kapalı olacak. Lütfen email veya Telegram da denemeyin!
* Cüzdanın ekran görüntüsü yarışma boyunca paylaşılacak, şeffaf bir şekilde cüzdan adresinden işlemleri takip edebilirsiniz.
* Detaylar Cumartesi duyurulacak.

Cumartesi günü saat 16;00da kelime grubu için şifre ve bulunması gereken Cüzdan Adresi paylaşılacaktır.
Yarışma boyunca sadece panodan / herkesin görebileceği şekilde soru sorabilirsiniz.

Başarılarınızın devamını dilerim. Yarışmayı takipte olacağım. Çözerim veya çözülür bilemiyorum. Kazanana şimdiden hayırlı olsun.
jr. member
Activity: 336
Merit: 2
AKCHE DEX Kelime Bulmaca 10 Şubat 2018 Cumartesi günü saat 16:00'da yine başlayacak! Çözülene kadar sürecek...
Tam 100 Waves + 10,000 AKCHE ödüllü!

Kelimelerin bulunamadığı her gün ekstra +10 Waves ve +1,000 AKCHE cüzdana eklenecek.

* Yarışmaya herkes katılabilir. Bot dahil!
* Yarışma boyunca DM kapalı olacak. Lütfen email veya Telegram da denemeyin!
* Cüzdanın ekran görüntüsü yarışma boyunca paylaşılacak, şeffaf bir şekilde cüzdan adresinden işlemleri takip edebilirsiniz.
* Detaylar Cumartesi duyurulacak.

Cumartesi günü saat 16;00da kelime grubu için şifre ve bulunması gereken Cüzdan Adresi paylaşılacaktır.
Yarışma boyunca sadece panodan / herkesin görebileceği şekilde soru sorabilirsiniz.

Yine ipuçları verilecek mi peki?
full member
Activity: 448
Merit: 100
15 faktoriyelden hesaplarsan baya bir olasılık yapıyor sayısal oynamak daha mantıklı gibi geldi Smiley
legendary
Activity: 952
Merit: 1006
Malesef çözülmüş daha yeni görmüştüm halbuki.Neyse birdahaki bulmacayı bekleyeceğiz artık yapacak birşey yok
Pages:
Jump to: