Adama soruyorsun neden OĞAN'a oy verdin diyorum. Teröre karşı tek kişi o diyor. TV'ye kırmızı bültenle aranan adamı sokmadılarmı? Sırf pkk sempatizanlarından oy gelsin diye ama pkklı chp.
Deprem bölgesine olan milletin tepkisini anlıyorum ama onlar anlamıyor. Binaların çoğu akp'nin iktidar olduğu dönemde imar barışı adı altında milleti caanlı kanlı tabuta koymadı mı? Aklı başında insan bunun için bile olsa oy vememeliydi ama ne oldu?
Bu topluluk bana göre rengini belli etti diyecek birşey yok zenginlerin düzeni bozulmasın yeter gerisinin pek önemi yok. Fakirler hayatalrından memnun değişimi isteyen yok.
Sınırlarıda chp elek etti.
Adamlar sahte video ile miting yaptı bir tane savcı yok. Hiçkimse huzuru bozulsun istemiyor. Bu sadece iktidar için değil muhalefet içinde geçerli.
Muharrem Ince’nin muhalefete yaptığı muhalefeti, muhalefet iktidara yapabilseydi bugün düzen değişebilirdi.Kaybettiği oran 0.5 olunca AKP, Sinan Oğan ve Zafer Partisi ile de görüşmeme kararı aldı deniliyor.Öyle ki aradaki farkı kapatacaklarına çok eminler.0.5 oy, 325 bin seçmen yapıyor, az değil.Ama o kadar eminler ki bize zaten oy verecek 325 bin kişi vardır diye rehavet kapladı piyasayı.İki gündür altın, döviz düşüş halinde.Piyasalar RTE’yi kabul etti bile.Hala 28 Mayıs bekliyoruz ama bahsettiğin sebeplere bakınca doğru, kimse düzeni bozulsun istemiyor…
kardeş yine mi muhareem yaa . adam seçimi bıraktı hala muharrem . bence en güzeli herkes kılıçdar lehine çekilsin seçimden .
Bu seçimde en fazla konuşulan aday ne Kemal Kılıçdaroğlu oldu ne Tayyip Erdoğan, bu seçimin açık ara en fazla konuşulan adayı Muharrem İnce oldu ve hala konuşuluyor baksanıza. Devam edecek bu konuşmalar. Memleket partisi barajı geçemedi. Bunda Muharrem İnce’nin başkanlıktan çekilmesinin de etkisi olduğunu düşünüyorum ben. Keşke çekilmeseydi ve daha aktif bir yarış izleseydik. Muhtemelen Sinan Oğan ile %2.5-2.5 bölüşürlerdi oyları. Memleket partisi büyük bir hayalkırıklığı yaşadı ama Muharrem İnce dik duruşundan taviz vermedi. Şimdi seçimden sonra fazla gündeme gelmiyor ama eğer seçimlerden önce çekilmese ve Kemal Kılıçdaroğlu küçük bir oy farkıyla ikinci tura kalsaydı canlı canlı gömerlerdi Ince’yi.