Pages:
Author

Topic: 2020 Yılından Bitcoin 1 Milyon Dolar olucak - page 12. (Read 4677 times)

jr. member
Activity: 196
Merit: 1
Yav bu adam tamamen reklam amacli birseyler yapiyor yoksa piyasadan anladigi yok yani. Olur mu belki ama bu adama guvendigim icin degil bitcoine guvendigim icin ki 2020 yili cok erken bunun icin en az 10 yila ihtiyac var.
newbie
Activity: 224
Merit: 0
ne kadar ayıp ya 1 milyon mu olurmuş hiç.bitcoine hakaret gerçekten.1 milyar dolar olacak demeliydi herhalde..biraz mantıklı konuşun ya..
sr. member
Activity: 840
Merit: 253
Btc 1 milyon dolar olacak da milyoner olacağım gibi bir hayalim yok sadece bu heyecandan bu gelecekten geri kalmamak adına biraz yatırım yapıp imzalara katılıyorum. Hayaller güzel ancak birazck ta olsa gerçeklere bağlı kalmakta fayda var.
member
Activity: 182
Merit: 10
Bir çok insan bu hayal peşinde koşuyor ve ona göre hayatını dizayn ediyor. Eğer 2020 de btc 1 milyon dolar olmazsa çoğu insan üzüntüsünden ölür. Milyon dolar hayalleri kurmamak lazım.
full member
Activity: 630
Merit: 101
Bitcoin fiyatının yukarı yönde hareket edeceğine dair piyasanın geneli olumlu konuşuyor hele uzun vadede btc nereden almışsan almışsındır üstüne çıkacak gibi gözüküyor biraz sabır yada uzunca bir sabır diyelim.

jr. member
Activity: 126
Merit: 1
2020 yılında dediği şekilde gerçekleşmezse ekonomi bu şahıs ne yapacak acayip derecede merak içerisindeyim
member
Activity: 224
Su adamin lafiyla yatirim yapmak sacmaliktan baska birsey degil bence sadece spekulasyon amacli soylenmis sozler bunlar.
full member
Activity: 721
Merit: 100
Satoşileri konuşacağımızı düşünüyorum ileride bitcoini gören duyan olmaz eğer 1 milyon dolar olursa ki dünya piyasaları için resmen yeni bir oyuncu anlamına gelir.
member
Activity: 279
olmaması için hiçbir sebep yok fakat o kadar yüksek bir değere ulaşması için de çok daha fazla insanın şirketin büyük para babasının bu piyasada olması gerekir diye düşünüyorum.
member
Activity: 280
1 milyon değil de şöyle bir 100-150 bin dolar olursa bence tadından yenmez gibi, ki buralara çıkmaması için pek de bir sebep yok bence buralara gelir
member
Activity: 196
McAfee nin bitcoin tahmini, tweetlerinde belirttigi kadar iyi degil bence. Bitcoin in 2020 yili sonuna kadar kendi fiyat hedefine ulasamamasi halinde "ulusal kanal da cinsel organimi " yerim diyen adam bu. Tabi boyle birsey olmasi ulusal kanal da imkansiz. Bence cok fazla guven asiliyor insanlara.
member
Activity: 308
olsada yesek şurda. Hayaller çok büyük olmuş.. aksine ben düşeceğini düşünüyorum günün birinde asıl amacına uygun şekilde fiyatının oluşacağını düşünüyorum
full member
Activity: 406
Merit: 104
birmilyon olması bence imkansıza yakın çünkü türkçe forumda bile yüzlerce insan var, bakıyorsunuz, bunların hepsinin milyoner olma ihtimali var mı sizce, hem de dolar milyoneri?
member
Activity: 476
Bu başlıklar insana güzel hayller kurduyor ama balinaların elindehala oyuncak bu piyasa eğer ileride bu fiyatlar görülecekse sabah akşam silkelemelerden kurtulmamız lazım önce.
full member
Activity: 721
Merit: 100
Bitcoin gelecekte dünya dijital kripto parası haline gelebilir mi  şuan için en ciddi aday bizzatihi kendisi bu algı şuan kısıtlı bir çevrede var para babalarıda buna yönelirlerse o zaman gerçek olabilir.
newbie
Activity: 140
İlk öngörüsü bile gerçekleşse yeter. 500.000 dolar iyi rakam. Başka ülkeden vatandaşlık satın almaya yeter.
full member
Activity: 434
Merit: 111
Hydax Global Bounty Program
bence 1 milyon dolar olması imkansıza yakın, ama ne imkansızlar yaşandı bu piyasada yani bence hiç bir şeye imkansız dememek lazım diye düşünüyorum, bu iş olabilir
hero member
Activity: 1316
Merit: 503
Someone is sitting in the shade today...
Biraz değil bence çok uçuk bir hayal, peki ya 1USD olursa nolur? Pozitif algıdan herkes 1mioUSD bekleyebilir 2 yıl içerisinde ya tersi olursa ki olabilir.
newbie
Activity: 140
Bu forumda olup satmayanlar artık koruma ile gezerler, yurt dışına falan yerleşirler. Ek olarak Lambodan inmezler.
member
Activity: 933
biraz astronomik rakam fakat 200-300K civarı olabilir, bakalım 2020 geldiği zaman göreceğiz.
Pages:
Jump to: