Pages:
Author

Topic: 2020 Yılından Bitcoin 1 Milyon Dolar olucak - page 13. (Read 4677 times)

member
Activity: 448
Merit: 10
2020 yılında değil bitcoinin 1 milyon dolar olmasını 200 bin dolar olması bile şimdilik mümkün gözükmüyor , bitcoinin sadece fiyatlanmasın baz alarak bu tahmini yapan John mc afee gene insanları yanıltma peşinde.
member
Activity: 392
Hesaptan kitaptan anlamayan kripto piyasasının sistemini bilmeyen ekonomiden ve finanstan anlamayan ne kadar kişi varsa bu açıklamaya inanır , bu adamın John mc afee sadece bu işte bilgisiz kişileri kandırabilir ,2 yıl içerisinde 1 bitcoinib 1 milyon dolar  olması kıyametin 2 yıl içinde kopmasından daha zor.
hero member
Activity: 1316
Merit: 503
Someone is sitting in the shade today...
Ne olacaksa olsun artık 1miosud'den önce hele bir 20kusd'yi görsün, aylardır 3kusd band çevresinde yukarı aşağı hareket edip duruyor, bi kıramadı, açılsa hızlanacak ama beklemekten sıkıldım. Çakıldı kaldı, ufak bir haber çıkıyor 2 yukarı sonra negatif haber geliyor çıktığı yerden tekrar eski yerine geliyor.
member
Activity: 201
The Experience Layer of the Decentralized Internet
olmaması için hiçbir neden yok gibi. ama çok çok büyük bir rakam ya biraz bakınca hayal gibi geliyor da ne konularda tahmin edemediğimiz olaylar döndü bu da olabilir.
sr. member
Activity: 484
Merit: 250
HubrisOne
2020 yılında bitcoinin 1 milyon dolar olmasını çok isterim, çünkü o zaman benim en az 1 milyon dolarım olur ki bu da bana ömür billah yeter bir sermayedir. Olsun yahu kim istemez.
full member
Activity: 1414
Merit: 161
McAfee dünyanın gelmiş geçmiş en büyük balonu olacağı iddalarına itafen bu açıklamada bulundu. Bu formuyla olamayacağı kesin ama gün geçtikçe değerinin artacağı piyasadaki çoğu kişinin ortak kararı haline geldi.
member
Activity: 224
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
1 milyon dolar olmasa bile belli başlı bir değer alacağını düşünüyorum hele ki mining işlemleri bittikten sonra baya bir değeri artacaktır.
full member
Activity: 392
Merit: 101
2020 yılına kadar bitcoin de bir çok olay olur, ama bana sorarsanız 1 milyon dolar olmaz çünkü bu çok ama çok büyük rakam
legendary
Activity: 1456
Merit: 1005
Şu anda bu fiyat asla olmaz diyoruz çoğumuz ama her şey olabilir derken abartmıyoruz, piyasanın ne yönde devam edeceği önemli yukarı yönlü devam eden ve her yıl yeni yatırımcı gelen piyasada Bitcoin 2020-2021 yılında bu fiyata da ulaşabilecektir, ihtimal var.
member
Activity: 182
Merit: 11
Bitcoinin fiyatı üzerinde bir çok tahmin yapılıyor fakat 1milyon bana çok uçuk bir rakam geliyor hatta değil 2020 daha sonraları bile görebileceğini düşünmüyorum
full member
Activity: 980
Merit: 207
1 milyon olması bence zor, neden derseniz, 1 satoshinin 1 cent olması o kadar da kolay bir durum değil, yani dikkat etmek lazım, 1 milyon dolar olacak diye hemen dalmamak lazım
full member
Activity: 546
Merit: 100
her ne kadar çok uçuk bir rakam gibi görünse de ve ulaşılma süresi çok uzun gibi görünse de bence sürprizlerle dolu bu piyasada hiç de anormal bir durum değil bu.
sr. member
Activity: 840
Merit: 300
Ben 1 milyon dolar olmasını imkansızla eş değer görüyorum,  yani bu çok ama çok zor, bence bu kadar büyük beklenti içine girmemek lazım
jr. member
Activity: 322
Merit: 2
2020 yılında bitcoin için her şey olumlu gider ve tüm sorunlarını aşmış olursa beklentim, 40000 ila 50000 arasında bir yer, bekleyip göreceğiz.
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
düşünsene bitcoin için bu gerçek olmuş. ama tabi doğal olarak elimizde tek 1 btc kalmamiş. Smiley
newbie
Activity: 14
Merit: 0
2017 tahmininin üstüne çıkması, 2020 yinin de üzerine çıkacağı anlamına gelmez, ayrıca 5000 tahmin etmiş 18000 olmuş, yani tamamen sallamış
member
Activity: 224
1 milyon dolar olma ihtimalini ben çok büyük bir vaat olarak görüyorum, yani bence bu tip vaatlere kapılmadan adımlarımızı sağlam atmak lazım

bu yazılara inanarak hayallere girmemek gerekiyor. zaten fazlasıyla büyük bir hayal olmuş. 2 yıl sonra 1 milyon$'ı geçtim 50bin dolar olsun yine güzel
member
Activity: 294
1 milyon dolar olma ihtimalini ben çok büyük bir vaat olarak görüyorum, yani bence bu tip vaatlere kapılmadan adımlarımızı sağlam atmak lazım
member
Activity: 146
bana göre de değerlendirme aynı yönde. milyon dolarları konuşmayı iddialı spekülatörlere bırakıp önce 20k dolar sonra 30k dolar gibi makul hedefleri planlayarak yatırım tercihi yapmayı salık veririm.
full member
Activity: 624
Merit: 125
alcedoplatform.com
Bitcoinin 2020 yılında 1 Milyon Dolar olacağını sanmam. Bu adamın boş konuştuğunu düşünüyorum, hangi insan öngötüsünün ardına böyle saçma bir iddia ekler ki. Bu ksdar sürede en fazla bir kaç yüz bin dolar olabilir.
Pages:
Jump to: