Pages:
Author

Topic: 2020 Yılından Bitcoin 1 Milyon Dolar olucak - page 11. (Read 4677 times)

jr. member
Activity: 182
Merit: 4
Ben bu olayi imkansiz olarak goruyorum. Bu tamamen utopik bence.
member
Merit: 10
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
Hala mcAfee denilen şerefsiz adamın başlığı yukarılarda hareket etmeye devam ediyor. Böyle yaptıkca prim vermeye devam ediyorsunuz.
member
Activity: 392
2020 yılında bitcoinin 1 milyon dolar olması kripto piyasasının yapısına algoritmasına ve madencilik sistemine ters bir durum 2 yıl içerisinde 1 milyon dolar gibi büyük bir değere ulaşması çok mümkün gözükmüyor.
legendary
Activity: 1932
Merit: 1757
bu rakamlara takılmamak lazım zaten aban fikrimi sorarsanız 2020 yılında 1 milyona ulaşması biraz zor görünüyor hatta en yüksek seviyelere ulaştığında bile bu rakama yaklaşmama ihtimali var
member
Activity: 210
2020 yilinda olmasada imkansiz degil kesinlikle daha uzun vadede gerceklesebilir.
jr. member
Activity: 168
Merit: 1
Yapmayin arkadaslar 1 milyon nasil mumkun olabilir ki. Nasil bir utopya bu.
jr. member
Merit: 3
Uzmanlar soyluyorsa inanacaksin arkadas. Adamlar arastirip soyluyor bos konusmuyorlar.
newbie
Activity: 280
Merit: 0
1 milyon dolar olması olası değil,  bence yakın zamanda bu miktarlar çok uçuk, ama alın size bir hedef 50 bin dolar civarlarına gelebilir bence
newbie
Activity: 135
Neden olmasin. Btc 2017 yilinin ocak ayinda 915 dolar iken 2018 ocak ayinda ani bir yulselisle 20.000 dolari gördü. Yeniden boyle bir çıkışla 1 milyonu gormesi mumkun olabilir.
member
Activity: 308
Çok uçuk bir tahmin olmuş. Btc ara ara sert yükselişler gösterse de bu kadar kısa sürede bu kadar yükseliş fazlaca zor gibi.
jr. member
Activity: 294
Merit: 5
Bu kadar kisa bir surede imkansiz olarak goruyorum. Bunun icin oldukca yuksek bir piyasa hacmine ihtiyac var fakat o kadar buyuk bir yatirimci kitlesi yok maalesef.
newbie
Activity: 40
Olmayacak ya da olamayacak birşey değil bu, ama çıktığı gibi düşme ihtimalide çok yüksek..
full member
Activity: 742
Merit: 112
Küçük Mcaffee ne diyor bu işe. o da razı mı  Wink 2020'ye 1 milyon dolar bu hedefe ulaştı diyelim, 1 milyona gelinceye kadar çok badireler atlatır. ya da atlatabilecek mi? abd ve asyadan başlayan gerileme dalgası sadece 3 ayda kendisini pump dalgasına bıraktı. 20'yi aşınca mı tekrar darbe indirecekler, 20'yi beklemeden mi yapacaklar. bunları öngöremiyoruz.
jr. member
Activity: 364
Merit: 5
john mcafee dikkat çekmeyi çok seven birisi . amerika başkanlığına adaylığını bile koymuş . hayatını anlatan Gringo: The Dangerous Life of John McAfee belgeselini izlemenizi öneririm . adamın yaptığı abuk subuk şeyleri saymakla bitmez.
newbie
Activity: 171
bu adamın işte organımı yiyeceğim tarzı konuşmaları beni irrite ediyor, saçma sapan konuşuyor hesapsız kitapsız,  bu gitsin anti virüsünü satsın.
member
Activity: 268
Merit: 12
gönül ister ki john McAfee nin dediği gibi olsun hepimiz çoşalım. fakat 2 yıl içerisinde bu biraz zor görünüyor.
newbie
Activity: 126
900bin dolar olsa da tarihe geçecek bir video izlesek  Smiley
jr. member
Merit: 1
neden her pump da bu konuyu görüyorum  Grin 1000 doları konuşuyorduk 1 milyon doları konuşuyoruz. 1 milyon dolar olursa 21 trilyon dolar bitcoinin değeri olur. diğer kriptoları da işin içine katarsan tahmini 100 trilyon dolardan fazlası demek olur. dünyada bu değeri satın alabilecek para var mı?
newbie
Activity: 50
Biraz zor ama imkansız değil. Herkes tüm emirlerini çekse bir kişi 1 milyon dolara koysa ve ilk alanda bu fiyattan alsa olmaz diye bişey yok:D
newbie
Activity: 140
İnsan bunun olacağını bilse alır 3-4 bitcoin ne trade yapar ne stres yapar. Büyük fonların piyasaya girişi bu denli bir yükselişi sağlayabilir.
Pages:
Jump to: