Pages:
Author

Topic: 2020 Yılından Bitcoin 1 Milyon Dolar olucak - page 14. (Read 4677 times)

member
Activity: 217
Merit: 10
1.000.000 dolar bitcoin için ulaşılmaz değil, bitcoin 9 yılda inanılmaz işleri yatırımcıların inancı ve sağlam desteği sayesinde başardı, çok büyüyen ve tüm dünyaya uzanan dijital pazar içinde bitcoin bu hedefe yürüyebilir.
member
Activity: 476
Merit: 75
Dehşet verici bir ütopya bu başlık 1 milyon dolar olursa 1 btc bir balina belkide ufak çapta ulkelere doğrudan ekonomik saldırı gücünü eline geçirdi demektir.
sr. member
Activity: 562
Merit: 251
ALCEDO
bitcoin fiyat seviyesinin 1 milyon dolar gibi azami yüksek noktaya geleceğini düşünmesem de 100.000 dolar seviyesi benim fikirlerime göre bir kaç yıl içinde hayal değil görebileceğimiz bir seviye olarak aklımın kenarında duruyor.
full member
Activity: 350
Merit: 100
EndChain - Complete Logistical Solution
2017 tahmininin üstüne çıkması, 2020 yinin de üzerine çıkacağı anlamına gelmez, ayrıca 5000 tahmin etmiş 18000 olmuş, yani tamamen sallamış

Aynen öyle zaten bu devirde bitcoin şu kadar fiyat olacak diyenlerin hepsi sallama zorlasan sıçsa şişse kısacası 500 bin bile olmaz yani ama neyse diyelim 2020 de görüceğeiz mcafee bey.
full member
Activity: 462
Adam niye bu kadar iddalı konuşmuş başka organ mı yok Smiley hayaller ve gerçekler 1 milyon dolar olmasa da 100.000 doları geçebilir. gelecek için 1-2 bitcoin alıp unutmak gerek bence daha önce böyle yapanlar kazandı.
sr. member
Activity: 672
Merit: 273
-
2020 Yılına gelelimde kaç dolar olacağını  hep beraber görürüz daha herşey için başlangıç kimileri doğuyor gimileri ölüyor. Bizim için şlte yendiden doğuyoruz ve umarım hep böyle gider.
member
Activity: 77
belkide adam cinsiyet değiştirmek istiyordur.Bunun alt yapısını hazırlıyordur şimdiden. Grin Grin
sr. member
Activity: 812
Merit: 262
Keyifli geliyor bu başlıklar bana pek 1 milyon olacağına ihtimal vermiyorum ama milyonun 10da biri olacağınada neredeyse inancı var Cheesy Btc 100k olursa altlarda eşşek değil heralde yüzümüzü güldürürler.
full member
Activity: 280
Merit: 102
John MCAfee bu tip konularda çok fazla gereksiz konuşuyor diye düşünüyorum, yani daha kendinin bile doğru düzgün kavrayamadığı bir teknoloji hakkında twittterdan yardırıyor
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
bu adamın ön görüsü tutacak mı diye site bile yapmışlardı neydi onun adresi  Grin
full member
Activity: 308
1 milyon dolar bence hayal, o zamana türlü türlü teknolojiler çıkar diye düşünüyorum, o yüzden 5 yıl -10 yıl saklanır 30 sene saklanmaz
sr. member
Activity: 504
Merit: 250
O seviyeye geleceğine hem inanmıyorum hem de bunun gibi sürekli aşırı uçuk cümleler kullanarak spekülatif hareketler yapan adamlara günden günde daha uyuz oluyorum. Bitcoin elbette belli bir yükseliş sergileyecek ama bu sayılar aklın hayalin ötesinde.
jr. member
Activity: 196
Merit: 4
Hocam yanlisiniz var o 2023 yılında olmasın. Yani o tarihte ciddi değişimler olacak (!) ya hani o yüzden 1btc de 1milyon dolar olur.
newbie
Activity: 154
Merit: 0
Bitcoin 1 milyon dolar olsun. Bu forumdan da seve seve yiyecek 1 milyon kişi çıkar.  Grin
member
Activity: 448
Bitcoinin 2 yıl içerisinde 1 milyon dolar olması spekülasyon ve aldatmacadan başka öteye gidemeyecek bir durumdur , John MC afee bu açıklamaları ile kripto para yatırımcılarını ciddi derecede yanıltmaya çalışmaktadır.
member
Activity: 224
Merit: 12
kesin amansız bir hastalığa yakalanmıştır doktorlar 1 yıl ömür biçmiştir 2020 yi göremeden öbür tarafa gidebilir ç.nüde artık böceklermi yer yılanlarmı yer bilemem:))
member
Activity: 392
Hangi akla mantığa hesaba çıkacak bir rakam 1 btc nin 2 yıl içerisinde  1 milyon dolar olabileceği ihtimali.Belki uzun yıllar sonra bitcoin 1 milyon dolar rakamına gelecektir fakat 2020 yılına kadar değil, John Mc afee denilen bu adamdan ve açıklamalarından uzak durun.
member
Activity: 234
Okadar artarmı bilemem ama artacağına kesin gözxüyle bakıyorum
member
Activity: 336
aslında önceki 2017 tahminin okumadım.eğer doğruysa 2020 içinde belki 1 milyon olmayabilir.ama elimizde 2 tane bile tam bitcoin bulunsa herhalde yaşlılığımız garanti altında olur.hayırlısı diyorum.ama kötümser değilim bu konuda...
jr. member
Activity: 252
Merit: 1
1 milyon dolar çok abartı bir rakam ben böyle bir şey olacağını açıkçası düşünmüyorum, hadi olsun olsun 100k dolar olur
Pages:
Jump to: