Pages:
Author

Topic: 2020 Yılından Bitcoin 1 Milyon Dolar olucak - page 15. (Read 4677 times)

member
Activity: 182
Merit: 11
Bu mcafee denilen düzenbaz herif şu piyasayı bir salmadı. Güzel memleketimin Türkçe konuşan güzel forumdaşlarım bu adamı konuşarak bilmeyen yeni arkadaşlara da prim veriyorsunuz keşke konuşmayı bıraksanız.
full member
Activity: 238
Merit: 100
Bitcoinin değeri yükselmeye çok müsait ama doğrusunu söylemek gerekirse 1milyon fiyat tahminini biraz abartı buluyorum çok olası değil
jr. member
Activity: 252
Merit: 5
Cok balon bir fiyat tahmininde bulunulmus kesinlikle. Bunun olabilmesi neredeyse imkansiz. Hatta 0 dolar olmasi daha muhtemel diyebiliriz.
sr. member
Activity: 308
Merit: 250
spekulasyondan baska bi sey degil bana gore. oyle olmasi icin marketcapin en az 30 kat artmasi gerekiyor. 2 yil icerisinde bu asiri zor.
jr. member
Activity: 126
Merit: 1
Bir erkek penisini ortaya koyuyorsa eğer bir iddia için ya çok emindir kesinliğini biiliyordur olayın yada yoktur yani Cheesy
jr. member
Activity: 266
Merit: 2
olur-olmaz ayrı konu. olmazsa mc affee kendini hadım etmekle tehdit ediyor. hani tutmadı tahmini yapar mı zannetmem. paraya önem veren biri sonuçta. 1 milyon dolar ne demek. 10 tane apartman dairesi alırsın. 1 tane bitcoin ile.
full member
Activity: 854
Merit: 113
2020 yılı ve 1 milyon dolar gibi dev bir tahmin. Hiç gerçekçi bulamıyorum malesef. 2020 yılı sonunda 100 binleri görürsek yine iyidir diyorum ben şahsen. Çünkü daha çok öyle bir grafik çiziyor gibi.
member
Activity: 279
Merit: 10
2020 yılına kadar bu piyasada kalırsam belki görebilirim ve o fiyatlardan yararlanma fırsatım olabilir ama umarım o kadar sürmez emekliye ayrılmam çünkü gerçekten beklenti yüksek olunca insan sabırsızlanıyor.
member
Activity: 392
Bu adam ya bu kripto piyasasında ortalığı karıştırmak yatırımcıları kandırmak istiyor , yada kripto piyasası sisteminden haberi yok , 2 yıl içerisinde bitcoin rakamının 1 milyon dolar olması demek bitcoine olan ilgilinin sonuna gelmek demektir.
member
Activity: 336
John Mc afee adı kripto piyasasına yaptığı spekülatif açıklamalar ve kripto piyasasındaki yatırımcıları uğrattığı büyük zararlar ile anılacaktır, bİTCOİNİN 2020 yılında yani 2 yıl içerisinde 1 milyon dolar olması bitcoin 1 dolar olma ihtimali kadar düşük olasılıktır.
member
Activity: 448
John MC afee nin bu tarz söylemleri ve açıklamaları çok fazla zaten , adam resmen ya hayal dünyasında yaşıyor , yada milleti yanlış yönlendirmeye çalışıyor , 2020 yılında bitcoinin 1 milyon dolar olması ,kripto para sisteminin nasıl işlediğini bilen birisinin olamayacağını net bilir.
full member
Activity: 280
Merit: 102
1 milyon dolar olması imkansız, eğer bir gelişme göstermezse bitcoin ama eğer gösterirse bence güzel şeylere gebe.
member
Activity: 546
bu haberlere itibar etmeyen kesim var. haklılar kendilerine göre. asıl olay şurada kopacak. 10 bini geçer 15 bine gelir bu haberlerden 10'larcası yapılmaya başlanacak ve evini, arabasını satarak bitcoin alımına yönelecekler. orada piyasa kopacak. 1 milyon dolar olur-olmaz orası ayrı boyut. nasıl kitleleri hareket ettiriyorlar defalarca gördük.
member
Activity: 378
Merit: 14
Bu adamı seviyordum bi aralar meğer herşeyi para için yapıyormuş. Ne canlar yaktı attığı tweetlerle, kimsenin lafına inanıpta hareket etmemek lazım.
full member
Activity: 434
Merit: 112
Bitcoin düşüşe geçer başlarlar btc bitecek balon patladı artık para etmeyecek.
bitcoin yükselişe geçer 1 milyon olacak galakside kullanılacak
çok da umursamamak lazım her iki türlü haberleri de. Bunlarla gaza gelerek işlem yapmamak lazım.
sr. member
Activity: 546
Merit: 252
Geçtiğimiz Aralık ayında,  düşüşten önce 1 Milyon Dolar uzak ihtimal gibi görünmüyordu. Şimdi ise 100.000USD daha mantıklı bir hedef gibi geliyor bana. Arada illaki bir kaç düşüş görürüz. Bu sebeple kendi kendimizi gaza getirmeyelim.
newbie
Activity: 133
Merit: 0
abartmış yükselecek onu anladık.
sr. member
Activity: 735
Merit: 251
John MCAfee dilediği gibi atıp tutuyor, kurduğu cümlede vücudunun bazı uzuvlarını kullanınca daha inandırıcı olacağını düşünüyor olmalı. Bu üslupla konuşan birinin amacı gündeme gelmekten öteye gitmiyor. İşi gücü spekülasyon yapmak. Bu adam konuşsa da Bitcoin değerlenecek, konuşmasa da.
full member
Activity: 406
Merit: 104
hocam yalnız çok ucu açık bir laf söylemiş bu adam gerçekleşmezse demiş, yani süre vermemiş ucu açık bir durum
newbie
Activity: 280
Merit: 0
    Çok kısa bir zaman 1 milyon dolara çıkması için ama istikrarlı şekilde artışı sürdürse olabilir Ya da manipülasyon için söylenmiş te olabilir
Pages:
Jump to: