Pages:
Author

Topic: 2020 Yılından Bitcoin 1 Milyon Dolar olucak - page 21. (Read 4677 times)

U20
full member
Activity: 546
Merit: 103
CAT.EX Exchange
2020'ye ne kaldıki şurada? 1 milyon dolar barajının gerçekleşmesine pek ihtimal vermiyorum. erçi bir zamanlar 100 dolardı bitcoin.. ama umarım olurda mcAfee'de bizde rahatlarız.
member
Activity: 224
Merit: 12
ahh keşke olsa ne kaldı şurda 2020 ye valla kendim için istiyorsam namertim çocuklarım için
newbie
Activity: 140
Merit: 0
Şu 2020 yılı gelse de biz de milyoner olsak artık. Her yerde 2020 yılı için tahminler 1 milyon dolar. Bu beklenti grafiklerle de destekleniyor acaba gerçek olacak mı? Merakla bekliyorum. Bekleyişim biraz zaman alacak Grin
full member
Activity: 616
Merit: 100
1 Milyon dolar iddasına öncelerden olabilir diyordum ancak. Şuan için pek mantıklı gelmiyor. Market hacmi çok fazla düştü. Gelecekte te bu akışa mudahale ettikleri taktirde fiyatı tutabilirler diye düşünüyorum.
member
Activity: 294
Merit: 10
Bitcoin 1 milyon dolar olursa ethereum ne kadar olur acaba..
member
Activity: 275
Merit: 11
çok uçuk bir fiyat görünse de bitcoin bu ne yapacağı bell oluyor göründüğü gibi Smiley
member
Activity: 279
hadi bakalım şunun şurasında 2 yılımız kalmış o uçuk rakamı görebilecek miyiz Cheesy
full member
Activity: 344
Merit: 100
Bitcoin fiyatının artık bir milyon dolar seviyesine gelmeyeceğini hepimiz yaşayarak öğrenmiş bulunuyoruz. Uçuk rakamlar telaffuz edenlerin başka amaçları var Bunlar balinalar adına hareket edip acemi yatırımcıları gaza getiriyor.
jr. member
Activity: 98
Merit: 1
şuan en güzel yapılan ve arkasındada desteği olan varsayım bence winklovoss ların tahmini nokta atışı bile olmuş olabilir
newbie
Activity: 238
john mcAfee  bunu söylerken aslında Bitcoinin 2020 yılında  1 milyon dolar olmayacağını kendiside biliyor.Amaç burada Bitcoine olan talepleri yükseltmek ,bitcoinle beraber kendi reklamını da yapmak. Elbet belki bir gün bitcoin 1 milyon dolar seviyelerine ulaşacaktır.
newbie
Bitcoinin olusturmus oldugu bu grafiklerde kimsenin tahminine guvenemiyor insan ki bu kadar ucuk bir tahmine hatta desteksiz yapilmis bir tahmine guvenmek koru korune baglanmak bu tahminle yatirim yapmak salakliktir.
newbie
Activity: 45
2020ye kadar o adam yaşamayabilir Smiley
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Konuyu farklı bir noktadan ele alacağım...
Algıda yakınsama (seçicilik değil o başka) diye bir şey vardı. Herhangi bir yatırım ürününün fiyatı sizin ona biçtiğiniz değerden çok daha yüksekse, cazip gelmeyecektir. Fakat zamanla fiyatı yükselmeye başlayınca, sizin ona biçtiğiniz değer de benzer bir şekilde yükselecektir.

- Mesela BTC için şu anda güncel fiyat $10.000 olsun. Ama biz diyelim ki $8.000 fiyat biçtik kafamızdan ve almadık.
- Birkaç ay sonra BTC $20.000 oldu. Biz de bu sefer $17.000 değer biçtik ve yine almadık.
- Zamanla BTC $100.000 oldu. Bizim biçtiğimiz değer de bu sefer $70.000 oldu ve almaya başladık diyelim.
- Örneğin en başına dönersek, Bitcoin'i $10.000'ken pahalı bulup almamıştık fakat fiyat istikrarını gördükten sonra $70.000 değer biçip almaya başladık.

Konu başlığına dönecek olursak, şu anda BTC fiyatı $10.000'ken ve tüm zamanların en yüksek değeri de $20.000 olarak bilinirken, elbette ki 1 milyon USD olmasını kafamızda canlandırmamız mümkün değil!
Ayrıca "hangi insan evladı 1 adet Bitcoin'e 1 milyon USD para verip de alır, geri zekalı mıdır nedir" diye de düşünebiliriz. Ama unutmayın ki BTC bir zamanlar 100 dolardı ve pahalı bulunuyordu. Şimdiki zamandan geçmişe dönüp de -misal olarak diyorum- 100 dolardan alım yapan bir Bitcoin yatırımcısına deseniz ki "ben 15.000 USD'den aldım 1 tanesini", size "deli misin nesin" der Cheesy Umarım anlatabilmişimdir durumu.
member
Activity: 144
Merit: 16
Bunu yılbaşından birkaç hafta önce okuduğumda ya kardeşim bu adam haklı olabilir derdim ama gel gör ki şuanki durumunda böyle bir şey imkansızın ötesinde bir şey. Ha bazıları çıkıp ama bak yılbaşından önce 5000$ oldu diyecektir evet o tahmin tutturabilir bir tahmindi çünkü 20 kat artıcak dememişti ve ulaşılabilir bir rakamdı ama bu gidişatla 1 milyon imkansız.
newbie
Activity: 210
2020 yılında bitcoin 1 milyon dolar olmayacak. John MCAfee'ye afiyet olsun.kaburgalarından birini aldırır herhalde.
member
Activity: 84
Gambling Investment Fund
Ben bu tahmini biraz abartılı ve iddialı buluyorum ki bu rakamlara ulaşacağını hiç düşünmüyorum adam büyük konuşmuş
member
Activity: 350
Merit: 11
John mcafee bence bu söylemleri ile Bitcoine talep toplama peşinde .Bitcoin belki 1 milyon dolar seviyesinden çok daha büyük rakamlara ulaşacaktır.Lakin 1 milyon dolar ve üzeri bir rakama ulaşması en az 5-7 sene arasında olacaktır. John mcafee burda kendinin reklamını yapıyor.
newbie
Activity: 182
Olacaksa 2023 de olur neden 2020 ne var ki o yil hic birsey ama 2023 onemli bir yil belki de bitcoinde cigir acacak o zirveye 2023 de ulasacaktir.
jr. member
Merit: 3
2018 cıkışına bağlı olarak gerceklesmesi imkansiz diyemeyiz. Bu yil guzel bir atakla seneyi 100 bin dolarda kapatirsa 500 bin dolar cok uzakta degil.
jr. member
Activity: 252
Merit: 3
Adam buyuk ihtimalle o penisi yiyecek gibi duruyor. 2020 500 bin dolar icin cok yakin bir tarih bence. Daha sonraki yillarda muhakkak ulasacaktir ama 2020 cok yakin.
Pages:
Jump to: