Pages:
Author

Topic: 2020 Yılından Bitcoin 1 Milyon Dolar olucak - page 19. (Read 4677 times)

full member
Activity: 294
Merit: 101
2020 yılında bitcoin 1 milyon dolar olacak dediler , aralık ayında 15 -20 bin dolardan millete bitcoin sattılar , 4 aydan beri millet isyanlarda , şu an itibari ile 10 bin doların üstünde tutunmaya çalışan ama beceremeyen bitcoin 1 milyon dolar olacak spekülasyondan başka bir şey değil.

Siz zaten 2020 de bir milyon dolar olacak dediler diye hemen inanıyormusunuz Cheesy bak gör cardano 10 dolar  olacak dediler ama ben imkansıza yakın diyorum inanma her  denilene. Yalnız cardano 10 dolar olursa bi laptop parası ediyor freeden
jr. member
Activity: 378
Merit: 1
2020 yılında bitcoin 1 milyon dolar olacak dediler , aralık ayında 15 -20 bin dolardan millete bitcoin sattılar , 4 aydan beri millet isyanlarda , şu an itibari ile 10 bin doların üstünde tutunmaya çalışan ama beceremeyen bitcoin 1 milyon dolar olacak spekülasyondan başka bir şey değil.
full member
Activity: 392
Merit: 101
1 milyon dolar değil ama 100 bin dolar çok rahat olur hocam, çok kolay şekilde 1 milyon dolar olamaz
full member
Activity: 465
Merit: 100
John McAfee keseyi doldurdu yüksek tahminler söyleyerek piyasayı karıştırdı ama neticede onun sahte bir yatırım uzmanı olduğunu hepimiz anladık bu aralar sesinin çıkacağını sanmıyorum ortalıkta görünmüyor.
hero member
Activity: 2030
Merit: 402
John MCAfee şu sıralar ne düşünüyordur acaba fikri değişmiş midir merak ettim.Gereğinden fazla iddialı konuşmak her zaman büyük risk taşır.2020 yılı ve 1 milyon dolar gibi bir değer çok çok zor hatta imkansız bana göre.
RTE
full member
Activity: 294
Merit: 103
1 milyon dolar olursa ve bende milyoner olursam söz bu forumdan bir kişiyi tatile göndereceğim o kadar net diyorum size göndermezsem bir şey demiyorum artık :d
full member
Activity: 252
Merit: 100
1 milyon dolar olabilme ihtimali yok diyemem. Olağanüstü koşullar oluşursa fiyat hızlı şekilde evvela 100.000 dolara doğru gidebilir. Ayı piyasasının süresiz olmasını beklemem, bir yerde biter.
member
Activity: 126
Merit: 10
1 milyon olma gibi bir imkanının olduğunu düşünmüyorum ancak güzel bir artış yaşanır bence de, bu biraz ütopik olmuş.
member
Activity: 84
Evet komik cevap. Btc 1 milyon dolar olursa 7 milyar insan Bitcoin ile yatıp kalkar. Amma havamız olur. 2 Btc sahibiyim. 2 milyon dolar ile dünya vatandaşı olurum. Gezmediğim ülke kalmaz. Para bitene kadar seyyah olurum.
member
Activity: 196
One Token to Move Anything Anywhere
2020'de 1 milyon olurmu sorususu açıkças benis korkutuyor  bir milyon dolar olduğunda kim bilir artık kripto para savaşları olacağı kesin gibi gözüküyor bakalım göreceğiz
newbie
Merit: 0
Bu ütopik bir temenni hele ki Bitcoin bu kadar düşme trendini yakalamışken
50kya anca gelir
newbie
Temennimiz o zaten ama ihtimal dahilinde düşğndiğümüz zaman pek de memnun mümkün olduğunu sanmıyorum bu kadar yükselişi
member
Activity: 322
Merit: 15
Bu gidisatla buna inanan yatirimci bence yoktur. Cunku 10 bini gecmekte bile zorlaniyor. Tamam toparlanacak ama 1M bence imkansiz en azindan 2020de.
newbie
Activity: 7
Bence o kadar abartmaya gerek yok. O kadar hızlı bir artış çok zor. Altı üstü 2 seneden bahsediyoruz.
member
Activity: 336
Merit: 11
Bu her zaman icin imkansiz gelen sacma bir tahmindi bana gore. Market hacmi 1M icin oldukca yetersiz. Yeterli hacmi kazanmak 1 ya da 2 yilda olacak bir is degil.
jr. member
Activity: 252
Merit: 2
Bir hayaldi hep, gönlü besleyen dayan yüreğim diyen.

Kendimizi böyle kandirmayalim. Bitcoin ciddi cikislar yaptı evet ama bu çıkışların da sonu olacak. Kendisini belli bir seviyede bırakacak. Çünkü geleceğin parası olacaksa eğer ki sabit bir değerde kalması lazım
sr. member
Activity: 266
Merit: 251
Bu tür spekülatörlere nasıl oluyorda herhangi bir yaptırımda bulunulmuyor bilmiyorum ama John MCAfee yüzünden birçok insan parasını kaybetti neyseki başkasının lafına göre hareket eden insanlardan değilim bundan dolayı zarara girmedim.
sr. member
Activity: 532
Merit: 250
Son zamanlarda her yerden ortaya çıkan John MCAfee'ye her ne kadar gıcık olsamda adam Bitcoin'e verdiği sınırsız destek ile bir takdiri hakediyor bana kalırsa, Bitcoin 1 milyon dolar olur olmasına da yılı yanlış hesaplamışlar, 2020 değildir o 2030 falandır.
jr. member
Activity: 42
Merit: 17
2020'ye gelmeden bir yasaklanırsa çok gülerim ama.  bu kategorideki konular bitcoin fiyatlarındaki ile uyumlu. Tek bir kriter yazmam gerekirse market hacmi derim geçerim. 1 trilyon dolara ve daha üzerine ulaştığı anda zaten tutamayacaklar.
jr. member
Activity: 196
Merit: 1
Tamam bitcoin önem kazandı ciddi değerlenme oldu ama sadece yatırım aracı olarak kullanıldığı sürece aşırı bir değere ulaşamaz. Çok uçuk değerler bunlar
Pages:
Jump to: