Pages:
Author

Topic: 2020 Yılından Bitcoin 1 Milyon Dolar olucak - page 17. (Read 4677 times)

newbie
Activity: 280
Merit: 0
   Büyük firmalar yatırım yapmaya devam ettikçe söz konusu değere ulaşması içten bile değil firmalar blockchain i kullanmanın dışında kendi kripto paralarını çıkartıyor yatırımlar büyük
full member
Activity: 567
Merit: 148
2020 yılına gelindiği zaman btc 1 milyon dolar olmaz ama 100 bin dolar olma ihtimalinin olduğu tamamen denegeli bir mantık yürütme sonucunda ihtimal olarak görülebilir. Piyasa yavaşça toparlanma modunda.
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
Şu ana göre bakarsak imkansıza yakin görünüyor ama bitcoin bu ne olduğu belli olmuyor kimi zaman aşırı artışlar gösteriyor ama yinede çok uçuk bir değer. Ben sanmıyorum
full member
Activity: 344
Merit: 100
John MCAfee iddiayı ortya atalı epey oldu ama fiyatın yatay seyrettiğini her gün görüyoruz. Bitcoin için müthiş iddialı fiyat tahmini gerçekleşmeyecek. Yatırımcılara daha mantıklı hedefler sunulursa pazar hacmi büyür.

jr. member
Activity: 252
Merit: 1
1 milyon dolar olması imkansız, 1 btc nin, çünkü btc kuruş kuruş bölünebilen bir şey yine de doları geçemez diye düşünüyorum.
full member
Activity: 168
eğer amacı bitcpine girişi ağlamak ve olumlu yönde gelişmeler yaratmaksa keşke biraz daha mantıklı öngörüler de bulunsaydı 1 milyon dolar herkesin dilinde olsa da çok az kişi gerçekten o seviyeye ulaşacağına inanıyor
full member
Activity: 616
Gerçekten 500K dolar seviyesine dayanabilir. Bunu ciddi ciddi düşünüyorum. 1 MİLYON dolar çok uçuk geliyor ama sanki 500k olası yani 3 sene var daha dünyadaki dolaşan dolar sayısıda artacak sonuçta genel olarak enflasyona bağlı fiyatlarda artacak.
full member
Activity: 322
Belki bana göre olabilme ihtimali yok değil, sınırlı sayıda olan bitcoin madencilik sonucunda miktarı artmakla birlikte yeterli seviyede üretilmiyor. Bu nedenle fazla sayıda fork ürünü altcoin gördük. 2010 yılı erken olabilir belki daha sonra...
full member
Activity: 686
Merit: 104
miktarı çok uçuk gibi geliyor şu an ama tabi belli olmaz her şeyi yapabilir. fakat bu aralar can sıkmaya başladı davranışları hiç hoşuma gitmiyor bitirecek bizi
full member
Activity: 336
Merit: 111
2020' de 1 milyon dolar olursa bizde sanırım zengin köşeyi dönmüş emekli olmamız gerekiyor ama nerdee . Neyse sene 2020'de görüşürüz o zaman olursa haber et.
newbie
Activity: 294
Merit: 0
1 milyon dolar olmasını imkansız olarak görüyorum, görünen köy kılavuz istemez.
full member
Activity: 182
Kripto dünyasında fazla hayalciliğe yer olmadığını düşüncesi bence tamamen ve kesinlikle doğru bir yorum. bitcoin yatırım aracı olarak vereceğini verdi ileride vermeye devam eder ama mantık sınırları içinde.
member
Activity: 238
Merit: 10
One Token to Move Anything Anywhere
2020 ye fazla kalmadı ama ben 1 milyon doları pek öngürmüyorum çok absürt olur ve kendi için pek iyi olmaz başka sorunlarada sebeb olablir dikkatli olmak lazım bence o zaman.
full member
Activity: 434
neden olmasın? bir çok tahminin kat kat üstüne çıkan herkesi şaşırtan bir anda dibi gören herkesi silken bir coinin yen rekoru ne olur bilmek biraz zor gibi ama yapabilir bence
member
Activity: 308
Merit: 11
Bu adamlar neyin kafasini yasiyor acaba. Sadece gundeme gelmek icin yapilmis utopik bir aciklama bence.
member
Merit: 11
Bitcoin 1milyon olacak litecoin zaten uçtu gitti diğerlerini saymiyorum bile. Hatta dolar tedavülden kalkacak Amerika ciddi sıkıntılar yaşayacak ve dünyada tüm dengeler yeniden değişecek Smiley
full member
 ”Bitcoin, 500 bin Dolar olacak… gerçekleşmezse penisimi yiyeceğim”

bu adam bu lafı ile çok kişinin ahını aldı, bence bu adama bu konu dahilinde bir dava açılmalı, btc ler geri alınmalıdır.
full member
Activity: 168
Merit: 106
Smart Micro-Insurance
keşke olsa kenarda biriktirdiğim 0001 ile belki zengin olurum Cheesy dermişim yok o rakam dudak ucuklatır ama yüksek rakamlarda olmasını ben bekliyorumda bu kadar değil atmış ama neresinden atmış Cheesy
sr. member
Activity: 476
Merit: 257
Bu tür spekülatörler bitcoin hakkında konuştuğu sürece bitcoin 20 bin dolar bile olamayacak, şu fork yapan roger ver'den başlayarak, twitter'de bitcoin hakkında konuşan mcafee'ye kadar bütün spekülatörlerin ta gelmişini geçmişini sikeyim.
hero member
Activity: 2030
Merit: 402
Bu yıl sonu Bitcoin 40-50 bin dolar civarlarını görür diye düşünüyorum.Ama 2 senede 1 milyona ulaşamaz bu imkansıza yakın bir şey.Böyle bir şeyin gerçekleşmesi için çok çok olumlu ve büyük bir olayın gerçekleşmesi gerekir ki bunu hayal bile edemiyorum.
Pages:
Jump to: