Pages:
Author

Topic: 2023 - 2024 NBA Sezonu - page 2. (Read 1247 times)

sr. member
Activity: 1022
Merit: 318
June 13, 2024, 03:33:14 PM
Şu saatten sonra serinin dönme imkanı yok gibi bir şey. Her şeye istatistiksel olarak bakmak doğru değil ama tablo bu hale gelmişken 4-1 bitecek olan bir final serisi içerisinde olduğumuzu düşünüyorum. Hiç maç kazanmadan serinin biteceğini de sanmıyorum, Dallas illa bir şeyler yapacaktır. Fakat 1 maçtan sonrasının görülme olasılığı bence oldukça düşük.
Eğer 3. maçı kazanmış olsalar az da olsa bir şansları olabilirdi ama artık iş tamamen bitti diyebiliriz Smiley
Paul pierce döneminden sonra Boston ilk defa şampiyonluğa bu kadar yakın, sıradaki maçı Dallas kazanabilir mi, elbette şansları var ama ben de işin bittigini düşünüyorum hocam. Tatum Brown ikilisinin yanına her maç en az 3 kişi daha ekleniyor Boston da, dallasta ise iş sadece luca kyrieye kalmış durumdayken ve de ilk iki maçta kyrie de vasat oynamisken, en fazla 1 maç alabilirler, ki lucanin en az iki net sakatlığa rağmen 40 dakikalar oynayarak bu seriyi bitirme şansı yok.
legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
June 13, 2024, 02:29:34 PM
Şu saatten sonra serinin dönme imkanı yok gibi bir şey. Her şeye istatistiksel olarak bakmak doğru değil ama tablo bu hale gelmişken 4-1 bitecek olan bir final serisi içerisinde olduğumuzu düşünüyorum. Hiç maç kazanmadan serinin biteceğini de sanmıyorum, Dallas illa bir şeyler yapacaktır. Fakat 1 maçtan sonrasının görülme olasılığı bence oldukça düşük.
Eğer 3. maçı kazanmış olsalar az da olsa bir şansları olabilirdi ama artık iş tamamen bitti diyebiliriz Smiley
sr. member
June 13, 2024, 11:16:45 AM
Dün geceki maçta Dallas evinde de kaybederek serinin 3-0 olmasına engel olamadı. Aslında maça oldukça etkili başladılar. İlk çeyrekte harika bir seri yakaladılar fakat maçın ilerleyen bölümlerinde Boston'a yeterince iyi cevap verememeye başladılar. Son anlarda Irving'in kaçırdığı kritik bir üçlük var sonrasında da Boston maçı bitirdi. Irving ve Doncic çok iyi iş çıkarsa da takımın geri kalanından yeterli katkıyı göremedik.

Jaylen Brown çok iyi iş yapıyor. Tatum onun kadar istikrarlı diyemem. Derrick White'ın da kritik üçlüklerini es geçmemek lazım.  Smiley  Umarım seri bu kadar çabuk bitmez. Dallas'ın bu kadar zayıf kalmasını beklemiyordum.

Hocam Jason tatum belki de NBA tarihinin en fazla şişirilen oyuncularından, evet yetenekli iyi falan filan ama asla bir star havası vermedi bana hiç, maça donersek hep söylediğim gibi Boston daha derli toplu takım gibi oynadı, Dallas ise hep luca kyrie eline baktı, ki luca 6. Faulle oyun dışı kalınca zaten maç bence orada bitti. 4. Maçta Dallas kazanabilir, supurulerek final kaybetmek istemeyeceklerdir ama şampiyonluk çok zor çünkü bu güne kadar 156 kez seri 3-0 a gelmiş, hiç buradan dönebilen olmamış.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 424
June 13, 2024, 10:02:07 AM
Dün geceki maçta Dallas evinde de kaybederek serinin 3-0 olmasına engel olamadı. Aslında maça oldukça etkili başladılar. İlk çeyrekte harika bir seri yakaladılar fakat maçın ilerleyen bölümlerinde Boston'a yeterince iyi cevap verememeye başladılar. Son anlarda Irving'in kaçırdığı kritik bir üçlük var sonrasında da Boston maçı bitirdi. Irving ve Doncic çok iyi iş çıkarsa da takımın geri kalanından yeterli katkıyı göremedik.

Jaylen Brown çok iyi iş yapıyor. Tatum onun kadar istikrarlı diyemem. Derrick White'ın da kritik üçlüklerini es geçmemek lazım.  Smiley  Umarım seri bu kadar çabuk bitmez. Dallas'ın bu kadar zayıf kalmasını beklemiyordum.
sr. member
June 10, 2024, 01:02:23 AM
Baştan sona güzel geçen bir maç oldu, ilk çeyreği dallas önde kapatsa da, ikinci ve üçüncü çeyreklerde boston daha üstündü, kafa kafaya geçen son çeyrek sonunda boston, ev sahibi avantajını iki maç sonunda kaybetmeyerek büyük avantaj sağladı. Dallas ta doncic belirsizliği vardı maç öncesinde, birkaç sakatlıkla birden uğraşıyor luca, buna rağmen 4 dakikanın üzerinde parkede kaldı ve tripple double yaptı ama kazanmalarına yetmedi. İlk maça göre dallasta skor dağılımı nispeten daha iyi gibiydi, 5 oyuncu çift haneli sayılara ulaştı ki bu da maç skorundan belli oluyor. Şimdi iki maç dallas sahasında olacak, bunlardan birini bile alabilirsen boston işleri çok kolaylaşır ama ben dallasın çok kolay pes edeceğini düşünmüyorum.ç
legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
June 09, 2024, 02:06:32 PM
Bu gece yapılacak olan maç oldukça kritik. Eğer bu maçı Boston Celtics kazanırsa seride çok rahatlamış olacaklar. Bu maçlarda hangi sahada maç yapıldığının önemi çok fazla. Bazı kişiler ilk maçta Boston Celtics çok rahat oynadı gibi görüyor, maçın sadece sonucuna bakmak büyük bir hata olur. Dallas hiç fena oynamadı, bence bu geceki maç her şeyi gösterecek. Eğer Dallas kazanırsa diğer maçlarda Boston Celtics’in sahaya rahat bir şekilde çıkamayacağını düşünüyorum Smiley
sr. member
June 09, 2024, 01:10:30 PM
Boston seriye hızlı bir giriş yaptı ve kupaya 1 adım yaklaştı. Doncic yine bildiğimiz gibi ama Dallas'ın takım olarak daha üretken bir performans sergilemesi lazım.

Seri programı şöyle:

Maçların hep gece 3 ya da 3.30'da olması üzücü.  Sad  Elimden geldiğince izlemeye çalışıyorum ama maçın tamamını izlemek zor geliyor. Avrupa liglerine kıyasla çok uzun sürüyor bitene kadar sabah oluyor. Eğer seri 7. maça uzarsa ben dahil çoğumuz herhalde o maçı baştan sona izlemeyi kafaya koyar.  Grin  Umarım seri o kadar uzar da çünkü böyle bir finale öyle bir son yakışır bence.
Majestelerinin ilk doneminin sonlarından beri NBA maçlarını takip ederim, maçı bitirip okula gittiğim günler de oldu, işe gittiğim günler de, çok düşündüm acaba bu maçlar gündüz veya akşam olsa nasıl olurdu diye, eminim ki gece yarısı kalkıp maç seyretmenin tadını vermezdi hocam.
İkinci maç öncesi doncic in sakatlık durumu var, oynamama ihtimali işleri epey kolaylaştırır Boston için çünkü saha avantajini tamamen ele geçirmiş olurlar, doncic düzelme bile olası bir 35-40 dakikalık parkede kalma süresi serinin diğer maçlarında verebileceklerini de epey etkiler.
hero member
Activity: 2030
Merit: 402
June 08, 2024, 02:43:03 PM
Boston seriye hızlı bir giriş yaptı ve kupaya 1 adım yaklaştı. Doncic yine bildiğimiz gibi ama Dallas'ın takım olarak daha üretken bir performans sergilemesi lazım.

Seri programı şöyle:

Maçların hep gece 3 ya da 3.30'da olması üzücü.  Sad  Elimden geldiğince izlemeye çalışıyorum ama maçın tamamını izlemek zor geliyor. Avrupa liglerine kıyasla çok uzun sürüyor bitene kadar sabah oluyor. Eğer seri 7. maça uzarsa ben dahil çoğumuz herhalde o maçı baştan sona izlemeyi kafaya koyar.  Grin  Umarım seri o kadar uzar da çünkü böyle bir finale öyle bir son yakışır bence.
sr. member
June 08, 2024, 08:29:40 AM
Porzingis'in dönüşü Boston Celtics için çok önemliydi. Fakat sakatlıktan sonra bu kadar kısa sürede sağlam bir performans göstermesi beni şaşırttı. Takımının galibiyetinde önemli bir rol oynadı. Bence de rahat bir galibiyetti. Doncic her ne kadar bireysel olarak iyi performans gösterse de 30 sayı, 10 ribaund gibi bir istatistik 18 sayılık farkı engellemeye yetmedi. Irving bu maçta yeterince iyi değildi. %30 civarı bir şut yüzdesi ile oynadığı için yeterli katkı veremedi.  Sad
Hocam porzingis Boston için çok önemli, savunmada da hücumda da hem pota altı hem de dışarıdan rakipler için bir tehdit. Dallas için hep söylüyorum, kyrie luca sırtında bir yere kadar gelirsin ama finalde karşında sayı dağılımı daha homojen bir rakip olursa, ki bir de bu rakip finale senin aksine neredeyse hiç yıpranmadan gelmişse işin çok zorlaşır.
legendary
Activity: 1946
Merit: 1760
June 07, 2024, 03:34:46 PM
Porzingis'in dönüşü Boston Celtics için çok önemliydi. Fakat sakatlıktan sonra bu kadar kısa sürede sağlam bir performans göstermesi beni şaşırttı. Takımının galibiyetinde önemli bir rol oynadı. Bence de rahat bir galibiyetti. Doncic her ne kadar bireysel olarak iyi performans gösterse de 30 sayı, 10 ribaund gibi bir istatistik 18 sayılık farkı engellemeye yetmedi. Irving bu maçta yeterince iyi değildi. %30 civarı bir şut yüzdesi ile oynadığı için yeterli katkı veremedi.  Sad
sr. member
June 07, 2024, 02:36:24 AM
Brown - Tatum ikilisinde bence daha iyi Doncic - Kyrie ikilisi ve bu faktör çok önemli finalde. Kupayı kesinlikle Dallas'ın kazanmasını istiyorum ve kazanacaklarına inanıyorum.
Dediğiniz gibi güzel bir final serisi olacak, ben elimden geldiğince izlemeye çalışacağım bu seriyi, imkanı ve vakti olanlara da izlemesini tavsiye ederim.
Kyrie baa göre hala çok özel bir oyuncu NBA'de onun gibisi yok şuan, geleceğini de pek sanmıyorum.

Hocam finalin ilk maçı oynandı ve Boston bence kolay bir galibiyet aldı. İlk çeyrekte 17 sayı fark attılar Dallasa ki bu NBA tarihinde finaller özelinde pek karşılaşılan bir durum değil, Dallasta iş tamamen Doncic üzerinde kaldı, hep söylediğim birşey var, Doncic de olsanın ortalama 35-40 dakikalarla bu aşamaya geldikten sonra maalesef takımdaki diğer oyunculardan yeterli desteği almazsanız elinizden birşey gelmeyebilir. Bostonda Porzingisin dönüşü takımı ayrıca kuvvetlendirdi, ayrıca sayı dağılımında da daha çok oyuncunun çift hanelere çıktığını görüyoruz. Dallas ta işin içine diğer oyuncuların da dahil olması lazım, ya da her maç bir tane x faktör oyuncu çıkıp harikalar yaratacak ki Bostonun kompakt yapısına karşı bir şansları olsun.
legendary
Activity: 1358
Merit: 1313
June 02, 2024, 03:35:54 PM
Brown - Tatum ikilisinde bence daha iyi Doncic - Kyrie ikilisi ve bu faktör çok önemli finalde. Kupayı kesinlikle Dallas'ın kazanmasını istiyorum ve kazanacaklarına inanıyorum.
Dediğiniz gibi güzel bir final serisi olacak, ben elimden geldiğince izlemeye çalışacağım bu seriyi, imkanı ve vakti olanlara da izlemesini tavsiye ederim.
Kyrie baa göre hala çok özel bir oyuncu NBA'de onun gibisi yok şuan, geleceğini de pek sanmıyorum.
sr. member
June 02, 2024, 02:48:56 PM
Boston Celtics - Dallas Mavericks final serisinde favori taraf Boston Celtics olarak gözükse de ben Dallas Mavericks'i destekliyorum. Doncic çok istikrarlı bir performansla takıma büyük katkı veriyor. Irving ve Doncic çok iyi bir ikili oldular ve bunun meyvesini playofflarda iyi alıyorlar. Bu seri bence 7. maça uzayabilir ve bunu hak eden bir eşleşme de. Doncic - Tatum kapışmasını da büyük bir zevkle izleyeceğim.  Grin  Tatum bana Doncic'in biraz gerisinde kalabilir gibi geliyor.

Benim desteklediğim takımda Dallas, yemişim Boston'ını, valla keyif veren taraf burada Dallas, sonuna kadar da hak ediyorlar şampiyonluğu umarım kazanırlar da.
Doncic - Kyrie ikilisi dediğin gibi çok iyi bir ikili oldu, çok iyi performans sergiliyorlar, dün gece 36 sayı attı ikiside.
Kyrie NBA'de en sevdiğim, izlemesinden en keyif aldığım oyuncu. Bu tarz oyuncular gerçekten çok az geliyor.
Cleveland zamanlarından beri elimden geldiğince izler, takip ederim. Boston taraftarıyla da aralar pek iyi değil, bu şampiyonluğu da onlara inat kazanacaktır.

En son şampiyon olduklarında Paul pierce ve Kevin garnett vardı bostonda, yıl 2008 di sanırım, şimdi ise ikili olarak Brown tatum var ilaveten çok sevdiğin al harford ile Boston kazansin isterim ama Dallas doncic kyrie faktörü ile daha albenili bir takım. Kyrie yi müslüman olduğu için ayrıca seviyorum, güzel bir final serisi izleyeceğiz, uykusuz kalmaya değecek maçlar olacak, bakalım yüzükler seri bittiginde kimin parmaklarini süsleyecek.
legendary
June 01, 2024, 03:51:59 PM
Benim desteklediğim takımda Dallas, yemişim Boston'ını, valla keyif veren taraf burada Dallas, sonuna kadar da hak ediyorlar şampiyonluğu umarım kazanırlar da.
Doncic - Kyrie ikilisi dediğin gibi çok iyi bir ikili oldu, çok iyi performans sergiliyorlar, dün gece 36 sayı attı ikiside.
Kyrie NBA'de en sevdiğim, izlemesinden en keyif aldığım oyuncu. Bu tarz oyuncular gerçekten çok az geliyor.
Cleveland zamanlarından beri elimden geldiğince izler, takip ederim. Boston taraftarıyla da aralar pek iyi değil, bu şampiyonluğu da onlara inat kazanacaktır.

Doncic'in şutörlüğü gerçekten muazzam. Her yerden üçlük atabilen bir oyuncu aynı zamanda da. Geçenki maçın ilk çeyreğinde 20 sayı atarken attığı üçlükler birbirinden güzeldi. Curry gibi orta saha yakınlarından da güzel üçlükler bulmuştu. Irving de özel bir oyuncu. Eskiden Derrick Rose'u çok beğenirdim ama yaşadığı ağır sakatlıklar kariyerini olumsuz etkilemişti. Neyse ki günümüzde Irving gibi oyuncular da var ki onun yokluğunu aratmıyorlar.  Smiley
legendary
Activity: 1358
Merit: 1313
May 31, 2024, 06:44:11 PM
Boston Celtics - Dallas Mavericks final serisinde favori taraf Boston Celtics olarak gözükse de ben Dallas Mavericks'i destekliyorum. Doncic çok istikrarlı bir performansla takıma büyük katkı veriyor. Irving ve Doncic çok iyi bir ikili oldular ve bunun meyvesini playofflarda iyi alıyorlar. Bu seri bence 7. maça uzayabilir ve bunu hak eden bir eşleşme de. Doncic - Tatum kapışmasını da büyük bir zevkle izleyeceğim.  Grin  Tatum bana Doncic'in biraz gerisinde kalabilir gibi geliyor.

legendary
May 31, 2024, 04:40:24 PM
sr. member
May 31, 2024, 07:00:13 AM
Serinin 5. maçı aslında ilk yarıda bitmiş gibiydi, neredeyse 30 sayılık farkla ilk yarıyı bitirince minnesotanın buralardan dönmesi bence büyük mucize olurdu, Dallasta 4 oyuncu çift haneli sayılara çıkarken, minnesotada sadece 2 oyuncu çift haneleri görmüş, sonuç olarak Dallas için artık final zamanı, yalnız final için kafamda koca bir soru işareti var, ortalama neredeyse 40 dakika oynayarak buralara gelen doncic - kyrie ikilisine karşılık, daha fresh ve dinlenmiş bir brown-tatum ikilisi olacak, bu durum dallasa sorun yaratabileceği gibi, şu an soğuk durumdaki bostona da sorun yaratabilir ama ne olursa olsun güzel bir final serisi bizi bekliyor bence.
sr. member
Activity: 1890
Merit: 333
May 31, 2024, 03:21:43 AM

Final serisine doğru geçiş yapıyoruz.

Dün gece Mavericks Timberwolves'un umutlarını sağlam bir performansla 124-103 kazanarak kırmayı başardı. Doncic her zamanki gibi yine harika bir iş çıkardı, 36 sayı - 10 ribaund - 5 asist.  Smiley  İlk çeyrek performansına diyecek söz yok, 20 sayı attı.  Cheesy  Aynı çeyrekte 4/6 üçlük isabeti ile de oynadı. Bu arada Irving de bu maçta 36 sayı atarak Doncic ile birlikte maçı taşıdılar. Celtics sağlam bir rekabete hazır olsa iyi eder.

Mavericks en son 2010/11 sezonunda, Celtics ise en son 2007/08 sezonunda şampiyon oldu. İki takım da şampiyonluğa aç ve çok kararlılar. Umarım 7 maça uzayan keyifli bir seri izleriz.
sr. member
May 29, 2024, 04:00:15 PM
Bildiğim kadarıyla Doncic'in hafif bir sakatlığı da var ama ona rağmen oynamaya devam ediyor ve her maçın yıldızı cidden.  Cheesy  Yine bir triple-double yapmasına rağmen maçı alamadılar.

Yalnız Doncic'in 103-97 geridelerken attığı şu 3'lük ve aldığı faul kesinlikle tekrar izlemeye değer.  Grin  :  https://youtu.be/Gd6Wk6zcYkw?si=PnADp-EK56t_VAYM&t=121

Yalnız bu pozisyon sonrası Dallas çok kötü bir savunma ile rakibine rahat bir turnike vererek serinin boş yere uzamasına yol açtı. Umarım Dallas 4-1 ile 30 Mayıs gecesi bu işi bitirir. Final serisi 7 Haziran'da başlıyor dinlenmeye biraz zamanları olsa iyi olur bence de.
Doncic için artık sıradan atışlar hocam bunlar, ben bu basket sonrası maçı cevirecekleri fikrine kapıldım Bir an ama sizin de belirttiğiniz gibi kötü bir savunma ile dağılmak üzere olan rakibi oyunda tuttular. Finalde dallasin olması güzel olur ama Minnesota buradan dönüp bir de finalde celticsi geçer ve şampiyon olursa NBA tarihine adlarını altın harflerle yazdırmis olurlar.
hero member
Activity: 2030
Merit: 402
May 29, 2024, 03:31:07 PM
Bildiğim kadarıyla Doncic'in hafif bir sakatlığı da var ama ona rağmen oynamaya devam ediyor ve her maçın yıldızı cidden.  Cheesy  Yine bir triple-double yapmasına rağmen maçı alamadılar.

Yalnız Doncic'in 103-97 geridelerken attığı şu 3'lük ve aldığı faul kesinlikle tekrar izlemeye değer.  Grin  :  https://youtu.be/Gd6Wk6zcYkw?si=PnADp-EK56t_VAYM&t=121

Yalnız bu pozisyon sonrası Dallas çok kötü bir savunma ile rakibine rahat bir turnike vererek serinin boş yere uzamasına yol açtı. Umarım Dallas 4-1 ile 30 Mayıs gecesi bu işi bitirir. Final serisi 7 Haziran'da başlıyor dinlenmeye biraz zamanları olsa iyi olur bence de.
Pages:
Jump to: