Giannis Antetokounmpo 3.4 milyon oy ile lider durumda bulunuyor. İkinci sırada ise 3.1 milyon oyla LeBron James var.
Embiid, Tatum, Jokić ve Durant 3 milyona yakın oylarıyla önde giden diğer isimler. Frontcourt bu şekilde oluşurken gardların oyları biraz daha düşük kalmış. 2 seçenek olduğu için bu durum normal.
Dončić 2.5 milyon oyla lider, Haliburton ve Curry de 2 milyonun üstünde oy almış. SGA sadece 1.7 milyon oyda, onun daha yüksek olmasını beklerdim. İlk 5'ler aşağı yukarı belli gibi duruyor. Doğuda bir gard değişebilir yalnızca. Young ile Lillard'ın oyları birbirine çok yakın gidiyor.
İlk 5 seçilme ihtimali bulunmayan Alperen Şengün ise 950 bin oyla Batı frontcourt sıralamasında 6. Bence yeri gayet iyi.
Hocam NBA All-Star oylamasında ikinci aşamada oyunu neredeyse 2 kat arttırmış Alperen, bu bile aslında başlı başına bir başarı. Bu sene ilk 5 seçilmesi çok çok zor, şu anda 6 maçlık bir deplasman turnesine girdiler, bu serinin ilk maçında Alperen takımını geriden getirip maçı uzatmalara götürdü fakat Fred ve Jabari dışında katkı alamayınca takımdan, maçı kazanamadılar. Bu tarz maçların mutlaka kazanılması lazım çünkü bireysel performans kadar takımın ligdeki durumu da All-Star sürecinde etkili diye biliyorum.