Altıncı maç konusunda feci yanıldım. Yalnız yorumların çoğu maçların "rigged" yani ayarlandığı şeklinde geliyor bu seride, NBA yönetimi serilerin 7. maça uzaması için bir el atmış gibi hissediliyor. Nuggets'ın 70 sayıda kalmasının hiçbir mantıklı yanı yok. Sanki Jokić evinde 50-20-12 istatistikler yapsın da reytingler tavan yapsın gibi bir hava var. Tabi bunlar sadece spekülasyon, her sene buna benzer şeyler yazılıp çizilir.
Bu arada Pacers - Knicks serisi de 7. maça uzadı. Bu geceki Mavs - Thunder maçından sonra o serinin de 7. maça uzama ihtimali var. Celtics bir yandan dinlenirken potansiyel rakipleri uzun seriler geçiriyor.
Hocam gerçekten bir olaylar dönmüş sandım ilk ama sanırım biraz açıldığında Denverlı oyuncular direkt dinlenme ve güç saklama moduna geçmiş gibi de olabilir. Ama 70 sayı da çok ekstrem, ve de 45 sayı fark. Sanki bir şeyler dönmüş. Şimdi bizi bomba gibi bir maç bekliyor. Bence sezonun en önemli ve güzel maçı olabilir.
Dallas - Oklahoma maçında neler oldu öyle ya.
P. J. Washington'ın maçın bitimine 2.5 saniye kala yaptırdığı faul ve 3 atış hakkı ile birlikte Dallas maçı çevirdi ve 1 sayı farkla kazandı. Gilgeous-Alexander orada yaptığı faul için kendine çok kızmıştır çünkü seriye mal oldu. Nowitzki de kenardan maçı izliyordu ve eski takımının başarısı için mutlu olmuştur.
Bugün 22.30'da Indiana - New York maçı var. Ben New York maçı alıp üst tura çıkar diyorum.
O maç sonu gerçekten manyak oldu. Faul pozisyonunu hakemler tekrar izlediler ve hakem kararı açıklarken ben anlayamadım. Aslında faul yok gibi geldi. Yorumcu da önce topa temiz müdahale varsa faul olmaz gibi bir şey dedi ama 20 açıdan izleyen hakemler tabi ki doğru kararı vermişlerdir, çok itiraz olmadı.