Pages:
Author

Topic: 2023 - 2024 NBA Sezonu - page 3. (Read 1247 times)

sr. member
Activity: 1022
Merit: 318
May 29, 2024, 11:21:34 AM
Boston Celtics seriyi 4-0 kazandı ve Doğunun şampiyonu oldular, şimdi finaldeki rakiplerini bekliyorlar ve olası rakipleri Dallas Mavericks.

Dallas bu gece seride 4.maçı oynayacak, şuan 3-0 seride öndeler ve bu gece kazanmaları durumunda Batının şampiyonu olup, finale çıkacaklar.
Doncic ve Irving ikilisi muhteşem işler başarıyorlar, bu gece bu işi bitirip finale gideceklerini düşünüyorum. Dallas umarım bu gece kazanır ve Boston'ın çok dinlenmesine fırsat vermez. Dinlenen takım bir tık avantajlı oluyor çünkü.

Hocam Minnesota bu geceki maçı 105-100 kazanarak bir anlamda süpürülmekten kurtuldu.  Luca 28 sayı - 15 Ribaund - 10 Asist ile tripple double yapsa da, Edwards da 29 sayı-10 Ribaund - 9 asist ile gecenin yıldızı olmuş istatistiklerden gördüğüm kadarıyla, seri nasıl ilerler çok da emin değilim açıkçası çünkü Doncic sürekli 40 dakikalar civarı oynuyor, gerçi Edwards da yakın dakikalarda parkede kalıyor ama bu süreler bence Doncicin seri bir maç daha uzarsa daha da zorlanmasına neden olur ki, bir maç önce maç sonu kyrie ye çok yoruldum dediği sosyal medyada dolanıyordu. Minnesota bir maç daha alırsa bu seri karışır çünkü bu adamlar Jokici saf dışı bıraktılar, yani öz güven olarak pek de bitik durumda değildirler hele ki bu serideki ilk galibiyetlerini almışken.

Gereksiz bir uzama olduğunu düşünüyorum, Dallas için daha kötü oldu bu çünkü Boston daha fazla dinlenecek ve ilk maça daha enerjik olarak çıkacaklar.
Dallasın bir maç uzatma lüksü yok diye düşünüyorum, eninde sonunda bu seriyi kazananın Dallas olacağını düşünüyorum.

Hocam bu Anthony Edwards değişik bir bebe, seri 3-0 iken hala kaybedecegimizi hissetmiyorum diye bir açıklamasını okumuştum iki gün önce, tarihte 3-0 dan dönen yok bu bile  kendileri için ekstra motivasyon olabilir. Dallas cephesinde iş tamamen luca kyrie ekseninde ilerliyor, lucanin yorgunluğu eğer kendisini gösterirse benchten mutlaka bir x faktöre ihtiyaç duyarlar, bu seri ne kadar uzarsa Minnesotanin şansı o kadar artar, ha bir sonraki maçta Dallas kazanır da biterse bile Boston çok dinç şekilde geliyor finale, orada işler değişir.
legendary
Activity: 1358
Merit: 1313
May 29, 2024, 09:27:29 AM
Boston Celtics seriyi 4-0 kazandı ve Doğunun şampiyonu oldular, şimdi finaldeki rakiplerini bekliyorlar ve olası rakipleri Dallas Mavericks.

Dallas bu gece seride 4.maçı oynayacak, şuan 3-0 seride öndeler ve bu gece kazanmaları durumunda Batının şampiyonu olup, finale çıkacaklar.
Doncic ve Irving ikilisi muhteşem işler başarıyorlar, bu gece bu işi bitirip finale gideceklerini düşünüyorum. Dallas umarım bu gece kazanır ve Boston'ın çok dinlenmesine fırsat vermez. Dinlenen takım bir tık avantajlı oluyor çünkü.

Hocam Minnesota bu geceki maçı 105-100 kazanarak bir anlamda süpürülmekten kurtuldu.  Luca 28 sayı - 15 Ribaund - 10 Asist ile tripple double yapsa da, Edwards da 29 sayı-10 Ribaund - 9 asist ile gecenin yıldızı olmuş istatistiklerden gördüğüm kadarıyla, seri nasıl ilerler çok da emin değilim açıkçası çünkü Doncic sürekli 40 dakikalar civarı oynuyor, gerçi Edwards da yakın dakikalarda parkede kalıyor ama bu süreler bence Doncicin seri bir maç daha uzarsa daha da zorlanmasına neden olur ki, bir maç önce maç sonu kyrie ye çok yoruldum dediği sosyal medyada dolanıyordu. Minnesota bir maç daha alırsa bu seri karışır çünkü bu adamlar Jokici saf dışı bıraktılar, yani öz güven olarak pek de bitik durumda değildirler hele ki bu serideki ilk galibiyetlerini almışken.

Gereksiz bir uzama olduğunu düşünüyorum, Dallas için daha kötü oldu bu çünkü Boston daha fazla dinlenecek ve ilk maça daha enerjik olarak çıkacaklar.
Dallasın bir maç uzatma lüksü yok diye düşünüyorum, eninde sonunda bu seriyi kazananın Dallas olacağını düşünüyorum.
sr. member
May 29, 2024, 01:27:33 AM

legendary
May 28, 2024, 06:35:28 PM

sr. member
Activity: 1890
Merit: 333
May 27, 2024, 02:41:31 AM

Playofflarda hızlı bir şekilde final serisine gelmek üzereyiz.  Smiley  Konferans finalleri beklediğimden daha çok tek taraflı geçiyor. Celtics'in Pacers'ı 4-0laması beni şaşırtmaz. Pacers çok daha tecrübesiz bir takım ve bu aşamada Celtics gibi bir takımla seriyi kafa kafaya götürmeleri zor. Buna rağmen oynanan 3 maçın 2'sinin birini uzatmaya götürüp birini de sadece 3 sayı farkla kaybetmeleri de bir şeydir. Grin

Mavericks - Timberwolves serisi ise beklentimin çok altında kaldı. Doncic - Irving ikilisi o kadar harika bir uyum yakaladı ki tüm rakiplerini silmeyi başarıyorlar. Aslında 2. maçta Timberwolves için bir şans vardı ama son saniyelerde Gobert ile ters eşleşmede Doncic'in harika oyunu ve üçlüğü maçı getirdi. 3. galibiyet de dün gece 116-107 ile geldi. Doncic 3 maçtır 32-33 sayılarda geziyor ve 2. maçta da bir triple-double yapmıştı gerçekten durdurulamıyor.  Cheesy

Celtics - Mavericks finalini izlemek oldukça keyifli olacak.
sr. member
May 27, 2024, 01:10:49 AM
Boston serideki 3.maçı da kazandı ve son bir maç kaldı final için, eğer sonraki maçı da kazanırlarsa karşılarına gelecek rakiplerden daha fazla dinlenmiş olacaklar.

Doncic ve Kyrie'nin maçı var bu gece, ev üstünlüğünü ele geçirdiler, şuan seride 2-0 öndeler ve bu gece 3-0 için çabalayacaklar.
Benim favorim hep olduğu gibi Dallas, umarım bu gece de kazanacaklar ve 3-0 yapacaklar seriyi.
Güzel ve keyifli bir maç olacaktır yine, maçın skoru çok yakın bitecektir ilk 2 maçta olduğu gibi.

Hocam Boston un zaten bu seriyi çok çabuk bitirebileceği ilk iki maç sonunda belliydi, ama dallas minnesota serisinin 3-0 a gelmesini beklemiyordum, Anthony Edwards ve arkadaşlarının en azından ilk iki maçtan birini alıp dışarıda da en az bir maç kazanabileceklerini beklerken orası da 3-0 oldu.  Geçen maçta epey farkla öndeyken maçı verdiler, bu maçta da uzun süre kafa kafaya gitti maç ama sonunu getiremiyorlar, final için şimdiden doncic-tatum düellosunu bekleyelim derim artık ben, tabi kyrie ve brown düellosunu da yabana atmamak lazım.
legendary
May 26, 2024, 05:41:53 PM
Boston serideki 3.maçı da kazandı ve son bir maç kaldı final için, eğer sonraki maçı da kazanırlarsa karşılarına gelecek rakiplerden daha fazla dinlenmiş olacaklar.

Doncic ve Kyrie'nin maçı var bu gece, ev üstünlüğünü ele geçirdiler, şuan seride 2-0 öndeler ve bu gece 3-0 için çabalayacaklar.
Benim favorim hep olduğu gibi Dallas, umarım bu gece de kazanacaklar ve 3-0 yapacaklar seriyi.
Güzel ve keyifli bir maç olacaktır yine, maçın skoru çok yakın bitecektir ilk 2 maçta olduğu gibi.
sr. member
May 26, 2024, 03:33:31 AM
Doncic, karşısında nispeten yavaş bir gobert bulunca (ki bu adam ligin en iyi savunmacısı) başını döndüre döndüre game winner i atti, Minnesota sanırım bütün mermiyi denver serisinde harcadı ki saha avantajı da artık dallasta iken işleri çok zor, Boston ise seriyi 3-0 a getirdi, Dallas celtics finali sanırım yolda.
legendary
May 25, 2024, 06:52:45 PM
Dünkü maç neydi öyle ya çok keyifli bir maçtı bence, hele son dakikaları çok keyif aldım, Doncic'in son saniyelerde attığı 3 lük ile maçı kazanmaları çok iyiydi, verdiği tepki de o kadar iyiydi.

Bu gece Indiana - Boston maçı var, yarım saat sonra başlayacak. Serideki 3.maç olacak, büyük ihtimalle güzel bir maç olacak ve Boston bu maçı da kazanacak diye düşünüyorum.
sr. member
Activity: 1778
Merit: 385
May 23, 2024, 09:34:29 PM
Boston Celtics Doğu finalinin 2.maçında Indıana'yı mağlup etmeyi başararak durumu 2-0a getirdi.Açıkcası arada sırada nba takip eden birisiyim ancak play-offlarda bu kadar tempolu oynanan bir maç hatırlamıyorum.Tyrese Haliburton'ın maça devam edememiş olması serinin kalanı açısından Indıana'yı daha da kötü duruma düşürebilir.Boston için açıkcası işler yolunda gidiyor gibi gözükse de takımın süper starı Tatum devreye tam anlamıyla giremiyor Brown bugün alev almasa saha avantajını muhtemelen kaptırırlardı.Tatum eğer bir şekilde forma girmezse Nba finallerinde batı şampıyonunun Boston'ı ezip geçeceğini düşünüyorum.

legendary
May 23, 2024, 06:34:46 PM
Dün gece baya bir çekişmeli geçti Minnesota - Dallas maçı, güzeldi.
İstediğim takım kazandı maçı ve avantajı kaptı, Kyri Irving bu NBA'de en sevdiğim oyuncu, bu adamın tekrar kupayı kazanmasını istiyorum, umarım kazanırda.

Boston - Indiana Pacers maçı var yarım saat sonra, Boston yine olduğu gibi favori, ilk maç baya çekişmeliydi, bu maçında öyle olacağını düşünüyorum.
İzleme imkanım olmayacak ama imkanı olanların izlemesini öneririm.
sr. member
May 22, 2024, 02:26:37 AM
Vay anasını be, Minnesota Denver' ı 98-90 yenerek seriyi 4-3 e getirdi ve Jokic i daha konferans yarı finalinde evine gönderdi, Pacers da Knicks i aynı şekilde 4-3 eledi. Dallas maçında ise çok enteresan ve bir taraf için de dramatik bir son yaşandı. Şimdi Boston-Pacers ve Minnesota-Dallas serileri var konferans finallerinde, genel olarak Celtics dışında sonuçlar için yanıldığımı düşünürsek, Dallas kazanır diyeyim de en kötü ihtimalle Minnesota şampiyon olsun Grin

Indiana herkesi şaşırttı ama Knicks serisinde şanslılardı çünkü Knicks sezon boyu sakatlıklarla boğuştu. Randle gibi bir kayba rağmen Brunson ile buralara iyi geldiler, ancak o da sakatlanınca tüm yük Divincenzo'ya kaldı. Haliyle Haliburton ve arkadaşları iyi bir yedinci maçla seriyi kazandı. Celtics karşısında şansları az ama en azından bir maç alabilirler diye düşünüyorum. Malum Celtics bazen çok rahat kazanacağı maçlarda bile son çeyreklerde tıkanabiliyor.

Timberwolves'un yedinci maçı ise efsaneydi. 20 sayıdan geriye gelip 7. maç kazanan pek takım yoktu. Bazılarınca bu yılın en iyi takımı olarak gösteriliyorlardı, son şampiyonu eleyerek bunun doğru olabileceğini gösterdiler. Ancak önlerinde çok zor bir Mavericks serisi var. Dončić, Kyrie ve arkadaşlarını geçmeleri gerekiyor. Sonra da büyük ihtimalle Celtics ile final oynayacaklar. Yani eğer şampiyon olurlarsa bunu belki de en zor patikadan giderek gerçekleştirmiş olacaklar.

Hocam pacers bence de yapabileceğinin en iyisini yaptı, bundan sonrası için çok daha büyük mucizelere ihtiyaçları var ama yine de denver Minnesota serisi ağzımı çok yaktı, büyük konusmamayim.
Edward ve arkadaşları karşısında doncic kyrie neler yapacak asıl merak ettiğim seri bu, ama emin olduğum birşey var buradan çıkacak takım diğer tarafa göre daha çok yıpranmış olacak muhtemelen.
legendary
Activity: 2982
Merit: 1485
May 21, 2024, 04:45:38 PM
Vay anasını be, Minnesota Denver' ı 98-90 yenerek seriyi 4-3 e getirdi ve Jokic i daha konferans yarı finalinde evine gönderdi, Pacers da Knicks i aynı şekilde 4-3 eledi. Dallas maçında ise çok enteresan ve bir taraf için de dramatik bir son yaşandı. Şimdi Boston-Pacers ve Minnesota-Dallas serileri var konferans finallerinde, genel olarak Celtics dışında sonuçlar için yanıldığımı düşünürsek, Dallas kazanır diyeyim de en kötü ihtimalle Minnesota şampiyon olsun Grin

Indiana herkesi şaşırttı ama Knicks serisinde şanslılardı çünkü Knicks sezon boyu sakatlıklarla boğuştu. Randle gibi bir kayba rağmen Brunson ile buralara iyi geldiler, ancak o da sakatlanınca tüm yük Divincenzo'ya kaldı. Haliyle Haliburton ve arkadaşları iyi bir yedinci maçla seriyi kazandı. Celtics karşısında şansları az ama en azından bir maç alabilirler diye düşünüyorum. Malum Celtics bazen çok rahat kazanacağı maçlarda bile son çeyreklerde tıkanabiliyor.

Timberwolves'un yedinci maçı ise efsaneydi. 20 sayıdan geriye gelip 7. maç kazanan pek takım yoktu. Bazılarınca bu yılın en iyi takımı olarak gösteriliyorlardı, son şampiyonu eleyerek bunun doğru olabileceğini gösterdiler. Ancak önlerinde çok zor bir Mavericks serisi var. Dončić, Kyrie ve arkadaşlarını geçmeleri gerekiyor. Sonra da büyük ihtimalle Celtics ile final oynayacaklar. Yani eğer şampiyon olurlarsa bunu belki de en zor patikadan giderek gerçekleştirmiş olacaklar.
sr. member
May 20, 2024, 12:33:43 AM
hero member
Activity: 1274
Merit: 680
May 19, 2024, 03:55:33 PM
Altıncı maç konusunda feci yanıldım. Yalnız yorumların çoğu maçların "rigged" yani ayarlandığı şeklinde geliyor bu seride, NBA yönetimi serilerin 7. maça uzaması için bir el atmış gibi hissediliyor. Nuggets'ın 70 sayıda kalmasının hiçbir mantıklı yanı yok. Sanki Jokić evinde 50-20-12 istatistikler yapsın da reytingler tavan yapsın gibi bir hava var. Tabi bunlar sadece spekülasyon, her sene buna benzer şeyler yazılıp çizilir.
Bu arada Pacers - Knicks serisi de 7. maça uzadı. Bu geceki Mavs - Thunder maçından sonra o serinin de 7. maça uzama ihtimali var. Celtics bir yandan dinlenirken potansiyel rakipleri uzun seriler geçiriyor. Smiley
Hocam gerçekten bir olaylar dönmüş sandım ilk ama sanırım biraz açıldığında Denverlı oyuncular direkt dinlenme ve güç saklama moduna geçmiş gibi de olabilir. Ama 70 sayı da çok ekstrem, ve de 45 sayı fark. Sanki bir şeyler dönmüş. Şimdi bizi bomba gibi bir maç bekliyor. Bence sezonun en önemli ve güzel maçı olabilir.

Dallas - Oklahoma maçında neler oldu öyle ya.  Cheesy  P. J. Washington'ın maçın bitimine 2.5 saniye kala yaptırdığı faul ve 3 atış hakkı ile birlikte Dallas maçı çevirdi ve 1 sayı farkla kazandı. Gilgeous-Alexander orada yaptığı faul için kendine çok kızmıştır çünkü seriye mal oldu. Nowitzki de kenardan maçı izliyordu ve eski takımının başarısı için mutlu olmuştur.

Bugün 22.30'da Indiana - New York maçı var. Ben New York maçı alıp üst tura çıkar diyorum.
O maç sonu gerçekten manyak oldu. Faul pozisyonunu hakemler tekrar izlediler ve hakem kararı açıklarken ben anlayamadım. Aslında faul yok gibi geldi. Yorumcu da önce topa temiz müdahale varsa faul olmaz gibi bir şey dedi ama 20 açıdan izleyen hakemler tabi ki doğru kararı vermişlerdir, çok itiraz olmadı.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 424
May 19, 2024, 07:22:28 AM
Dallas - Oklahoma maçında neler oldu öyle ya.  Cheesy  P. J. Washington'ın maçın bitimine 2.5 saniye kala yaptırdığı faul ve 3 atış hakkı ile birlikte Dallas maçı çevirdi ve 1 sayı farkla kazandı. Gilgeous-Alexander orada yaptığı faul için kendine çok kızmıştır çünkü seriye mal oldu. Nowitzki de kenardan maçı izliyordu ve eski takımının başarısı için mutlu olmuştur.

Bugün 22.30'da Indiana - New York maçı var. Ben New York maçı alıp üst tura çıkar diyorum.
legendary
May 18, 2024, 06:20:01 PM
Indiana Pacers 116 - 103 New York Knicks maçı bu şekilde bitti dün gece, bu sonuçla bitince seri 7.maça uzadı, son maç New York'da oynanacak, Boston Celtics'in rakibi kim olacak bakalım.
Gerçi buradan finale çıkacak iki takımı da Boston Celtics rahat geçer gibi geliyor bana.

Dallas Mavericks(3) v (2)Oklahoma City Thunder maçı bir saat sonra başlayacak, finalist ya belli olacak yada 7.maça uzayacak. Dallas'ın burada bir adım önde olduğunu düşünüyorum, taraftar desteğini de arkalarına alacaklardır bu gece ve finale adlarını yazdıracaklardır.
legendary
Activity: 1946
Merit: 1760
May 18, 2024, 03:49:35 PM
Celtics - Cavs serisi erken bitse de diğer seriler oldukça heyecanlı bir şekilde sürüyor. Nuggets'ın son maçta bu kadar berbat bir performans sergilemesini bence hiç kimse beklemiyordu. Yine de son maçta kazanmalarını bekliyorum yoksa sürpriz bir sonuç olur. Pacers da seriyi son maça taşısa da bence Knicks geçecek. Mavericks - Thunder serisinde de seri 7. maça uzasın ya da uzamasın Doncic - Irvingli Mavericks'in turlamasını bekliyorum.
legendary
Activity: 2982
Merit: 1485
May 18, 2024, 01:43:29 PM
Altıncı maç konusunda feci yanıldım. Yalnız yorumların çoğu maçların "rigged" yani ayarlandığı şeklinde geliyor bu seride, NBA yönetimi serilerin 7. maça uzaması için bir el atmış gibi hissediliyor. Nuggets'ın 70 sayıda kalmasının hiçbir mantıklı yanı yok. Sanki Jokić evinde 50-20-12 istatistikler yapsın da reytingler tavan yapsın gibi bir hava var. Tabi bunlar sadece spekülasyon, her sene buna benzer şeyler yazılıp çizilir.
Bu arada Pacers - Knicks serisi de 7. maça uzadı. Bu geceki Mavs - Thunder maçından sonra o serinin de 7. maça uzama ihtimali var. Celtics bir yandan dinlenirken potansiyel rakipleri uzun seriler geçiriyor. Smiley
hero member
Activity: 1554
Merit: 762
May 18, 2024, 12:22:59 PM
Kendi evindeki iki maçı da kaybeden Nuggets herkesi şaşırtmıştı ama çok hızlı bir geri dönüş yaptılar ve üst üste üç maçı da kazandılar. Deplasmanda 2-2 yapmaları zaten seriyi aldıklarının habercisiydi, artık tek galibiyetle konferans finaline çıkacaklar. Bu saatten sonra Edwards ve arkadaşlarının çok üstün performans gösterip deplasmanda yeniden kazanması lazım. Ama ben Denver'da bu sefer büyük bir coşkuyla dolacak atmosferde Jokić, Murray, Gordon ve arkadaşlarının Minnesota'yı 110 sayı altında tutarak kazanacaklarını ve seriyi bu gece noktalayacaklarını düşünüyorum.

Seri inanılmaz bir mücadeleye sahne oluyor. NBA’de bu tarz çekişmeli maçları özlemişim doğrusu. Timberwolves serinin ilk iki maçında son şampiyona şok bir başlangıç yaptı. Seride geriye düşen Nuggets herkesi şaşırtarak geri dönmesini bilmişti ama nolduysa 2-2’den sonra oldu. Herkes Timberwolves’ın bittiğini düşünürken onlar seriye tekrar eşitliği getirdi. Müthiş defans oyunlarına sahne olan seri 7. maçı hak ediyordu ve son maçı sabırsızlıkla bekliyorum. Bana göre bu seriyi kazanan takımın şampiyon olma olasılığı çok yüksek.
Pages:
Jump to: