Dallas bu gece seride 4.maçı oynayacak, şuan 3-0 seride öndeler ve bu gece kazanmaları durumunda Batının şampiyonu olup, finale çıkacaklar.
Doncic ve Irving ikilisi muhteşem işler başarıyorlar, bu gece bu işi bitirip finale gideceklerini düşünüyorum. Dallas umarım bu gece kazanır ve Boston'ın çok dinlenmesine fırsat vermez. Dinlenen takım bir tık avantajlı oluyor çünkü.
Hocam Minnesota bu geceki maçı 105-100 kazanarak bir anlamda süpürülmekten kurtuldu. Luca 28 sayı - 15 Ribaund - 10 Asist ile tripple double yapsa da, Edwards da 29 sayı-10 Ribaund - 9 asist ile gecenin yıldızı olmuş istatistiklerden gördüğüm kadarıyla, seri nasıl ilerler çok da emin değilim açıkçası çünkü Doncic sürekli 40 dakikalar civarı oynuyor, gerçi Edwards da yakın dakikalarda parkede kalıyor ama bu süreler bence Doncicin seri bir maç daha uzarsa daha da zorlanmasına neden olur ki, bir maç önce maç sonu kyrie ye çok yoruldum dediği sosyal medyada dolanıyordu. Minnesota bir maç daha alırsa bu seri karışır çünkü bu adamlar Jokici saf dışı bıraktılar, yani öz güven olarak pek de bitik durumda değildirler hele ki bu serideki ilk galibiyetlerini almışken.
Gereksiz bir uzama olduğunu düşünüyorum, Dallas için daha kötü oldu bu çünkü Boston daha fazla dinlenecek ve ilk maça daha enerjik olarak çıkacaklar.
Dallasın bir maç uzatma lüksü yok diye düşünüyorum, eninde sonunda bu seriyi kazananın Dallas olacağını düşünüyorum.
Hocam bu Anthony Edwards değişik bir bebe, seri 3-0 iken hala kaybedecegimizi hissetmiyorum diye bir açıklamasını okumuştum iki gün önce, tarihte 3-0 dan dönen yok bu bile kendileri için ekstra motivasyon olabilir. Dallas cephesinde iş tamamen luca kyrie ekseninde ilerliyor, lucanin yorgunluğu eğer kendisini gösterirse benchten mutlaka bir x faktöre ihtiyaç duyarlar, bu seri ne kadar uzarsa Minnesotanin şansı o kadar artar, ha bir sonraki maçta Dallas kazanır da biterse bile Boston çok dinç şekilde geliyor finale, orada işler değişir.