Çevremde bitcoin yükselirken 20 bin dolara düşerse ben de yatırım yapıcam artık diyen bir kesim vardı.Şuan bitcoin 20 bin dolara hatta zaman zaman 18 bin dolara kadar düşmesine rağmen alım yapan kişi sayısı yok bu biraz psikolojinin konusuna giriyor galiba.Ben bu seviyelerden elime para geçtikçe alım yapmaya çalışıyorum.
almazlar hocam almayacaklar 100-120 bin olunca alacaklar, ben burada 100 bin olunca gençler bakın yapmayın etmeyin çok primlendi derim, öyle dedim diye cahil ilan edileceğim ama olsun hatta bana sövüp sayacaklar seyret gör yaşayarak göreceğiz
size bir hikaye anlatayım 1 sene önce uzak bir arkadaşımla buluştuk bana heyecanla kripto paralardan falan söz etmeye başladı solana avax falan adama dedim ki dostum hepsi çökecek. o da ya yürü git işine sen solanın teknolojisini biliyomusun ya konuşuyorsun falan demeye başladı
ben dedim ki 1 yıl içinde tekrar görüşelim. şimdi diyor ki ben asla bulaşmam. dedim ki oğlum bitcoin 18 binde güzel fırsat veriyor bak yok ya alınmaz artık falan demeye başladı.
Birde 100 binde kademeli alımcı tayfa türeyecek onlar çok komik btc 120 bin dolar bir parça aldım 100 bin oldu bir parça daha aldım uzun vadeciyim ben diyen tayfa varya onların hepsi zirvede geliyor. 80 binden bir parça 50 binden bir parça derken para bitecek zarar diz boyu. bekle babam bekle. tepe gelsin çok ilginç insanlar geliyor piyasaya.
kademeli alımcılar( her düşüşte %1 alıyoruz takımı)
uzun vadeciler(Adamın sanki hiç paraya ihtiyacı yok)