Pages:
Author

Topic: 500bin$'ınız olsaydı bu piyasada ne yapardınız? - page 4. (Read 5957 times)

full member
Activity: 322
Merit: 126
EndChain - Complete Logistical Solution
İlk önce şuan bitcoin ve altkoinlere yatırdım daha sonrada parayı x3 veya x5 yapıp inşaat işine girerdim tertemiz 2 milyon dolar param olsa güzel işler yapılırdı türkiyede.
member
Activity: 140
Merit: 10
hiç bir şey direk erken emekli olurum.
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
%30 crypto bunların yarısı hodl altcoin %50 vadeli hesap ve emtia %20 gayrimenkul Smiley Turizmin aktif olduğu doğa içinde huzur bulacağım bir yerde yaşardım.
sr. member
Activity: 478
Merit: 250
Kesinlikle madencilik yapmazdım.
Kesinlikle paramın %25'inden fazlasını icolara yatırmazdım.
Kesinlikle paramın %25'inden fazlasını altcoinlere yatırmazdım.
Kesinlikle paramın %50'siyle Bitcoin, %17'siyle ethereum'da, %8'iyle ripple de kalır %25'ini ise fiat bekletirdim.
member
Activity: 280
500 bin dolarım olsaydı, ilk iş hocam rig kurardım şöyle bir 20-30 tane kalanı ile de borsada al-sat yapardım çünkü borsası çok daha karlı bu işin
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
Sadece piyasada kullanacaksan bir kısmını masternode'a bir kısmını ethereum waves bitcoin'e ayırırdım belki bir kısmıylada mining rigleri kurardım tüm parayı bölerdim anlayacağınız.
full member
Merit: 126
EndChain - Complete Logistical Solution
500 bin dolarım olsa  1 sene altcoinlerde kalırdım parayı x5 yapınca çıkar inşaat işine girerdim ordan sonrada ortalama 15 ile 20 milyon tl param olduğundada  bankaya yatırır ölene kadar 6 bin TL maaş bağlatırdım kendime Cheesy
legendary
Activity: 1036
Merit: 1000
Şuan 500 bin dolarım olsa g20 zirvesine göre posisyon almak için beklerdim.Açıkcası zirveyi dakikası dakikasına takip ederdim ona göre hızlı bir şekilde posisyon almak için bir şansım olurdu.Bakalım bu fiyatlardan bitcoin almak çok cazip geliyor.
sr. member
Activity: 406
Merit: 252
valla yüzde 10'unu yatırırım sadece bu piyasa ilk işim ev araba almak olurdu çünkü piyasanın içine ettiler artık soğuttular bizi eskiden bir yatırım yapayım diyodum ama artık yok
member
Merit: 14
mining yatırımı yapardım büyük bir kısmıyla. 3 yıllık getirisiyle de GES'e ve rüzgar türbinlerine yatırım yapardım.
member
Activity: 336
Merit: 11
doğrudan mining! 300 bin dolarını doğrudan mininge gömerdim. ciddi ciddi mining yapılsın artık ülkemde. bi odada 3 rig ile değil adam akıllı mining.
50 bin dolar icolarda.
50 bin dolar eth de.
100 bin dolar rezerve.

full member
Activity: 168
Merit: 106
Smart Micro-Insurance
çiflikbanka yatırırdım Smiley) şaka şaka ... gider refah içinde geçirecegim geniş bir ev kalanı ile trade ederdim ufak ufak ta hisse senedi alırdım .  özellikle tesla ve spaceX hisselerinden az bir sey alsamda yeter wallahi ..
newbie
Activity: 32
Merit: 0
Önce kafayı yerdim her halde, bana o kadar uzak geliyor ki. Başlığı görünce daldım fakat cidden bir fikrim yok. Olursa bir gün bu kadar param bende başlık açarım onu biliyorum.
member
Activity: 574
Merit: 14
yarım milyon dolarım olsaydı madencilik için arsa kapatır mining yapardım. çiftlik bank örneğinde olduğu gibi. sırf yatırımları bitcoin, ethereum madenciliğine gömmüşler. daha çok farklı coinler için de kullanıyorlardır. gayet güzel de bir iş.
jr. member
Activity: 154
Merit: 4
Eğer bu para ihtiyaç dışı kenarda duran bir paraysa uzun vadeli yatırımlar tercih etmek daha mantıklı olur galiba. Gayrimenkul olabilir,arazi/arsa olabilir veya ortaklıklar için kullanılabilir. Ortaklık sevmem deniliyorsa da küçük veya orta ölçekli iş kurulabilir.

Kısa vadede kazanç sağlanmak isteniyorsa da alım satım işleri yapılabilir. Bir miktar da coine yatırım yapılabilir.

Ancak benim şahsi tercihim bir miktarıyla gayri menkul alıp kendimi sağlama alırdım. Geri kalan miktarla da araba alım satımı gerçekleştirirdim. Hem farklı türde arabalara binerdim hem de ticaretinden para kazanırdım.

Ticarete kafam bu kadar basıyor benim  Smiley Grin
full member
Activity: 286
Merit: 100
O kadar param olsa pek birşey yapmama gerek kalmazdı heralde Smiley sadece hobi olsun diye küçük bir miktar birkaç altcoin alırdım.
member
Activity: 154
The Worlds Most Advanced Distributed Computer
POS özelliği olan tokenlere bölüştürür aylık / haftalık şeklinde kendimi emekli ederdim .
Banka faizinden geleceğini kripto camiasından gelsin benim için daha avantajlı.
member
Activity: 714
Merit: 82
500bin dolarım olsa daha fazla para kazanmak için çabalamazdım. hobi olarak ufak miktarlarda borsada al-sat oynarım.
sr. member
Activity: 476
Merit: 257
Benim milyon dolar paramda olsa, beş kuruş paramda olsa parayı Stratis'e gömüyorum nedense projeden umutluyum ama bu yazdıklarım hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi olarak algılanmasın kendisi beni aylardır süründüren bir kriptoparadır zaten
member
Activity: 392
%50 Bitcoin gerisini altcoinlere salardım güzel olanlara.
Pages:
Jump to: