Pages:
Author

Topic: 500bin$'ınız olsaydı bu piyasada ne yapardınız? - page 8. (Read 5957 times)

hero member
Activity: 858
Merit: 500
Taylor - Smart Crypto Trading Assistant
500 bin $'m olsaydı şu an burada olmazdım. Bu mesajı da yazmazdım. Gidip paranın yarısını 4' e böler 4 farklı bankaya yatırırdım. 4. banka bitcoin olurdu.
sr. member
Activity: 267
Merit: 252
full member
Activity: 854
Merit: 109
Trident Protocol | Simple «buy-hold-earn» system!
Güzel bir soru biraz hayal çarklarını çalıştıralım ozaman Smiley.İlk olarak 100binlik kısmıyla bir ev alırdım (yaşadığım ev harici) ve bu eve bir 100 bin dolarlık daha mining sistem kurarım gün içerisinde vaktimi burda geçiririm.Kalan 300 bin dolar ile ise al sat işine girerdim bence en makul olanı budur
anu
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
500K USD ile orta çaplı koinler üzerinde yada yeni çıkmış ico' lar üzerinde pump yada dump hareketleri yapılabilir. Ben bir kısmıyla bu şekilde oynar, kalan kısmı da yatırım fonlarına aktarırdım. Bu sayede faizden daha fazla bir getiri elde edilebilir. Bir kısmını da BTC, ETH şeklinde tutmak mantıklı olurdu.
sr. member
Activity: 378
Merit: 250
500bin$ im olsa hic alt coin ,ico,mining gibi seylerle ugrasmazdim ethereum yada bitcoin gibi buyuk coinlere yatirirdim zaten duzenli artacagi icin onlar artarken oraletimi yudumlardim Smiley
hero member
Activity: 896
Merit: 519
Yan gelir yatardım ne yapacağım parama para katayım gibi bir derdim yoktur hayatımı idame ettirecek kadar param varsa riskli gördüğüm şeylere yatırım yapmam. Ancak para kazanma amaçlı değil de proje geliştirme gibi gelişime açık olan şeylere yatırım ayırabilirim. Adamlar bir ico yapıyor milyonlarca doları kısa sürede topluyor, hazır parayı harcamak tüketmek kolaydır. Belki sizde bir ICO başlatmak için bir kısmını projeyi başlatmak geliştirmek için harcayabilirsiniz.
sr. member
Activity: 266
Merit: 271
1,5 milyon lira yapar. 1milyonunu bankaya yatırırım aylık ciddi sabit gelirim olur.
200 bin liraya mining farm kurarım.
300 bin liraya bitcoin, ethereum alır vurgun beklerim.....
sr. member
Activity: 378
Beş yüz bin dolar param olsa ortadan ikiye bölüp bir kısmını Ethereum'a bir kısmını da Dash'a yatırım yapardım sanırım, en iyisi bu olurdu ve 1 -2 sene bekleyip sonrasında paramın karını alıp bir ev alırım, yani sürekli her karımdan bir ev alırdım. Sanırım benim için en mantıklı yatırım bu şekilde olurdu.
sr. member
Activity: 546
500 bin dolar param olsa trts-taas-waves-elastic diye 4 altcoine 250 bin doları paylaştırır kalan 250 bin doların yarısıyla bitcoinde kalırım diğer yarısıyla da dolarda beklerdim.
newbie
Activity: 16
Merit: 0
Blockchain , belkide sınırsız imkanların(veri analizi, bilgi dolaşımı, IoT , yapay zeka vs.)  kapısını aralayan, bir kilometre taşı ... Muhtemelen  50 yıl sonra dünyadaki sosyal-ekonomik hayatın belkemiğini oluşturacak.  Şimdi 3-4 milyon liram olsaydı , sanıyorum asıl yatırımımı da henüz gelişmekte olan finansal örgüsüne değil , doğrudan bu teknolojinin kendisine yapardım .

sr. member
Activity: 658
Merit: 288
okadar paranin sadece %20sini bu piyasaya riske ederdim.. egerki piyasa duserse her %20-30 luk dususte bi okadar daha eklerdim cunku piyasanin olmeyecegine guvenim tam!
sr. member
Activity: 672
Merit: 306
100 k monetha 50 k verge 50 k  da ether alırım 100k ile ver elini tatil. geri kalan 200 k ile 100-100 olacak şekilde galatasaray veya beşiktaşın şampiyonluğuna basarım
hero member
Activity: 756
Merit: 500
taas monetha trst eth btc waves ve tezostan oluşan bi sepet yapıp uzun bi tatile çıkardım. döndüğümde zaten tatil parasının en az 3-4 katını kazanmış olurdum.
full member
Activity: 182
Merit: 100
Elimde bu kadar para olsa Büyük bir soğuk hava deposu satın alıp içine maden çiftliği kurardım. Bana mantıklı geliyor. Smiley Yer soğuk hava deposu olacağı için  ısınma problemide ortadan kalkıyor.
sr. member
Activity: 546
Merit: 262
şuan elimde 50 bin dolar olduğunu varsayalım edgeless den x kadar alıyorsam 500 bin dolar olduğunda 10x kadar alırdım yani oransal olarak değişen bir şey olmazdı yine de borsada yaşayacağım heyecan 10 değil 100 katına çıkardı  Grin
Zz
legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
500.000 $ ı ben şöyle dağıtırdım;

200.000 $ WAVES
 80.000 $ OAX
 60.000 $ DGB
 20.000 $ Monetha
 15.000 $ CVC
 15.000 $ GUP
 15.000 $ BNB
 35.000 $ ETH kazmak için rig yatırımı
 20.000 $ ETC kazmak için rig yatırımı
 20.000 $ Monero kazmak için rig yatırımı
 20.000 $ X11/x13 vs coinleri kazmak için rig yatırımı
Bi daha da dönüp bakmazdım. ilerde çoluğum çocğum 7 göbek akrabam bu yatırımla geçinir.
full member
Activity: 196
400$bini bitcoine yatırırdım uzun vadede bekletirdim. Geri kalan 100$bini ise acımadan yerdim. Smiley
full member
Activity: 182
DIW - Decentralized Security
Bu paranın birazını yerdim birazna evimi - motorumu ve arabamı alırdım geri kalan btc Cheesy
full member
Activity: 406
hepsiyle btc alırdım
full member
Activity: 398
Merit: 118
100 bin dolari İCO lara  150bin dolar Bitcoin uzun vadeli 50 bin dolar alt coinlere 200 bin dolara da iyi bir araba alırdım Masarati ve ya g63 kalanıda tatil Cheesy
Pages:
Jump to: