Pages:
Author

Topic: 500bin$'ınız olsaydı bu piyasada ne yapardınız? - page 9. (Read 5957 times)

sr. member
Activity: 756
Merit: 290
%50 mining (%30gpu%20asic) %30 btc %10 fiat %10 likit
500bin olur 1milyon olur meblağ farketmez belirlediğiniz oranlarda borsada işlem yapın ya da yastık altı yapın ama mutlaka bir prensip edinip hareket edin.
anlık fırsat var deyip stratejiyi bozarsanız belki o gün değil ama mutlaka pişman olacağınız kararlar verebilirsiniz sonraki süreçte.
hatta kendinize bir zarar bütçesi de ayırın, herhangi bir yatırım (ico altcoin vs) %30 zarar yerse zararına çıkarım gibi şartlandırın kendinizi
sr. member
Activity: 1750
Merit: 293
500 bin doların tamamını bu piyasada kullanacaksam eğer şöyle bir paylaştırma yapardım :
200 bin dolarını uzun vadede yatırım yapardım. (Bitcoin,waves gibi)
200 bin dolarla altcoinlerle uğraşırdım.
100 bin doları da kenarda tutup fırsat kollardım.
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
Yatırım için ayırabileceğim 500 bin dolarım olsaydı güvendiğim 5-6 altcoine 400 bin doları yığardım.Elimde kalan 100 bin dolar ile maaliyet düşürmek için fırsat kollardım.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
forumdan gözüme kestirdiğim 5 developer (ki 2 si türk) 6 aylığına projeme dahil eder aklımdaki projeyi yaptırırdım.
bu 5 kişinin 6 aylık istihdamı zaten 300k tutuyor. 200k usd ilede işletme sermayesini koyar projeyi hayata geçirir.
projenin aylık gelirini 7 ye böler 1 parçasını kendime, 1 parçasını projenin idamesine 5 parçasını da developer lara dağıtılacak şekilde ayar çeker sonrada emekli olurdum.

Üstat görünen o ki projeyi developerlar için yapmak istiyorsunuz. Önce emeklerinin karşılığını hakkıyla ödüyorsunuz. Kazancın çoğunu yine her ay developerlara veriyorsunuz. Zararı sanıyorum ki siz üstleniyorsunuz. Developer olasım geldi Smiley
hero member
Activity: 896
Merit: 630
bu piyasalar için ayıracak 500K elimde olsaydı;

5 te 1i ile icolara yatırım yapardım

5 te 3ü ile uzun vade olarak bitcoin-stratis-waves gibi güvendiğim koinleri tutardım

kalan 5te 1 ilede arbitraj olanaklarını değerlendirmeye  çalışırdım.

full member
Activity: 208
Merit: 100
400bin$'ı bitcoin'e uzun vadede yatırım yapardım.
diğer 100bin$ dolar ile bitcoin al-sat ico yatırımı birde birkaç coin'e uzun vadede yatırım
veya 500bin$ ile hashnest'e yatırırdım tehlikeli olabilir.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
500 bin dolarım olsaydı önce btc'nin düşmesini beklerdim. Ortalama 2500 dolardan olacak şekilde 200 btc ile piyasaya girer, en fazla spekülasyon beklediğim altcoinlere girer ve beklerdim. 200 taneyi 5 btc 5 btc şeklinde 20 tane altcoine yatırırım. Aldığım altcoinin fiyatı düşerse üzülmem bi 5 btc daha atardım, en az 2-3x çıkan olursa onlarla vedalaşırım. bu arada btc'nin fiyatıyla hiç ilgilenmezdim. Totalde 200 btc'yi ikiye katlarsam yeterli benim için. Anaparayı çektikten sonra kalan btc ile yatırım yapmaya devam ederdim.
full member
Activity: 147
o kadar param olsaydi. helalinden bi 30-40 bin dolarini  ilk bes ciriptolara yatirirdim. geriye kalan paraylada bi ev alirdim icinde güle güle otorurdum.
sr. member
Activity: 1667
Merit: 271
vardı bu piyasada kaybettim gerizekalı olduğum için.

margin trade pişmanlıktır.. btc eth ltc waves tenx pay al, 1 sene beklet zenginsin.
Geçmiş olsun hocam. O kadar param olsaydı margin tradeye bulasmazdim açıkçası. Normal trade geliri bile yeterdi.

hocam bu kadar parayı zaten bitcoin al sat, ve poloda altcoinlerde yapmıştım, gıdım gıdım yükselttiğim paraları, margin trade de piç ettim, keşke hiç öğrenmeseydim gimreseydim diyorum, ama zararı kabul edip iptal edemedikce komple fon kapanana kadar bekledim ve sıfırlandım. ALLAH kimseye böyle bir şey yaşatmasın. forex gibi bir şey resmen. düşman başına... şimdi sıfırdan başladık ALLAH büyük..
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
forumdan gözüme kestirdiğim 5 developer (ki 2 si türk) 6 aylığına projeme dahil eder aklımdaki projeyi yaptırırdım.
bu 5 kişinin 6 aylık istihdamı zaten 300k tutuyor. 200k usd ilede işletme sermayesini koyar projeyi hayata geçirir.
projenin aylık gelirini 7 ye böler 1 parçasını kendime, 1 parçasını projenin idamesine 5 parçasını da developer lara dağıtılacak şekilde ayar çeker sonrada emekli olurdum.

Gayet mantıklı . Projeni gizli tutuyorsun Smiley 500 K usd n eksik kalmış durumda tamamlasak senin 500 K usd ' ni nasıl olur ?

mevcut bitcoin fiyatı 4500 usd ile ana yatırımın (500k USD) bana gelecek aylık gelir ile kendini amorti etmesi 100 ay sürüyor.
ama arada 5 developer ekmek yiyor.
çok efektif değil. ama yapacağım ben bu proceyi 1 yıla kadar.
sr. member
Activity: 322
Merit: 251

Gayet mantıklı . Projeni gizli tutuyorsun Smiley 500 K usd n eksik kalmış durumda tamamlasak senin 500 K usd ' ni nasıl olur ?
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
sr. member
Activity: 812
Merit: 262
500$ doları olup da hiç bu işlerden anlamayan insan müteahhit oluyor zaten.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 424

margin trade pişmanlıktır.. btc eth ltc waves tenx pay al, 1 sene beklet zenginsin.
Geçmiş olsun hocam. O kadar param olsaydı margin tradeye bulasmazdim açıkçası. Normal trade geliri bile yeterdi.
sr. member
Activity: 1667
Merit: 271

hero member
Activity: 784
Merit: 502
SLS amg alırım bide havuzlu lüks yazlık geri kalanıda faize yatırırım yer dururum.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
-- snip --
Peki kripto para konusunda hangi ulkelerde duzenleme var acaba. Bu konuda nerden bilgi bulabiliriz.

Rica ederim  Wink

En çok ortada olan Japonya ve Amerika'da 5 eyalette var regüle olduğu.
Bir çok ülke üstünde çalışıyor, kısa vadede çözülebilecek bir konu değil sonuçta.

Şu liste fikir verebilir:
https://en.0wikipedia.org/index.php?q=aHR0cHM6Ly9lbi53aWtpcGVkaWEub3JnL3dpa2kvTGVnYWxpdHlfb2ZfYml0Y29pbl9ieV9jb3VudHJ5X29yX3RlcnJpdG9yeQ
full member
Activity: 202
Yarısını ETH'a yatırırdım.Bir kısımını Waves'a , bir kısımın TEZOS'a , bir kısmınıda iyi bir İCO'ya.2-3 sene beklerdim.
sr. member
Activity: 560
Merit: 250
Zamanında bilinirliği çok azken bu işe girenler bu rakamlara ulaşmıştır zaten. Ancak önümüze bakmamız lazım bu piyasada uzun vadede bu rakamları kazanmak hayal değil bitcoin için yapılan tahminleri hepiniz okuyorsunuz.
sr. member
Activity: 616
Merit: 259
4 ev alır 3 ünü kiraya verir,oturduğum evin bir odasında da madencilik yapardım Smiley
Pages:
Jump to: