Pages:
Author

Topic: 500bin$'ınız olsaydı bu piyasada ne yapardınız? - page 5. (Read 5957 times)

full member
Activity: 314
Merit: 101
paranin fazlasini ne yapacagim. tabiki hemen tatil planlari yapardim. hayatin tadini cikarmak lazim
newbie
Activity: 2
Merit: 0
Benim şu anda bu yatırım için kullanacağım bir 500bin dolarım olsaydı türkiyenin soğuk ama ulaşılabilir bir şehrinde 300 bin dolara mining sistemi kurup geri kalan 200 bin doların yarısı ile orta vadeli birkaç coine yatırım yapar ardından kalanıyla al-sat yapardım.
Aklınıza gelen fikir güzel ama uygulanabilirliğe geldiği zaman bu ülkede çok çok zor.

diyarbakır da kaçak elektrikle bitcoin üreten adamlar yakalandı.
full member
Activity: 546
Merit: 100
all in coine girer katlayıp cıkardım Cheesy Cheesy 500k dolarım olaymış belki de bu işlere hiç girmezdim para varken insanın parasıyla vakit geçirmesi lazım aklıma gelmezdi heralde Cheesy
hero member
Activity: 840
Merit: 532
Valla ilklerde ev alırım falan diyordum ama şimdi fikrim değişti, şimdiki aklım olsa basarım parayı Stratis'e Nisan ayında çıkarım 5 milyon dolarla.
sr. member
Activity: 303
Merit: 250
Yapacağım ilk iş ico ekibi kurmak olurdu, Aklımda şuan piyasada olmayan güzel bir fikir ve hayata geçirme imkanım olsa büyük yankı uyandıracak cinsden.
sr. member
Activity: 987
Merit: 254
benim 500k dolarımı bu piyasaya atmam için milyoner olmam lazım yani demek istediğim bu parayı riske edebilmek için daha fazla paramın olması lazım.
Diyelim ki ben milyonerim ve 500k'yı coinlere dağıtacam, Yüzdelik olarak şu şekilde yayardım;

%50 yani 250k bitcoin'e
%20 yani 100k Eth'ye
%10 yani 50k LTC'ye fakat bunu çok uzun süre tutmazdım muhtemelen.
%10 '  '    50k Waves'e
%10 ' '     50k daha riskli olan coinlere örneğin Shift,Aventus
Vay be 500k dolarım olsaydı demek ki şuan 1 milyon doları geçkin bir param vardı Smiley Para parayı çekiyor arkadaşlar görüyorsunuz. Risk almazsak yol alamayacağız.
member
Activity: 490
Merit: 10
Benim şu anda bu yatırım için kullanacağım bir 500bin dolarım olsaydı türkiyenin soğuk ama ulaşılabilir bir şehrinde 300 bin dolara mining sistemi kurup geri kalan 200 bin doların yarısı ile orta vadeli birkaç coine yatırım yapar ardından kalanıyla al-sat yapardım.
Aklınıza gelen fikir güzel ama uygulanabilirliğe geldiği zaman bu ülkede çok çok zor.
sr. member
Activity: 1667
Merit: 271
muhtemelen batırırdım.  yatırdığım coin düştümü  sıkılır  zararına satar başkasına geçerdim nasılsa para çok diye. öyle öyle derken en sonunda elimde hiç para kalmazdı, nitekim onun gibi bir şey de yaşadım zaten anlatsam üzerine ağıtlar türküler yakılır roman olur filmi çekilir o derece..
member
Activity: 128
Mesela şu an bitcoin yüzde 15 düştü, o zaman da bu kadar rahat konuşabilecek miyiz? Cheesy Büyük para ile oynayan kişiler sepet hesabını daha çok kullanıyorlar sanırım
full member
Activity: 518
Merit: 100
Valla o parayla hersey yapılır arkadaşların dedıgı gıbı bıtcoın alınır en kötüsü al ılk 10 dakı coınlerı paylaştır super kar bırakır ha fıyat yuksek odlugu ıcın de guzelde kaybettırır. d
full member
Activity: 1358
Merit: 193
yaklaşık değerlerle;
350 bin usd btc al unut.
100 bin usd asics farm yatırımı
50 usd alt coinler(bu kesin değil yoksa buda btc ye)
sr. member
Activity: 392
Merit: 252
Herkes farklı hayaller kurmuş ama önce Mazda MX 5 alır, sonra bir ev alırdım artan parayla ise ilk 30'da gözüme kestirdiğim Stratis, Ethereum, Ripple, Litecoin, Bitcoin gibi kriptoparalara yatırım yapardım.. Günümüzde 500 bin dolar çok iyi para nerden baksan 2 milyon lira ediyor.
newbie
Activity: 70
Herkesin yapısı farklıdır doğal olarak benim 500 bin dolarım olsaydı 250 bin dolarını kesinlikle BTC ye yatırırdım, kalan kısmıda Sağlam altcoinlerden 5-6 tanesine sepet yaparak yatırım yapardım.
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
O kadar yüksek boyutlu portföylere önerim şu:
Garantici iseniz %50'sini dolara altına atın. Kalan yarısınının, yarısını ETH,Waves yapın
Kalan %25'ide geleceği parlak coinlere bölün.
newbie
Activity: 10
bitcoin düşerse bitcoine yatırım yapılabilir ve ya borsadan yürünülebilir aselsan örneği gibi
member
Activity: 98
"Akche, Türkiye'nin Dijital Parası"
bitcoin alıp bekleteceksin zaten param var belli ki acil bir ihtiyacım olmaz at ledgere dursun  Cheesy yüzde 50 bitcoin de kalıp diğer yüzde 500 yi eth, etc, ltc, dash, iota, waves de yapabilirsin hiçbirine ölüm yok bu piyasada  Shocked Grin
jr. member
Activity: 58
Son zamandaki yükselişi için söylemiyorum, uzun zamandır elimde tuttuğum ve satmayı düşünmediğim ETH'e yatırım yapardım şüphesiz.
full member
Activity: 457
Merit: 101
O kadar param olsa keşke  Smiley hepsini kullanmazdım büyük ihtimal yinede düşünürsek, paranın yarısıyla ethereum alırdım. 150bin dolarını zrx alır kalanıda iş yapar diye düşündüğüm altcoinlere yatırırdım.
sr. member
Activity: 987
Merit: 254
benim 500k dolarımı bu piyasaya atmam için milyoner olmam lazım yani demek istediğim bu parayı riske edebilmek için daha fazla paramın olması lazım.
Diyelim ki ben milyonerim ve 500k'yı coinlere dağıtacam, Yüzdelik olarak şu şekilde yayardım;

%50 yani 250k bitcoin'e
%20 yani 100k Eth'ye
%10 yani 50k LTC'ye fakat bunu çok uzun süre tutmazdım muhtemelen.
%10 '  '    50k Waves'e
%10 ' '     50k daha riskli olan coinlere örneğin Shift,Aventus
full member
Activity: 434
Merit: 107
100 tane s9 ve kalanla da l3 alırdım. 30 bin doları da giderler için kenarda tutardım.
Pages:
Jump to: