Pages:
Author

Topic: [ $7,374 Milyon TOPLANDI]TaaS:Token-as-a-Service|Kapalı Uçlu Yatırım Fonu - page 11. (Read 47595 times)

sr. member
Activity: 462
Merit: 250
Ben gelir gelmez dumpladım. Böyle de saçma bir developer ekibi daha önce görmedim. Hem üç kuruş paranın üstüne yattılar hemde millete ico fiyatının üstünde şuan dolar bazında daha ne olsun gibi cümleler kuruyorlar.
hero member
Activity: 882
Merit: 507
Bize Sus payı verdiler resmen uğraştık ama toplamda ico bitmeden 20 gün boyunca ama olmadı. Hem kampanya yöneticisi olsun hemde proje sahipleri tam bir amatörler dağıttılar ama hep eksik dağıttılar. Umarım bu tarz projeler ile bir daha karşılaşmayız.
sr. member
Activity: 644
Merit: 271
Taas'in basindaki eleman iyi kandiriyor telegramdaki enayileri. Bakin 0.8$ maliyetle aldiniz su anda 1.6$ olduk ikiye katladik yazmis.

Ulan kimsede demiyor bitcoin 1000$'dan 2500$'a geldi serefsiz diye...
sr. member
Activity: 714
Merit: 316
The Experience Layer of the Decentralized Internet
Evet sonunda herkes için hayırlı olan oldu. Dağıtım tamamlandı. İşin ilginç yanı ben karışıklık bekledim ama olmadı yani dedim birine eksik gider diğerine fazla filan ama korktuğum olmadı.

dağıtımın tamamlandığı yok, bounty ödemesini alamayanları yanlış bilgi vererek yanıltmayın. ayrıca bir çok kişi saçma sapan bahaneler ile alması gereken bouny taası alamadı, azıcık şuradaki mesajlardaki insanların yakınmalarını sitemlerini okuyun. sadece ilk parti ödemeler yapıldı. daha bir kaç part olacak. ayrıca listeye eklemeler devam ediyor. örneğin ben henüz ana listede bile yokum ancak ekleneceğim söylendi.

bende ikinci parti listesindeyim ama halen herhangi bir ödeme yapılmadı. ilk partide bir miktar ödeyip durdular, bakalım kalan ödemeler ne zaman olacak. bence uzatabildikleri kadar uzatacaklar, bütün ödemeler anca gelecek ayın ortasını veya sonunu bulur diye düşünüyorum.
sr. member
Activity: 854
Merit: 256
Evet sonunda herkes için hayırlı olan oldu. Dağıtım tamamlandı. İşin ilginç yanı ben karışıklık bekledim ama olmadı yani dedim birine eksik gider diğerine fazla filan ama korktuğum olmadı.

dağıtımın tamamlandığı yok, bounty ödemesini alamayanları yanlış bilgi vererek yanıltmayın. ayrıca bir çok kişi saçma sapan bahaneler ile alması gereken bouny taası alamadı, azıcık şuradaki mesajlardaki insanların yakınmalarını sitemlerini okuyun. sadece ilk parti ödemeler yapıldı. daha bir kaç part olacak. ayrıca listeye eklemeler devam ediyor. örneğin ben henüz ana listede bile yokum ancak ekleneceğim söylendi.
hero member
Activity: 518
Merit: 500
jamal ganaresi kendi arkadaşlarınınkini göndermiştir düşmeden satın diye. kalanlarınınkinide piyasa düşmeye başladığında dağıtmaya başlarlar kesin gene bize bişeyler düşmez Cheesy
zaten adres mesajını bile ben yeni göndere bildim en sonuncuyum şuanda garanti göndermeme ihtimalide var din kardeşiyiz ama pek kardeşilik görmücez gibi
sr. member
Activity: 714
Merit: 316
The Experience Layer of the Decentralized Internet
O kadar ağlandı sızlandı, kıyamet kopartıldı. Adamlar bounty' leri ödeyince de dump olacağı yerde pump geldi. Ne kadar saçma sapan bir durumdur bu, bütün söven kesim hodl modunda...
Sus payını dağıttı adamlar tabi millet de sesini kesti. Ne bekliyordunuz ki coin fiyatı zaten düşüktü daha ne kadar düşebilirdi ki. Btc bazında diyorum.

sadece ilk ödemeler yapıldı ek listedeyim ve herhangi bir ödeme gelmemiş halen. birde şuan piyasalar doğal yükselişte bu nedenle ister istemez fiyat arttı bence.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
O kadar ağlandı sızlandı, kıyamet kopartıldı. Adamlar bounty' leri ödeyince de dump olacağı yerde pump geldi. Ne kadar saçma sapan bir durumdur bu, bütün söven kesim hodl modunda...
Piyasada düşen coin yokki btc si olan hangi coin kırmızı görse yada az artmış görse onu alıyor. Resmen su 2 gündür çılgınlık var piyasada. Hersey deli gibi yukseliyor. taas taki artış bundan. birde liqui hariç site yok.
sr. member
Activity: 350
Spectiv VR Crowdsale: 12/08/17
Sus payını dağıttı adamlar tabi millet de sesini kesti. Ne bekliyordunuz ki coin fiyatı zaten düşüktü daha ne kadar düşebilirdi ki. Btc bazında diyorum.
hero member
Activity: 868
Merit: 1003
hero member
Activity: 686
Sandblock - Customer satisfaction on blockchain
Önceden attığım pm de yanlışlıkla twitter da yazmıştım.Herhalde Jamal bana gıçık olduğu için facebook, slack ve newsletter ıda vermeyecek sanırım.
sr. member
Activity: 350
Spectiv VR Crowdsale: 12/08/17
sr. member
Activity: 322
walla ben icoya katılmıştım,face ve twt için benı çıkarmışlar o pezoya dıyecek bırsey bulamıyorum
herıfe vermısler 3 proje sonra mıllete benım yuzumden degıl dıyor
dıger ico bountlerıde aynı jamalmıdır ne boktur,sırf ona sınırıme gıttım sattım icodan gelenlerı %20 bonusla %10 zararına çıktım
sr. member
Activity: 644
🤖UBEX.COM 🤖
En azından ödülleri dağıtmaya başladılar . Projeye inanan tutar inanmayan satar parasını bir güzel yer .
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
Coin zaten heriflerin Umurunda değildir büyük ihtimalle şimdi havai falan tatile çıkmıştır ekip. Scam olursa bu proje şaşırmam bile bu kadar kişinin ahını alıyor.
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
herkes lanet okumuş herkes ne aldıysa dumplıyor çakıyor Smiley sanki ileri vadeli pişman edecek gibi.
full member
Activity: 336
Merit: 101
Şimdi taas ile ilgili işlem yapmak için liqui ye girdim . Ama sitede bir sıkıntımı var arkadaşlar yoksa benim nettenmi kaynaklı . Site aşırı yavaş .

Evet ben de bağlantı sıkıntı yaşıyordum sanırım şimdi düzeldi. Listeye eklenmişiz batch 2'de. Buna da şükür. İlk part aldıysa satsın kurtulsun.  Roll Eyes
hero member
Activity: 686
Sandblock - Customer satisfaction on blockchain
Şimdi taas ile ilgili işlem yapmak için liqui ye girdim . Ama sitede bir sıkıntımı var arkadaşlar yoksa benim nettenmi kaynaklı . Site aşırı yavaş .
hero member
Activity: 868
Merit: 1003
Şükür olsun dağıtım tamamlandı. Şu konuda artık Jamala yada sisteme söven görmeyeceğimiz, projenin saadeti ve yükselişi için konuşan insanlar göreceğimiz için mutluyum. 40 gündür beynimizi çürüttünüz 3 kuruş bounty parası için. Satın yiyin hakkınızı. Siz de kurtulun biz de...
legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
Pages:
Jump to: