Pages:
Author

Topic: [ $7,374 Milyon TOPLANDI]TaaS:Token-as-a-Service|Kapalı Uçlu Yatırım Fonu - page 12. (Read 47595 times)

full member
Activity: 163
Merit: 100
yılan hikayesi son buldu herhalde. herkese hayırlı olsun. bol kazançlar
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
legendary
Merit: 1110
Nerede dumplıyoruz bu şeyi?
legendary
bereket versin bounty geldi sonunda.
simdiiii bu kadar kufurden sonra elden cikarmak mi yoksa, yol haritasina gore temmuzda yapilacak q1 dagitimi beklemek mi
karariniz ne yonde?
sunu da unutmamak lazim bundan sonrasinda jamal gibi bi etken de olmayacak
hero member
Activity: 644
Merit: 501
Dev hizmet:
https://etherscan.io/token/Taas?a=0x6cEeCF9d79045eA583e0720658a7c5709D6aEe7C
Final listedeki en üst sıradaki elemanın hesabı bu.
Buradan takip edin taas geldiyse dağıtım başlamıştır Grin
hero member
Activity: 686
Merit: 500
Sandblock - Customer satisfaction on blockchain
En azında dağıtımlar başlamış . Bende face , twitter ve slack ' a girmiştim ama adım listelenmedi .
hero member
Activity: 882
Merit: 507
Listenin başlarındayım. Ne gelen var ne giden. Allahtan pek bir şey almayacağım. Ondan burda biri konuyu uplayınca arada açıp bakıyorum. Belki birine yatmıştır diye ama genelde her mesaj beddua Grin

Senin yine iyi biz ciklet parası alacaz. 10 sene bekletirsem bir bisiklet parası çıkar herhalde o zamana kadarda dede oluruz.
Senin yine iyi diyince acaba ben yanlışmı baktım diye listeye tekrar baktım 11 taas gelicek bana 11 dolar yani iyi ihtimalde. 40 tl yapıyor

İmza kampanyasına girmediniz herhalde o kadar az aldığınıza göre. Facebook vs. falan mı girdiniz sadece naptınız? En kötü bile 40-50 taas alacak galiba millet. Smiley

Facebook,avatar,Slack, twitter bunlara girmiştim Slack direk eledi beni neden bilmiyorum Facebook friends not showing dedi avatar ise profil dedi twitter kabul etti olan bu işte adam kendi bildiğini okudu birde buna ekran görüntüsü falanda attım nafile üzgünüm diyip işin içinden çıktı.
legendary
ilk posta dagitildi diyorlar. beddua edenlerin sayisi azalacak ama 2. posta ne zaman gelir mechul. sanirim beddua azalsa da siddeti daha da artacak Cheesy

--
hepi topu 28 kisiye dagitilmis bu nedir amk.

slack te ilk dagitim bitti dediklerinde gaza geldim de, dagitim devam ediyormus gunahini aldim pustlarin xd
sr. member
Activity: 350
Merit: 250
Listenin başlarındayım. Ne gelen var ne giden. Allahtan pek bir şey almayacağım. Ondan burda biri konuyu uplayınca arada açıp bakıyorum. Belki birine yatmıştır diye ama genelde her mesaj beddua Grin

Senin yine iyi biz ciklet parası alacaz. 10 sene bekletirsem bir bisiklet parası çıkar herhalde o zamana kadarda dede oluruz.
Senin yine iyi diyince acaba ben yanlışmı baktım diye listeye tekrar baktım 11 taas gelicek bana 11 dolar yani iyi ihtimalde. 40 tl yapıyor

İmza kampanyasına girmediniz herhalde o kadar az aldığınıza göre. Facebook vs. falan mı girdiniz sadece naptınız? En kötü bile 40-50 taas alacak galiba millet. Smiley
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150

hero member

legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
legendary
Activity: 1274
Merit: 1000
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
Listede adı olanlara ödemeyi göndermeye bugünden başlayacaklarmış:
https://bitcointalksearch.org/topic/m.19153982
167. sıradayım, bugün gelir herhalde.
sr. member
Activity: 854
Merit: 256
2000 kişi varmış kampanyalara katılıp bounty alacak olan. ve sadece 400 kişiyi eklediler.. bu hızla önümüzdeki aya alırız.
hero member
Benimkini yapmıyor arkadaşlar imza ve facebook üzgünüm yapamam diyor sanki silah zoru var aq. Twitterı ekledim diyor 5 taası alıp bir yerlerine soksunlar hayatımda böyle salak bir kampanya ve proje görmedim bir daha bu şekilde kampanya yöneticili icolara girmeyecem.
hero member
Merit: 502
Eğer hatalı olan yoksa büyük bölümünü tamamladılar . Sadece küçük problemleri halletmeleri lazım.
hero member
Activity: 980
Merit: 500
FREE $50 BONUS - STAKE - [click signature]
arkadaşlar telegram dan bi msj yayınlandı bugun yapilan listeden ödemeler yapilacakmiş muhtemelen parça parça olacak o yuzden listenin güncellemesini bekleyin
sr. member
Activity: 714
Merit: 316
The Experience Layer of the Decentralized Internet
arkadaşlşar bende Final Sheet listesinde görünmüyorum. Normal Signature Shhet kısmında sorunsuz görünüyor ama halen final dosyasına işlenmemiş. ayrıca slack ve telegram için pm attım bakalım nasıl olacak.
hero member
Merit: 502
Bu hafta gönderirler diye düşünüyorum . Formun üstünde 2 kişi çalışıyorlar bazen . Şu anda da aktif çalışıyor.
sr. member
Activity: 854
Merit: 256
Son yapılan liste 400 e dayanmış arkadaşlar size tavsiyem adresinizi ve nelerin yazıldığını kontrol edin. Sorun varsa hemen düzeltmeye çalışın çünkü liste bitti bitecek bittikten sonra işiniz çok zor olur. İnşallah kimsede sorun çıkmaz.

ben hala yokum. jamalda telegramdan yazdım ekleneceksin dedi ama bilmiyorum bekliyorum bakalım.
Pages:
Jump to: