Pages:
Author

Topic: [ $7,374 Milyon TOPLANDI]TaaS:Token-as-a-Service|Kapalı Uçlu Yatırım Fonu - page 13. (Read 47595 times)

sr. member
Activity: 462
Merit: 250
Son yapılan liste 400 e dayanmış arkadaşlar size tavsiyem adresinizi ve nelerin yazıldığını kontrol edin. Sorun varsa hemen düzeltmeye çalışın çünkü liste bitti bitecek bittikten sonra işiniz çok zor olur. İnşallah kimsede sorun çıkmaz.
sr. member
Activity: 700
Merit: 270
Allah sabır versin bu kampanyada olanlara gerçekten ben olsaydım herhalde kafayı falan yerdim. Kampanya yöneticisi adamı zıvanadan çıkarır hakikaten.
hero member
Activity: 882
Merit: 507
Jamal ile telegram üstünden konuştum. Gayet hızlı şekilde sorunumu halletti. Dediği şey format tarzında bir kez gönderdiyseniz eğer üst üste aynı formatı göndermeyin. Öyle olunca scam diye bakmıyormuş. Nasıl göndermeniz gerektiğini de dedi. Sadece sorunu yollayın dedi.
Örneğin listede imza mı eksik gözükür.
Nickinizi atın son listedeki sıranızı ve imza listesindeki sıranızı atın o şekilde atarsanız daha rahat yardım edermiş.

Adam kıt anlamıyor o şekilde atsan'da kafasına göre şimdi üstünü karalamış final sheet'de kendisi ne yaptığını biliyormu acaba.
hero member
Activity: 854
Merit: 500
Jamal ile telegram üstünden konuştum. Gayet hızlı şekilde sorunumu halletti. Dediği şey format tarzında bir kez gönderdiyseniz eğer üst üste aynı formatı göndermeyin. Öyle olunca scam diye bakmıyormuş. Nasıl göndermeniz gerektiğini de dedi. Sadece sorunu yollayın dedi.
Örneğin listede imza mı eksik gözükür.
Nickinizi atın son listedeki sıranızı ve imza listesindeki sıranızı atın o şekilde atarsanız daha rahat yardım edermiş.
hero member
Activity: 658
Aynı anda Monoca Card , Ethbits , Onegram ve taas' ı kontrol etmeye çalısırsan olacağı bu olur anca .

katılıyorum aq 1 tanesini düzgün beceremiyorsun 4 tane iş yapmaya çalışıyorsun düzelcek abisi zamanla Cheesy
ama biz görmücez sanırım
sr. member
Activity: 448
CHIEF GROWTH OFFICER OF GLOBAL ENTERPRENEUR
Aynı anda Monoca Card , Ethbits , Onegram ve taas' ı kontrol etmeye çalısırsan olacağı bu olur anca .
hero member
Activity: 882
Merit: 507
Arkadaş bu jamal dalgamı geçiyor benimle twitter accepted demiş avatar eklemiş twitter eklememiş facebook eklememiş ben buna ss bile atmıştım bu kafasına göre ne yapıyor anlamadım sinirlerim bozuldu. 3 kuruş için uğraşıp duruyoruz ama bakalım sonu ne olacak yada bundan başka birisi dahamı yapıyor acaba tabloyu bilemedim.
sr. member
Activity: 322
amma yılna hikayesine dondurduler,ıkı krs para kazanacak mıllet resmen keriz yerıne koydular
benı komple sallamışlar,herıfe etmedıgım hakaret kalmadı atmış benı ıbıne
atsın zaten ıco dan aldıklarımıda sattım,coin hayatımda kara bır lekedır taas
10$ da olsa 100$ da olsa taas adam olmaz,bu ekıple biryerlere gelmez topladıgı paraya bak verecegı altı ustu 3 kurus para ondada mılletın burnundan getırdıler
sr. member
Merit: 256
ben de son listede yokum, ama diğer sheetlerin hepsinde vrdım, 2 pm attım bir de post attım bakalım sallayacak mı.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
newslettera katılmıştım eminim. Şuan listede yokum.
Neyse 5 para etmez bir kampanya 5 para etmez bir coin. Allah yatırımcısına sabır versin. Havadan gelecek para bile çile çektirdi.
hero member
Activity: 658
valla sindirme ve usandırma politikası güdüyor bence.
fazlalık kalanları jamal kendinemi alıcaktır nedir artı anlamadım götveren kendi malını veriyor sanki .
sr. member
Activity: 644
🤖UBEX.COM 🤖
Exortis arkadasımız kırmızı gözüküyor ve adrese "not found " yazılmıs. Lord arkadasımızında sonunda adresini girmişler.
hero member
İmza yazmamış listede bana. Telegramdan yazdım burada pm si karışıktır diye adam ben yazmadan 3 dk önce online idi şimdi hiç online olmadı. Bakalım düzeltilebilecek miyim.
sr. member
Activity: 448
Tüm bountyleri tek listede sayfa sayfa eklemişler ve ilk sayfaya sırayla katılanların ödül toplamını giriyorlar bu hızla 1 haftaya anca biter sanırım.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1XKlY9xEGkX4RdRmAS3nCkLtvFK9aSUVrVvB7L22uihk/edit#gid=0

Faceden rejected yemişim, inaktifmişim, tüm paylaşımlarıda beğenmiştim, mesaj attım sallamadı, son listeyide o şekilde güncellemiş, artık uğraşmıycam, ne gelirse artık
ellerinden geldikçe kampanyacıları elemeye çalışıyorlar ozaman Embarrassed elenen kişilerin ödüllerini, diğer katılımcılar arasında dağıtacaklarmı yoksa kendi ceplerinemi kalacak Huh
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
Tüm bountyleri tek listede sayfa sayfa eklemişler ve ilk sayfaya sırayla katılanların ödül toplamını giriyorlar bu hızla 1 haftaya anca biter sanırım.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1XKlY9xEGkX4RdRmAS3nCkLtvFK9aSUVrVvB7L22uihk/edit#gid=0

Faceden rejected yemişim, inaktifmişim, tüm paylaşımlarıda beğenmiştim, mesaj attım sallamadı, son listeyide o şekilde güncellemiş, artık uğraşmıycam, ne gelirse artık
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
bu herif beni listeye eklememis 3 kurus alacaz 40 takla attirdi yaw.
sr. member
Activity: 588
Merit: 253
Adama slackten nasıl gidiyor bounty herşey yolunda mı bak bizim forumda çok fazla şikayet var dedim. Herşey yolunda diyor, güler misin ağlar mısın? Tablo kullanmasınıda bilmiyor, üşenmesem listesini yapıp yollayacam al amma uğraştın diye Smiley
Bu arada tabloya alacağınız TaaS lar yazılmasada birkaç kişinin adını gördüm. Bakın eksik kampanya falan var mı adınıza.
Lordzc, adresin girilmemiş dikkat et.

Adama 3 defa ayrı zamanlarda nizami PM attım. Takmıyor adam beni.
hero member
Activity: 546
Merit: 501
Adama slackten nasıl gidiyor bounty herşey yolunda mı bak bizim forumda çok fazla şikayet var dedim. Herşey yolunda diyor, güler misin ağlar mısın? Tablo kullanmasınıda bilmiyor, üşenmesem listesini yapıp yollayacam al amma uğraştın diye Smiley
Bu arada tabloya alacağınız TaaS lar yazılmasada birkaç kişinin adını gördüm. Bakın eksik kampanya falan var mı adınıza.
Lordzc, adresin girilmemiş dikkat et.
hero member
Activity: 742
Merit: 501
o kadar uğraştınız umarım sonunda ödüllerinize kavuşabilirsiniz.
full member
Activity: 196
Merit: 100

Pages:
Jump to: