Pages:
Author

Topic: [ANN] [BNT] Bancor Protokolü | Akıllı-Tokenler için protokol - page 12. (Read 74375 times)

legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
prv keyimin oldugu eth adresimi yazdim ama bu sistem benim bnt tokenleri platform uzerindeki eth adresine gonderdi

bu tip bi durumla karsilasan varsa bnt community e uye olduktan sonra bnt ler gorunur oluyor ardindan oradan mew e cekiliyor.

sig camp bounty cepte bereket versin
hero member
Activity: 546
Merit: 501
ben hala bounty sayfama giremıyorum 500 hold zıyan oluyor sansıma tukureyım yardım ıstıyoruz cvp veren yok bancor dan saolsunlar.  Sad
hocam önce bounty managera ulaşıp durumu yaz. Ben öyle yaptım. Tabi öncelikle yeni hesap açman lazım. Daha sonra bana ekibe e-mail yollamamı söyledi. Daha öncede yollamıştım e-mail dönen olmamıştı fakat bounty manager dedikten sonra yapınca sorunu hemen çözdüler.
Bu arada da telegramdan da yazıştım bounty manager ile.
Şimdi bounty manager ile iletişime gir ve ekibin support bölümüne e mail yolla sorun yaşadığın hesabı da yazmayı unutma Smiley
hero member
Activity: 868
Merit: 502
ben hala bounty sayfama giremıyorum 500 hold zıyan oluyor sansıma tukureyım yardım ıstıyoruz cvp veren yok bancor dan saolsunlar.  Sad

telegramdan mayaan B var ona yaz yardım ediyor. şu ara yoğundurlar ama illaki hallederler.
yazısıyoruz ama zor anlasıyoruz bakalım ne olcak .ıngılızce bılmemek kötü aamk Cheesy
hero member
Activity: 518
Merit: 500

telegramdan mayaan B var ona yaz yardım ediyor. şu ara yoğundurlar ama illaki hallederler.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
prv keyimin oldugu eth adresimi yazdim ama bu sistem benim bnt tokenleri platform uzerindeki eth adresine gonderdi
hero member
Activity: 686
Sandblock - Customer satisfaction on blockchain

Yuhhh halamı dostum giremiyorsun Telegramdan yaz bende yazayım ciddiye alsınlar
kac tane e mail attım vounty manager e yazdım ama kahale alan yok kı

Parayı topladıkdan sonra pek sorulara takan olmuyor . Çekimi yapan olursa ayrıntı bir şekilde yazarsa sevinirim.
hero member

kac tane e mail attım vounty manager e yazdım ama kahale alan yok kı
hero member
Activity: 1111
Merit: 525
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!

hero member
hero member
Bountyler çekilmeye açılmış
withdraw yapınca sol üst köşedeki adrese mi gönderiyor tokenları? onun şifresi giriş şifremiz miydi ? Birde private key falan nasıl yapacaz anlamadım. Ayrıca token bnt olarak mı gelecek? bildiklerinize cevap verirseniz sevinirim.
Bounty withdrawal instruction:

Wallet kısmında çekim yapacağınız bounty tokeninin sayfasına gelince sağ üstte withdraw butonunu göreceksin.
1. Withdraw a tıkla
2. Myetherwallet adresini gir
3. Submite tıkla
4. Continue ye tıkla
5. App.bancor.network e belirlediğin şifreyi gir
6. Submite tıkla
Bu şekilde bounty çekimini gerçekleştireceksin dostum .

Ana konuda Shah bunları yazmış dostum ben daha deneyemedim pc de değilim sen bir dene .
hero member
Activity: 546
withdraw yapınca sol üst köşedeki adrese mi gönderiyor tokenları? onun şifresi giriş şifremiz miydi ? Birde private key falan nasıl yapacaz anlamadım. Ayrıca token bnt olarak mı gelecek? bildiklerinize cevap verirseniz sevinirim.
hero member
hero member
hero member
Activity: 742
hero member
Karikatür tam piyasaları anlatıyor. 1 Ağustos geçsede hergün canımız sıkılmasa.
copper member
Activity: 1358
Merit: 523
full member
Activity: 392
Merit: 100
Bu proje ile ilgili düşünceleriniz nedir , yatırım yapılabilir mi sizce ?
hero member
Eşeğin bir tarafına su kaçırdılar artık gelecek paraya göre hayallerimiz vardı soğuttukça soğutuyorlar hoş zaten coin piyasasıda bu aralar hiç iç açıcı değil ne zaman dağıtılacağına dair bir açıklama yok mu?

Açıkcası ara ara açıklamalarda bulunuyorlar özet geçmek gerekirse " belki yarın, belki yarından da yakın" diyorlar ancak ne yazık ki hep bi arıza bi sorun meydana geliyor.
hero member
Activity: 698
Merit: 506
Eşeğin bir tarafına su kaçırdılar artık gelecek paraya göre hayallerimiz vardı soğuttukça soğutuyorlar hoş zaten coin piyasasıda bu aralar hiç iç açıcı değil ne zaman dağıtılacağına dair bir açıklama yok mu?
hero member
Activity: 980
FREE $50 BONUS - STAKE - [click signature]
Tabiki dediğiniz gibi ödemeleri zamanında yapmaya çalışan bounty avcılarını mağdur etmemeye çalışan projeler de var ama artık böyle mağduriyeti artıran projelerin sayısı gün geçtikçe artıyor sadece sayısal anlamda değil oransal olarakta artıyor.Ama elden şu noktada maalesef bir şey gelmiyor.

bu konuda daha önce de bir yorumum vardi ona benzer birşey daha söylecegim şimdi bu projeler cikmadan önce coğu bir şekilde escrow vs ayarliyor neyse adam bize kısa bir tanitim geçiyor vs biz şuyuz biz buyuz aha buda escrow diye iyi tamam eyvallah. projenin aldigi yatirimi baglayacaksin roadmap ve kesinlikle bounty dağitimina o zaman gör sen nasil dağitim yapiyorlar. bunlarin cogunun yatirimi   tokenlerin basimi  yatirimciya  dağitimi ve borsaya girmesiyle release ediliyor diye biliyorum yada %70 seviyesinin felan release edilmesi gerekiyor. bu demek oluyorki cogu proje roadmap'e uymuyor yapmiyor yani adamlar topladiklari paralar cok iyi para olursa eğer kalan yüzde 3o birakabilirler demek oluyor bu . ama koyacaksin maddelere bounty dağitiminida o zaman hepsi ico katilimcilarina nasil dağitiyorlar  tokenlerini bounty hunterlarin paylarini da çatir çatir verir.
Pages:
Jump to: