Pages:
Author

Topic: [ANN] [BNT] Bancor Protokolü | Akıllı-Tokenler için protokol - page 11. (Read 74375 times)

hero member
Activity: 882
Merit: 507
Şuan biraz düşşede yinede çekim yapmamız iyi oldu diyebiliriz.
hero member
Activity: 868
Merit: 502
Sonunda hepsi mew e geçti. Şükürler olsun Allah bereketini artırsın diyelim. Ama bountyleri ters zamanda aldık fiyatlar çakıldı ico*2 olana kadar bekleteceğim inşallah o zamana kadar saçlarım ağarmaz Cheesy
ıco carpı 2 yapsa 60 000 tl olur sade bnmkıler Cheesy sızınkıler ne kadar olur bılmemde ınsallah olur Cheesy
hero member
Activity: 1111
Merit: 525
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
Sonunda hepsi mew e geçti. Şükürler olsun Allah bereketini artırsın diyelim. Ama bountyleri ters zamanda aldık fiyatlar çakıldı ico*2 olana kadar bekleteceğim inşallah o zamana kadar saçlarım ağarmaz Cheesy
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
şükür kavuşturana diyelim, çok bekledik, ether yarı fiyatına indi ama napalım, bunada şükür
hero member
sonunda girebıldım ohhhh ooohhh be Cheesy     kac dakka da geliyor mew e bnt ler 15 dk oldu gonderırdı dıye hash verıyor ama boş Smiley

etherde bir hareketlilik var ico crowdsale exchange transferleri falan onay almıyor txler iptal ediliyor.
senin iş bu gece olmayacak galiba Smiley
benim de az bi social bounty vardı 1 saattir uğraşıyorum alamadım daha
mew hesapta  2 600 gözukuyor geldı benım Cheesy
sr. member
Activity: 756
Merit: 290
sonunda girebıldım ohhhh ooohhh be Cheesy     kac dakka da geliyor mew e bnt ler 15 dk oldu gonderırdı dıye hash verıyor ama boş Smiley

etherde bir hareketlilik var ico crowdsale exchange transferleri falan onay almıyor txler iptal ediliyor.
senin iş bu gece olmayacak galiba Smiley
benim de az bi social bounty vardı 1 saattir uğraşıyorum alamadım daha
hero member
sonunda girebıldım ohhhh ooohhh be Cheesy     2 600 bnt em geldı cok sukur beyınsı hocamda cok tesekkurler böle kampanyayı buldugu için saygılar Cheesy
sr. member
Activity: 728
Merit: 264
mew de bu app.bancor deki bize verilen eth adresimizi sifreyle acabilme yöntemi varmı yoksa sifreyle private key nasıl olusturabiliriz. Düzeltme; cekim yapabildim arkadaslar eth gonderiyorlar app.bancordeki eth adresine ve gasi karsiliyor boylece mewe cekebiliyormusuz. Sukur kavusturana diyelim Smiley
hero member
Activity: 882
Merit: 507
Allahuekber sonunda çektik kuşa döndü ama bekleticez artık. Cheesy
hero member
Activity: 698
Merit: 506
Sonunda çekebildik cümleten hayırlı olsun.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
bu arada bncecolari da bnt ye cevirdim ama mew e cekerken insufficent funds hatasi veriyor. bu hatayi alanlar varsa bounty manager e pm atsinlar.
gas price icin hesapta yeterli eth olmadigi icin bu hatayi veriyor.
bounty manager i bekleyemem diyen olursa app.bancor daki adresine gas price a yetecek kadar eth gonderebilir
hero member
Activity: 546
Merit: 501
arkadaslar oncelikle
app.bancor daki adresinizi inceleyin.
https://etherscan.io/address/ETHADDRESS

alt taraftaki token transfer tabina gelin. burada bnchdl bnceco shake zuk vs. bancor tokenleri gorunmesi lazim.

withdraw yaparken mewdeki eth adresimizi yaziyoruz
app.bancor sifremizi soruyor giriyoruz.

bu asamadan sonra mew adresinizi kontrol edin
https://etherscan.io/address/MEWADDRESS
token transfer kismina bakin.
gelen giden yoksa tekrar app.bancor adresinizi inceleyin.
BNT tokenler app.bancor adresinize geldiyse
app.bancor da BNT - Bancor Network Token community e katilin.
https://image.prntscr.com/image/XLxbJEZYQ7WKx44fRbOnUw.png
yukarida bnctokenler icin yaptiginiz islemi bu kez BNT ler icin yapin.
witdhraw a tiklayip mew adresini yazip sifreyi yaziyoruz
bende diyorum bu hodl lar bancora döndü ama adresime yollamadılar. Meğersem iki aşamalı imiş. Platform falan dediler dediler otomatik birşey sandım. Smiley Neyse bir haftalık imzadan 700 usd den fazla geldi daha ne olsun. Herkese geçmiş olsun. Nice yeni kazançlı bountylere
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
prv keyimin oldugu eth adresimi yazdim ama bu sistem benim bnt tokenleri platform uzerindeki eth adresine gonderdi

Bende öyle yaptım fakat hesabıma gelen ne BNT var ne bir şey? Telegram grubunun adı nedir? kaç dkda geliyor bu tokenler
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
arkadaslar oncelikle
app.bancor daki adresinizi inceleyin.
https://etherscan.io/address/ETHADDRESS

alt taraftaki token transfer tabina gelin. burada bnchdl bnceco shake zuk vs. bancor tokenleri gorunmesi lazim.

withdraw yaparken mewdeki eth adresimizi yaziyoruz
app.bancor sifremizi soruyor giriyoruz.

bu asamadan sonra mew adresinizi kontrol edin
https://etherscan.io/address/MEWADDRESS
token transfer kismina bakin.
gelen giden yoksa tekrar app.bancor adresinizi inceleyin.
BNT tokenler app.bancor adresinize geldiyse
app.bancor da BNT - Bancor Network Token community e katilin.
https://image.prntscr.com/image/XLxbJEZYQ7WKx44fRbOnUw.png
yukarida bnctokenler icin yaptiginiz islemi bu kez BNT ler icin yapin.
witdhraw a tiklayip mew adresini yazip sifreyi yaziyoruz
hero member
Signature campaignin bountysi geldi diğerleri daha gelmedi bi bende mi böyle ?
hocam kaç dk da geldi size, ben hala bekliyorum.

Birkaç dakika içinde geçti hocam ama sadece signature campaignin geçti diğerleri geçmedi daha .
hero member
hocam kaç dk da geldi size, ben hala bekliyorum.
hero member
copper member
Activity: 1358
Merit: 523
prv keyimin oldugu eth adresimi yazdim ama bu sistem benim bnt tokenleri platform uzerindeki eth adresine gonderdi

bu tip bi durumla karsilasan varsa bnt community e uye olduktan sonra bnt ler gorunur oluyor ardindan oradan mew e cekiliyor.

sig camp bounty cepte bereket versin

myetherwalletten aldığım eth adresini yazdım gelen giden yok. ne yapmamız gerekiyor anlamadım ??
hero member

bu tip bi durumla karsilasan varsa bnt community e uye olduktan sonra bnt ler gorunur oluyor ardindan oradan mew e cekiliyor.

sig camp bounty cepte bereket versin
ben withdrawı yaptım henüz gelen giden yok kaç dakika sürüyor işlem.
hero member
amk yerınde zaten ıngılızce yok adamlara derdımın orjınal hesaba degıl yanlıslıkla acılan hesaba dewamlı giriş yapıyor dıyorum gayet guzel sekılde hala orjınal hesaba gırerken sorun ne yazıyorlar kafayı yıcem . orjınal hesabı atıyorum yanlıs olan hesabı atıyorum orjınal messenfger hesabını atıyorum .bunda anlamıycak ne var anlamadım gıttımmk
Pages:
Jump to: