Pages:
Author

Topic: [ANN] [BNT] Bancor Protokolü | Akıllı-Tokenler için protokol - page 17. (Read 74375 times)

sr. member
Activity: 560
Merit: 250
İco fiyatına göre çok fazla fark yok şu an ama zamanla çıkışa geçecektir alım için iyi zamanlar şu aralar diye düşünüyorum.

3 Milyon dolar degerinde bancor bounty olarak dagitilacak sizce bunu bozdurmayacaklarmidir alanlar? Ben ufakda olsa bi dusus bekliyorum..

Bancor gelecek vaaden bir proje olduğu için bountycilerin yüzde kaçı bozdurur veya bozduran da elindekilerin hepsini hemen bozdurur mu zannetmiyorum, bekleyip görelim.
sr. member
Activity: 476
Merit: 257
İco fiyatına göre çok fazla fark yok şu an ama zamanla çıkışa geçecektir alım için iyi zamanlar şu aralar diye düşünüyorum.

3 Milyon dolar degerinde bancor bounty olarak dagitilacak sizce bunu bozdurmayacaklarmidir alanlar? Ben ufakda olsa bi dusus bekliyorum..

Bancor'un şu anki market değeri 106 Milyon Dolarken ve  Bounty ödülleri %1'ken nasıl oluyorda 3 milyon dolarlık dağıtım oluyor anlamadım?
1milyon 60 bin dolarlık olması gerekiyor zaten 0.5'lik bug ödülü 0.1 olarak dağıtılacak şimdi
sr. member
Activity: 658
Merit: 288

sr. member
Activity: 560
sr. member
Activity: 854
Merit: 256
ico öncesi price neydi şuan ne ?

icoda bir bnt token karşılığı 0.01 ETH idi. yani 100 bancor 1 eth. şu an 1 bnt 0.010603 ETH olarak gözüküyor.
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
ico öncesi price neydi şuan ne ?
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
Bence bug bountysinde bir oyun yapmadılar en başından beri bu bountynin 2 yıl süreceğini yazmışlardı o yüzdende 0.5 ayırmışlardı. bug başına  5-10bin dolar vermeleri zaten biraz saçma olurduki çoğu bug gercektende çok ufak detaylar.
Tekrar bounty kampanyaları başlatacaklarmış. Bakalım onlara katılım nasıl olacak

Nerde yazıyor ki bu durum tekrardan bounty kampanyası yapacakları. Yoksa bug ilemi dediniz? Bende bug olayında böyle bir durum olduğunu anladım niye herkes bu kadar tepki verdi anlam veremedim birde tepki verilecekse eğer haladaha bountylerin dağıtılmamasına tepki verilmeli.
Telegramda gördüm. geçen haftada yeni bounty kampanyaları gelecek diyorlardı. Haftada 1 uğrasanız yetiyor cok fazla yazı birikmiyor.
sr. member
Activity: 700
Merit: 270
Bence bug bountysinde bir oyun yapmadılar en başından beri bu bountynin 2 yıl süreceğini yazmışlardı o yüzdende 0.5 ayırmışlardı. bug başına  5-10bin dolar vermeleri zaten biraz saçma olurduki çoğu bug gercektende çok ufak detaylar.
Tekrar bounty kampanyaları başlatacaklarmış. Bakalım onlara katılım nasıl olacak

Nerde yazıyor ki bu durum tekrardan bounty kampanyası yapacakları. Yoksa bug ilemi dediniz? Bende bug olayında böyle bir durum olduğunu anladım niye herkes bu kadar tepki verdi anlam veremedim birde tepki verilecekse eğer haladaha bountylerin dağıtılmamasına tepki verilmeli.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
full member
Activity: 352
Merit: 100
Çok fena fislik yaptı . bol keseden bastan dağıttılar sonra göze çok gelince şaşırdılar hemen döndüler . telgramdan her yerden pislik yapmak lazim ama nasılsa takmicaklar ama denemeden zarar gelmez

Ne bekliyordunuz ki? Adamlar en başında buglara ayrılan bountylerin uzun bir süre devam edeceğini yazmışlardı zaten. O yüzden pek şaşırmamak lazım. Sonuçta platform bugları ileride daha önemli olacak, onlara da bounty ayrılması bence doğru bir karar.
sr. member
Activity: 854
Merit: 256
Bountyleri ne zaman dağıtacaklarına dair herhangi bir açıklama yok mu daha? En azından bir tarih verseler bu kadar insanı merak içinde bırakmasalar bari.

telegram gruplarında cok kisinin haftaya kadar dagıtılacak yazdıgını gördüm ama kaynak ne bilmiyorum tabi.
hero member
Activity: 518
Merit: 500
Çok fena fislik yaptı . bol keseden bastan dağıttılar sonra göze çok gelince şaşırdılar hemen döndüler . telgramdan her yerden pislik yapmak lazim ama nasılsa takmicaklar ama denemeden zarar gelmez
sr. member
Activity: 317
GET IN - Smart Ticket Protocol - Live in market!
Imzaları kaldırabilirsiniz. 3 hafta önce bounty manager kaldırabilirsiniz demiş. Bug bountysi 400.000 coin olarak belirlenmiş. %0.5 se 0.1 i 400 etherse 2000 ether demek oluyor bu. Dolayısıyla 1 eco 0.5 bancor yapar. Ona göre hesaplayın
hero member
Activity: 698
Merit: 506
Bountyleri ne zaman dağıtacaklarına dair herhangi bir açıklama yok mu daha? En azından bir tarih verseler bu kadar insanı merak içinde bırakmasalar bari.
hero member
Activity: 882
Merit: 507
Bu ECO kısmında harbiden sikecekler benden demesi  Bakınız :

17 gün önce bildirdiğim sorun hala devam ediyor .

Şuanda total kısım 35.001 olarak gözükmekte ancan dağıtılan kısımı kontrol ettiğinizde 31.001 token var arada 4k lık bi fark var .

Ve bunu yeni mi eklediler ne 19 hazirandan önce olanlar içiin 33k lık bnt dağıtılacak ki bu doğruysa harbi harbi sikecekler demek 1.500 puan toplamıştım bunla 1400 küsür bnt alacağım.

Bugdan çok bir şey beklemeyin evet öyle olacak ama nasıl yapacaklar orası bilinmiyor tam olarak normalde 0.5 lik bir kısım gözüksede belki 0.1 dağıtırlar kısacası belli olmaz diyebiliriz.
legendary
Activity: 1792
Merit: 1030
Bounty'e girmedim diye üzülüyordum, millet ev araba falan diyordu Grin ama kampanya yöneticileri bayağı sıkıntı yapmış sanırım. Umarım hak ettiğinizi alırsınız
hero member
Activity: 1111
Merit: 525
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
Bu ECO kısmında harbiden sikecekler benden demesi  Bakınız :

17 gün önce bildirdiğim sorun hala devam ediyor .

Şuanda total kısım 35.001 olarak gözükmekte ancan dağıtılan kısımı kontrol ettiğinizde 31.001 token var arada 4k lık bi fark var .

Ve bunu yeni mi eklediler ne 19 hazirandan önce olanlar içiin 33k lık bnt dağıtılacak ki bu doğruysa harbi harbi sikecekler demek 1.500 puan toplamıştım bunla 1400 küsür bnt alacağım.

hero member
Activity: 1111
Merit: 525
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
İyice bokunu çıkarttılar ellerine yüzlerine bulaştırdılar.
hero member
Activity: 882
Merit: 507
su imzalari artik degistirsek guzel olacak yau bikac yeni bounty cikmis stake kacirmadan katilabilsek iyiydi

İmzadan çıkabiliyorsunuz zaten bunu Bounty manager 1 hafta sonra falan söylemişti imza yok diye çıkmıyoruz.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
su imzalari artik degistirsek guzel olacak yau bikac yeni bounty cikmis stake kacirmadan katilabilsek iyiydi
Pages:
Jump to: