Pages:
Author

Topic: [ANN] [BNT] Bancor Protokolü | Akıllı-Tokenler için protokol - page 18. (Read 74375 times)

hero member
Activity: 546
Merit: 501
Ben defalarca yazdım 42 dk önce aktif gözüküyordu yine herhangi bir yanıt gelmedi. Ne yapmaya çalışıyor bunlar böyle ?
sr. member
Activity: 532
Merit: 251
Presale Starting May 1st
Birisini güldürdüysem ne mutlu bana .  Smiley

Bir iki şey daha yazdım bu sefer kesin FATALITY çeker bana .Elimizdeki 280 dende oluruz.

sr. member
Presale Starting May 1st
Sayın yönetici bayan  before-after yapmış bana  Angry 5. haftayı kökten silmekte bulmuş çözümü .

Before

After

Attığım mesaj sayısı yeterli kontrol ettim.

Edit : Problemmi düzelti.
hero member
Activity: 698
Merit: 506
Bende uzun vadeli tutmayı düşünüyorum bir aksilik çıkmazsa tabi. Cheesy Artık cüzdanlarda görebilseydik iyi olurdu çok beklettiler vardır bir bildikleri heralde. Smiley
hero member
Bunların sistemi bir tek bana mı çalışmıyor anlamadım. Altı üstü messenger ile girmeye çalışıyorum error veriyor. Slackten yazdım adam bir sorun var çözmeye çalışıyorlar diyeli bir hafta oldu. Bu sorunun sadece bende olması çok ilginç.
Telegramdan yada maille ulasmayi deneyin. Tek tek duzeltiyorlarmis sorun olanlari. Birisi yazmisti burda yada ana konuda
telegram ile yeni bir hesap açıp bounty managera mail yolladım. 520 bnt geliyor bir haftalık imza karşılığı şu anki fiyatı ile 1700 usd yapıyor. Yabana atılamaz bu para Smiley Ki bu kadar yatırım toplayan bir coin 10 usd yi kesin görür diye düşünüyorum. Elimde bulunsun uzun vadeli bir 520 adet  Grin
sr. member
Activity: 392
Merit: 257
Bunların sistemi bir tek bana mı çalışmıyor anlamadım. Altı üstü messenger ile girmeye çalışıyorum error veriyor. Slackten yazdım adam bir sorun var çözmeye çalışıyorlar diyeli bir hafta oldu. Bu sorunun sadece bende olması çok ilginç.
Telegramdan yada maille ulasmayi deneyin. Tek tek duzeltiyorlarmis sorun olanlari. Birisi yazmisti burda yada ana konuda
sr. member
Presale Starting May 1st

Benimkinde problem var arkadaşlar . 1 hafta eksik yatmış. Nasıl düzeltire bilirim acaba.
daha öncede uyarmıştım stakelerinizi kontrol edin eksik yatırıyorlar diye mesaj atın geç değilse düzeltirler.

Evet haklısınız cüzdandan kontrol etmedim. Ama 5. Hafta stake ini vermis gözüktügü için.
legendary
Activity: 1498
Merit: 1007

Benimkinde problem var arkadaşlar . 1 hafta eksik yatmış. Nasıl düzeltire bilirim acaba.
daha öncede uyarmıştım stakelerinizi kontrol edin eksik yatırıyorlar diye mesaj atın geç değilse düzeltirler.
sr. member
Presale Starting May 1st
Bounty manager'in sayfasina girerseniz sol tarafta message isareti var. Oraya tiklayinca bir mesaj pop-upi aciliyor, oradan mesaj atarsaniz hemen yardimci oluyorlar.

Dediginizi yaptım umarım düzeltirler.
full member
Activity: 190
Merit: 100
GET IN - Smart Ticket Protocol - Live in market!
Bounty manager'in sayfasina girerseniz sol tarafta message isareti var. Oraya tiklayinca bir mesaj pop-upi aciliyor, oradan mesaj atarsaniz hemen yardimci oluyorlar.
sr. member
Presale Starting May 1st

hero member
Activity: 602
Merit: 500

Bende de var problem ama üzerine düşmüyorum imza 1 hafta dolmak üzereydi saymadılar sadece sosyal medyadan 140 bnzck mu ne var o da para eder mi etmez mi bilmiyorum üzerine düşmedim.
hero member
hero member
Activity: 1111
Merit: 525
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
bu 19 temmuz muhabbeti ne? 19 temmuz öncesi sonrası falan yazıyor platformda eco dağıtımı 19 temmuzda lik bir kısmı o tarihde mi hesaplanıp dağıtılacak?

Bug bounty için geçerli onda süresiz olarak bildirmişlerdi ilk başta bu ico da sağlam toplayınca millet üşüşdü o biraz ortalığı karıştırıyor.
sr. member
Activity: 756
Merit: 290
bu 19 temmuz muhabbeti ne? 19 temmuz öncesi sonrası falan yazıyor platformda eco dağıtımı 19 temmuzda lik bir kısmı o tarihde mi hesaplanıp dağıtılacak?
legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
bug bounty dağılım oranı daha fazla (0.5%) her durumda imzadan fazla getirir

Evet ama bug bountysine ayrılan coinler uzun süre boyunca dağıtılacak. O yüzden 19 Temmuz öncesi alınan bug bountyisine acaba o 0.5'in kaçını verecekler... Önemli olan o.
sr. member
bug bounty dağılım oranı daha fazla (0.5%) her durumda imzadan fazla getirir
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
Selam, hesaplama nerede yapıldı tokenlerimi nereden göreceğim?

Bancirun sayfasına git orda bountylere gir 1 zuk ornek olarak kaç bnt geliyor yazmışlar elindeki ile çarpınca ne kadar kazandığını oreneceksin

Keşke sosyal medyaya falanda katılsaydım
1078 BNT kaldırmışım maşallah  Cool
hero member
Activity: 698
Merit: 506
En iyi kazanç yine imzadan gelmiş diğerlerinin getirisi imzaya oranla daha az. Bug bountyleri nasıl olacak bakalım imzayı geçebileceğini sanmıyorum. Benim hesaplamalara göre 6-7 bin eksik geliyor. Yinede güzel kazandırdı umarım başarılı olurlar yolları açık olsun. Smiley
sr. member
altyapısı önçalışmaları hazır icoya katılım tarihi olunca ödüller de tarihi olmuş. tüm katılımcılara tebrikler.
demek ki neymiş? ödül kampanyası seçerken kağıt üstündeki projeleri gözardı edeceğiz Cheesy
Pages:
Jump to: