Pages:
Author

Topic: [ANN] [BNT] Bancor Protokolü | Akıllı-Tokenler için protokol - page 19. (Read 74375 times)

sr. member
Activity: 532
Merit: 250
imza baya kazandırdı harbiden. app.bancor sayfasında;

Total BNCHDL issued: 30,330

1 BNCHDL = 5.2 BNT

olarak belirtmişler, bu hesap doğru mu?

bende 350 hdl var, toplam 1820 bnt yapıyor. şu anki btc fiyatı(0.00132600) ile çarpınca da 2,41332 btc yapıyor.

Evet doğrudur son hesaplama bu şekilde olmuş. Keşke en başından girseydik köpek gibi pişman oldum Smiley
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
Selam, hesaplama nerede yapıldı tokenlerimi nereden göreceğim?
sr. member
Activity: 854
Merit: 256
imza baya kazandırdı harbiden. app.bancor sayfasında;

Total BNCHDL issued: 30,330

1 BNCHDL = 5.2 BNT

olarak belirtmişler, bu hesap doğru mu?

bende 350 hdl var, toplam 1820 bnt yapıyor. şu anki btc fiyatı(0.00132600) ile çarpınca da 2,41332 btc yapıyor.
hero member
Activity: 1111
Merit: 525
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
bug haric 2400 bnt geliyor şu bug a bi ibnelik yapmasalarda oradan da iyi birşeyler gelse Cheesy
hero member
Activity: 756
Merit: 500
Rekor kırdı rekor bounty rekoru  Grin çerez falan değil en ufak katılımcı bile ciddi rakamlar aldı bakalım kim geçecek bunu
hero member
Activity: 658
Merit: 500
Selam, hesaplama nerede yapıldı tokenlerimi nereden göreceğim?

Bancirun sayfasına git orda bountylere gir 1 zuk ornek olarak kaç bnt geliyor yazmışlar elindeki ile çarpınca ne kadar kazandığını oreneceksin
sr. member
Activity: 462
GET IN - Smart Ticket Protocol - Live in market!
social media hesaplanmis gozukuyor. oranla ilgili mi anlasmazlik cikti Smiley
bir de bnceco bug bounty hesaplamasi yapilmamis gorunuyor? bu bounty soylendigi gibi bir yil mi surecek? seneye mi alacagiz bunun odullerini?

Evet sosyal medyada bi sıkıntı çıkmış ama bounty manager bu konuda bilgilendirilmiş ve kısa sürede düzeltecekmiş bu sıkıntıyı.

Bug bounty ödüllerini anladığım kadarıyla tüm ayrılan bancor yerine onun bir kısmını vereceklermiş.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
social media hesaplanmis gozukuyor. oranla ilgili mi anlasmazlik cikti Smiley
bir de bnceco bug bounty hesaplamasi yapilmamis gorunuyor? bu bounty soylendigi gibi bir yil mi surecek? seneye mi alacagiz bunun odullerini?
twn
legendary
Activity: 1204
Merit: 1011
Beyler token hesaplamaları yapıldı. Content ve social media 0.2 yerine 0.1 den hesaplanmıştı. 0.2 yazan sayfanın screenshotını gosterip comtemti düzelttirdik. Simdi sadece social media kaldı. Screenshot alan varmı aranızda?
legendary
Activity: 1078
Merit: 1059
FROSTING

https://changelly.com/ BNT eklenmiş.

Umarım birgün burda kraken veya poloniex ide görürüz.
hero member
Activity: 742
Merit: 501
legendary
Activity: 1078
Merit: 1059
FROSTING
Sistemi çalışmaya başlayınca değeri artacaktır. Sabırlı olan kazanır bence.
anu
legendary
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
Vallaha bu İsrail'liler bizim başımıza bela açacak gibi duruyor. 53M toplayan Mobilego bittrex' e eklenmeden x5.5 gördü. Varı yoğu basmadıysan bozacak hacmiyle birlikte. Bizim Bancor da anca çakılsın. Bu gidişle bounty dağıtımlarıyla birlikte fiyat iyice ölüye çekilecek. ICO' ya katılanlara yazık. Herkesi mal etti bu adamlar. Bir de eşşek gibi ego var hepsinde.
hero member
Activity: 742
Merit: 501
Hiç kimse Farkında değil şaka maka 3$ kadar gördü bir duvar bile olsa o duvarı bile kırıp dump yiyor eğer bu şekilde olursa bountylerin dağıtılmasından sonra 2$ aşağısını'da görebilir gibi duruyor. Acaba bu kadar bekletmesinden dolayımı oluyor anlam veremedim.

Bu konuya ben de anlam veremiyorum. 150 milyon dolar atan balinalar, ne oluyor da pumplamıyorlar. Hayır, öyle ahım şahım bir hacim de yok. Resmen ICO'da alanlar şu an zararda.

Açıkçası büyük marketcap de beni korkutmuştu. Yanılmamışım.
1-2hafta icinde dagitilacak 1milyon bnt var. bountycilere... bunlari istiyorlardir
sr. member
Activity: 317
Hiç kimse Farkında değil şaka maka 3$ kadar gördü bir duvar bile olsa o duvarı bile kırıp dump yiyor eğer bu şekilde olursa bountylerin dağıtılmasından sonra 2$ aşağısını'da görebilir gibi duruyor. Acaba bu kadar bekletmesinden dolayımı oluyor anlam veremedim.

Bu konuya ben de anlam veremiyorum. 150 milyon dolar atan balinalar, ne oluyor da pumplamıyorlar. Hayır, öyle ahım şahım bir hacim de yok. Resmen ICO'da alanlar şu an zararda.

Buda bir taktik. Yeterince alamadıklarını dusunuyorlarsa dumplarlar alır yıne dumplarlar. Milleti bezdirip ucuz toplayıp pumplarlar.
full member
Activity: 190
Merit: 100

sr. member
Activity: 700
Merit: 270
sr. member
Activity: 462
bounty dagitimiyla ilgili bancorun bir blog yayinlamasini bekliyoruz. 1haftaya kadar belli olur. suan beklemedeyiz.

bounty manager imzalari degistirebilirsiniz demisti. istersen degistirebilirsin. ama odullerini alincaya kadar tutacaksan tutabilirsin.

Hocam %0.2 lik blog bountysinin %1'i bana düşüyor. Ciddi ciddi bana 1600 bnt mi düşüyor?

Evet 80 milyon küsür toplam tokenden hesaplayınca öyle oluyor. Ancak benim şüphelerim var. Her ne kadar toplam tokenin yazmış olsalar da, sanki satılan tokenler diye geri vites yapacaklarmış gibi geliyor.
hero member
Activity: 882
Merit: 507
Benim 2 tane blog ödülüm vardı . Ne zaman alabiliriz bunları ?

Şu an belli bir zaman yok exchange olacağı zaman bilgilendirme yapacaklar ve beyinsi'de konuya yazar zaten.
legendary
Merit: 1291
bounty dagitimiyla ilgili bancorun bir blog yayinlamasini bekliyoruz. 1haftaya kadar belli olur. suan beklemedeyiz.

bounty manager imzalari degistirebilirsiniz demisti. istersen degistirebilirsin. ama odullerini alincaya kadar tutacaksan tutabilirsin.

Hocam %0.2 lik blog bountysinin %1'i bana düşüyor. Ciddi ciddi bana 1600 bnt mi düşüyor?
Pages:
Jump to: